18/08/2018

Ρώσοι και Σέρβοι στρατιώτες σε κοινές ασκήσεις

Στο πολύγωνο ‘Λούγκα’ στην περιοχή της Αγίας Πετρούπολης, βρίσκεται σε τελικό στάδιο οι ρωσο-σερβικές κοινές ασκήσεις με πραγματικά πυρά με τη συμμετοχή Σέρβων στρατιωτών και Ρώσων από το Γ΄ Σώμα Στρατού, όπως σημειώνει το Σπούτνικ στη σερβική γλώσσα. Οι στρατιώτες της Σερβίας, έφθασαν στη Ρωσία την περασμένη εβδομάδα και η πρώτη φάση της άσκησης έγιναν στο πολύγωνο ‘Καμένκα’ από τις 10 ως τις 12 Αυγούστου και στη συνέχεια ‘μετακόμισαν’ στο πολύγωνο ‘Λούγκα’ όπου από τις 14 Αυγούστου εκτελείται η άσκηση με πραγματικά βλήματα μάχης. Σχεδόν 200 μέλη των Σερβικών Ενόπλων Δυνάμεων συμμετέχουν στις κοινές ασκήσεις. Σύμφωνα με δήλωση του στρατηγού Στέφαν Στεφάνοβιτς στο Σπούτνικ, οι ασκήσεις αποσκοπούν στην ενίσχυση της διαλειτουργικότητας των στρατιωτών των δύο χωρών ώστε να υπάρχει αγαστή συνεργασία.

The Hellenic Information Team

Vid:  Έφηβοι Σέρβοι στο πρώτο σερβο-ρωσσικό "CAMP"

5 comments :

  1. Anonymous18/8/18 19:57

    ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΔΩ ΑΠΕΧΟΥΝ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ!

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  2. -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ΥΠΟΘΕΤΩ ΜΕ ΤΟ "ΕΔΩ", ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΗΝ ΚΡΗΤΗΣ. ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΕΝΕΣ ΕΦΗΒΟΙ ΤΩΝ ΟΡΕΙΝΩΝ-ΗΜΙΟΡΕΙΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΣ, (ΚΑΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΟΛΛΕΣ) ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ.
    ΟΜΑΔΕΣ, (ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η "ΙΣΧΥΣ"), ΟΡΓΑΝΩΝΑΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΑ ΔΙΗΜΕΡΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ, ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΑΠΛΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΕΖΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΟΧΙ ΟΛΟΙ, ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ.
    ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΗΜΕΡΑ, ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΕΦΗΒΟΙ (ΝΕΟΙ-ΝΕΕΣ) ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΝΑΝΕΩΝΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ.

    ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ" ΤΩΝ Ε.Ε.Δ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ. ΤΩΡΑ ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
    ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΚΑΛΩΣ ΠΡΑΤΤΟΥΝ. ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ, ΤΟ ΟΛΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ.
    ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ, ΙΣΩΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ "ΕΠΕΝΔΥΣΗ" ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ/ΘΕΛΕΙ, ΝΑ ΤΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΕΖΙΚΟΥ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΛΕΟΝ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ (ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ) ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ.

    ΚΟΥΡΗΤΗΣ

    ReplyDelete
  3. Anonymous18/8/18 20:52

    ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ...ΙΣΧΥΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΟΡΕΙΝΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ,ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΜΕ ΤΟ ''ΕΔΩ'' ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΜΗΜΑ ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΟΙ ΝΕΟΙ/ΝΕΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΣΤΟ ΦΡΑΠΟΓΑΛΟ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ, ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΠΑΓΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ.

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  4. Anonymous18/8/18 22:44

    Χαχαχα!!! Μου αρέσεις ρε φίλε! Οι των ορεινών περιοχών ε? Οκ! ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥς ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΒΟΥΓΙΑ! Περίγελος στο πεδίο βολής στο στρατό ήταν οι κρητικοί από τα ορεινά! Περίγελος του πλανήτη είναι τα ζώα! Μαγκιά κλανιά κι εξάτμιση που λένε! Αφού τα ξέρεις, μα ειλικρινά τώρα δεν τα ξέρεις?

    12G

    Το σχόλιο αφορά την πρώτη παράγραφο, ότι κάνουν ομάδες όπως το Ισχύς το κάνουν σίγουρα με μη ορεινούς, διότι αποκλείεται να μαντρώσατε τα συγκεκριμένα βούγια στο να κάνουν κάτι χρήσιμο.

    ReplyDelete
  5. 12G

    ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΡΗΤΙΚΟ ΣΩΒΙΝΙΣΜΟ. ΤΟΥΣ (ΜΑΣ) ΕΧΩ ΞΕΧΕΣΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗΣ ΚΙΟΛΑΣ. ΕΦΤΑΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥ ΑΝΗΛΕΟΥΣ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΩ.

    ΟΧΙ, ΕΓΩ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ. ΕΙΔΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΕΒΑΖΑΝ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ (ΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ).
    ΕΙΔΑ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΤΟ ΤΥΦΕΚΙΟ (ΜΕΣΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΒΟΛΕΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΜΟΛΟΓΟΥΝ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΤΥΧΕ ΑΛΛΟ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΕ ΜΕΝΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ. ΔΕΝ ΣΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΔΛΔ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑ.
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΥ ΛΟΙΠΟΝ (ΠΡΩΤΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥ 17) ΤΑ ΣΥΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΒΟΥΓΙΑ ΟΠΩΣ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΘΥΜΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΟΙΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΕΖΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ . ΟΙ ΗΛΙΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ 15-17 ΕΤΩΝ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΔΙΣ ΕΤΗΣΙΩΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.

    ΚΟΥΡΗΤΗΣ

    ReplyDelete