31/08/2018

Δράμα: Έξι λαθρομετανάστες χτύπησαν και μαχαίρωσαν 52χρονο - Περιστατικά και στην Χίο

Σάλο προκάλεσε στην κοινότητα Μυλοπόταμο της Δράμας η επίθεση που δέχθηκε ένας 52χρονος κάτοικος από έξι αλλοδαπούς που φιλοξενούνται σε hot spot της περιοχής, μετά τον διαπληκτισμό τους για ασήμαντη αιτία σε κεντρικό σημείο του χωριού. Οι λαθρομετανάστες, δυο από τους οποίους είναι ανήλικοι ηλικίας 16 και 17 χρόνων και οι υπόλοιποι 18, 18, 20 και 41 χρόνων περικύκλωσαν τον άτυχο άνδρα που περνούσε από το σημείο όπου βρίσκονταν και άρχισαν να τον εξυβρίζουν. Πριν εκείνος προλάβει να αντιδράσει, άρχισαν να τον χτυπούν και ο 17χρονος τον τραυμάτισε με μαχαίρι στην ωμοπλάτη!Ο 52χρονος έφυγε κακήν κακώς και αιμόφυρτος από το σημείο και κατήγγειλε στην Αστυνομία το περιστατικό.
Αμέσως κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι εντόπισαν μέσα σε λίγα λεπτά τους δράστες, τους συνέλαβαν και κατέσχεσαν το ματωμένο μαχαίρι συνολικού μήκους 24 εκατοστών που είχαν πετάξει στο χώρο της επίθεσης. Ο 52χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ οι τέσσερις αλλοδαποί παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας με κατηγορίες κατά περίπτωση για επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράβαση του νόμου περί όπλων και εξύβριση.

https://www.protothema.gr/greece/article/817077/drama-exi-metanastes-htupisan-kai-mahairosan-52hrono/

Την οξυμένη κατάσταση που επικρατεί στο λιμάνι της Χίου επιβεβαιώνουν 2 περιστατικά προσαγωγών και συλλήψεων που σημειώθηκαν στην προκυμαία το απόγευμα της Πέμπτης και τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.
Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε στον χώρο πρόσδεσης των σκαφών με πρωταγωνιστές 3 Παλαιστίνιους και 3 Ιρακινούς οι οποίοι καθήμενοι στα παγκάκια ενοχλούσαν τα πληρώματα των σκαφών με έντονο τρόπο με αποτέλεσμα να κληθεί το Λιμεναρχείο και να τους προσαγάγει.
Το δεύτερο και πιο σοβαρό περιστατικό που αποτελεί δυσφήμιση για το νησί έχει να κάνει με την οργανωμένη επίθεση 3 Ιρακινών σε μέλος πληρώματος τουρκικού σκάφους που συμμετείχε στην Arkas Aegean Link Regatta. Όλα ξεκίνησαν από το γεγονός ότι τα πληρώματα παραπονέθηκαν για τη φασαρία που έκαναν οι 3 Ιρακινοί έξω από τα σκάφη, αφού όπως κατέθεσαν οι εμπλεκόμενοι όντας σε κατάσταση μέθης έβαλαν μουσική και ξεκίνησαν να χορεύουν και να φωνάζουν. Παρότι οι Λιμενικοί έφθασαν στο σημείο και προχώρησαν σε συστάσεις μόλις έφυγαν, οι 3 Ιρακινοί ξεκίνησαν και πάλι τα ίδια με αποτέλεσμα οι Τούρκοι να διαμαρτυρηθούν έντονα. Αυτό δεν άρεσε καθόλου στην παρέα των λαθρομεταναστών που επιτέθηκαν σε πλήρωμα ενός ιστιοφόρου γρονθοκοπώντας έναν Τούρκο και στέλνοντάς τον στο Νοσοκομείο.

http://www.politischios.gr/hios-poli/metanastes-epitethekan-se-tourko-episkepte-tes-arkas-aegean-link-regatta

4 comments :

  1. Anonymous1/9/18 01:57

    για καθε τριχα ελληνα που πειραζεται αμεσα αντιποινα στις οικογενειες των αριστερων αναρχοκομουνιστων στο εκατομμυριαπλασι ο.......

    ReplyDelete
  2. μηπως εκτελεση επι τοπου??? δυο τρεις φορες να γινει αυτο..να δεις ..ουτε ενα λαθροπιθηκι δεν θα μεινει....κολυμπωντας θα φυγουν ολοι

    ReplyDelete
  3. Anonymous1/9/18 17:16

    ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΤΤΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ;ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ.

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  4. Anonymous1/9/18 20:04

    Δήμητρα, δυστυχώς δεν ξέρω τι γίνεται πιά...
    Όλοι αυτοί κυκλοφορούν σε ομάδες, και ψάχνουν μεμονωμένα άτομα να επιτεθούν, οπότε και να αμυνθεί κάποιος επειδή αυτοί είναι περισσότεροι, ακόμα και να πούμε (υποθετικά φυσικά) ότι έχει όπλο κάποιος θα του ξεφύγει και θα φάει ισόβια...
    Πάντως εγώ στο Πεδίο του Άρεως έχω να μπω από το 2013. Έμπαινα από την Αλεξάνδρας για να "κόψω" δρόμο ως τα δικαστήρια, και τότε ενώ ήμουνα 200 μέτρα μέσα κατάλαβα ότι κάποιοι με ακολουθούσαν και δεξιά και αριστερά, έκανα μεταβολή και έφυγα και δεν ξαναπήγα... Μιλάμε για 10 η ώρα το πρωί!
    Από τότε υπήρχαν πολλοί ναρκομανείς που κοιμόντουσαν στα παγκάκια, αλλά την επικινδυνότητα του πάρκου την ανακάλυψαν φέτος...
    Α.Α.

    ReplyDelete