18/09/2018

Ανακοίνωση του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής

"Από την πρώτη στιγμή το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α δια των εκπροσώπων του εξεδήλωσε την αποδοκιμασία του για την κακή εικόνα που προσέδωσε η στάση του συναδέλφου αστυνομικού φρουρού της πρεσβείας του Ιράν.

Όμως:
Είναι επιεικώς απαράδεκτο να επιδιώκεται να "μεταφορτωθεί" η ανικανότητα της πολιτείας να περιορίσει δια της δικαιοσύνης το φαινόμενο Ρουβίκωνας, στρέφοντας επιτηδευμένα τα βλέμματα, στην ενδεχόμενη ανεπάρκεια του αστυνομικού. Το ΜΗ ΑΞΙΟΠΟΙΝΟ των πράξεων της συλλογικότητας έχει κριθεί επαλειμμένα με την σύλληψη δεκάδων μελών τους από την αστυνομία και την επιστροφή τους στο "θεάρεστο έργο" των καταστροφών, ατιμώρητοι, και λίγα λεπτά μετά την απομάκρυνση τους από την έδρα του δικαστηρίου. Ίσως έστω για πρώτη φορά, θα έπρεπε να αναζητηθούν και ευθύνες για τους εγκληματικά ανεύθυνο υπευθύνους που διατηρούν το σύστημα επικοινωνίας της αστυνομίας "κωφάλαλο" και στο γεγονός ότι ο ασύρματος του συναδέλφου στην πρεσβεία του Ιράν ήταν εκτός λειτουργίας!!! Το ΣΕΦΕΑΑ έχει γίνει γραφικό καταγγέλλοντας καθημερινά αυτή την εγκληματική ανεπάρκεια.

Επίσης:
Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε τις διοικητικές πράξεις-αποφάσεις εξοστρακισμού, του Διοικητή του Τμήματος και του Αστυνομικού σκοπού, πρακτικές που μας αναγάγουν σε εποχές ανυπαρξίας Δικαίου, τόσο ποινικού όσο και πειθαρχικού, σε τακτικές εκδικητικές και τιμωρητικές, που απαξιώνουν την Δημοκρατική λειτουργία εντός του Οργανισμού της Ελληνικής Αστυνομίας. Την ανικανότητα μας να τιμωρήσουμε αυτούς που καταστρέφουν δημόσια και ιδιωτική περιουσία αποτελεί πράξη δειλίας όταν επιδιώκουμε να την μεταφορτώσουμε σε αστυνομικούς που δεν φέρουν καμιά ευθύνη για την «επέλαση» των συλλογικοτήτων στην Αττική.| Καλούμε λοιπόν την Φυσική Ηγεσία να ανακαλέσει την πράξη "εξοστρακισμού" των συναδέλφων, ώστε να "δικαστούν" από τα όργανα της πειθαρχικής δικαιοσύνης, ταυτιζόμενοι με της αξίες και ιδανικά μιας ευνομούμενης πολιτείας και όχι με αποφάσεις αυταρχικού χαρακτήρα".

Με δυσμενείς μεταθέσεις «πλήρωσαν» τόσο ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ψυχικού, όσο και ο φρουρός, το «φιάσκο» που συνέβη χθες στην πρεσβεία του Ιράν. Σύμφωνα με την Καθημερινή, ο διοικητής -στην αρμοδιότητα του οποίου είναι και η φύλαξη του συγκεκριμένου κτιρίου- μετατέθηκε δυσμενώς στο τμήμα Μεταγωγών, ενώ ο αστυνομικός που φρουρούσε την πρεσβεία την ώρα της επίθεσης, επέστρεψε στις περιπολίες στο κέντρο της Αθήνας. Χαρακτηριστικό είναι ότι το κτίριο της πρεσβείας του Ιράν, βρισκόταν στη λίστα της αστυνομίας για τους πιθανούς στόχους του Ρουβίκωνα. Σημειώνεται, επίσης, πως σημαντικό ρόλο σε αυτή την εξέλιξη έπαιξε το βίντεο από την επίθεση που είδε το φως της δημοσιότητας, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε εξέλιξη Ένορκη Διοικητική Εξέταση. Η ΕΔΕ διατάχθηκε μετά τις εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας και έδειχναν τον φρουρό της πρεσβείας να μην αντιδρά κατά την επίθεση των μελών της οργάνωσης.

3 comments :

  1. Anonymous18/9/18 21:13

    Στην ίδια συνέντευξη, ο Hunter λέει ότι οι «συντηρητικοί» έχουν χάσει παντού. Ακόμα και αν σε πολιτικό επίπεδο πετυχαίνουν κάποιες νίκες. Οι liberal (αριστεροί) ελέγχουν τα κυριότερα μέσα «παραγωγής κουλτούρας» (τις ειδησεογραφικές και ψυχαγωγικές βιομηχανίες, τα πανεπιστήμια κλπ.).
    Για όσους γνωρίζουν αυτό ακριβώς ήταν το «όραμα» της περιβόητης Σχολής της Φρανκφούρτης. Αυτό ακριβώς ήθελαν και αυτά ακριβώς πέτυχαν.

    Εφόσον τα «προλετάριοι ενωθείτε» και οι «επαναστάσεις» δεν έπιασαν, η στρατηγική των μαρξιστών άλλαξε. Η εξουσία θα καταλαμβανόταν μετά από μια «μακρά πορεία μέσα από τα θεσμικά όργανα» - στα σχολεία, στα μέσα ενημέρωσης, ακόμα και στις εκκλησίες, κάθε θεσμός και ίδρυμα που θα μπορούσε να επηρεάζει την κουλτούρα.

    Στο άρθρο «Θα κάνουμε την Δύση τόσο διεφθαρμένη που θαβρωμάει», αποκαλύπτεται το όραμα της καταστροφής της παραδοσιακής (κατ’ αυτούς «καταπιεστικής») δυτικής κοινωνίας, μέσα από τα λόγια ενός εκ των ιδρυτών της Σχολής της Φρανκφούρτης, του Willi Munzenberg. Η βιομηχανία αδικημάτων «ρατσισμού», η αποδυνάμωση της χριστιανικής θρησκείας, η διάλυση της οικογένειας, η προπαγάνδα υπέρ της ομοφυλοφιλίας στα σχολεία, η μαζική μετανάστευση και η καταστροφή της Ταυτότητας, είναι οι μοχλοί πίεσης ή οι θανατηφόροι ιοί που θα φέρουν την καταστροφή των αξιών και θα κάνουν τον δυτικό πολιτισμό να βρώμα. Τότε, που όλα θα έχουν ισοπεδωθεί, λέει ο Munzenberg, «μπορούμε να επιβάλουμε τη δικτατορία του προλεταριάτου».

    ReplyDelete
  2. Anonymous19/9/18 10:27

    Αυτό που δεν κατάλαβαν τα βούγια-καρεκλοκένταυροι-καριερίστες αρχηγοί των σωμάτων ασφαλείας είναι ότι πάντα αυτοί θα βρίσκονται επί ξύλου κρεμάμενοι, είτε ακολουθούν τους κανόνες εμπλοκής είτε τις οδηγίες της πολιτικής ηγεσίας. Έτσι σε μία πιθανή εμπλοκή με την τουρκία και αφού φυσικά θα τον πιούμε, ευθύνες για την ήττα δεν θα φορτωθεί ούτε ο παυλόπουλος ούτε ο τσίπρας. Όλη η ευθύνη θα πέσει στους αξιωματικούς και τους αρχηγούς των σωμάτων. Ρε δεν πα να προβλέπει τσουγκράνες αντί για πολυβόλα το επόμενο εξοπλιστικό, η ευθύνη θα πέσει στους μαλάκες που δεν βγαίνουν να πουν στην ψύχρα ότι η περίφημη αποτρεπτική ικανότητα των ΕΔ δεν υπάρχει, οπότε και δεν μπορούμε να εκτελέσουμε την αποστολή μας, οπότε και παραιτούμαστε...οπότε και βάλτε τον καρανίκα αρχηγό!


    12G

    ReplyDelete
  3. 12G

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ Ε.Δ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΩΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΣΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥΣ. ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ-ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ , ΟΧΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ.
    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ. ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΠΟΥ Η ΘΕΣΗ ΦΕΡΝΕΙ.
    Η ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΛΑΟ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΡΑ.

    ReplyDelete