27/06/2018

Σημαντική επιτυχία για την ελληνική EODH

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης Eurosatory 2018 η εταιρεία παρουσίασε τα προϊόντα της στον τομέα των θωρακίσεων και της διαχείρισης ίχνους, στο γερμανικό εθνικό περίπτερο.
Κατά τη διάρκεια της Eurosatory 2018 η EODH προχώρησε σε συμφωνία με την KNDS (KMW-Nexter) με την οποία έγινε η προτιμητέα προμηθεύτρια εταιρεία των θωρακίσεων των 107 αρμάτων Leopard 2A7V που θα αποκτήσει η Γερμανία.
Επίσης, κατέστη η προτιμητέα εταιρεία που θα προμηθεύσει τις θωρακίσεις και τα καθίσματα anti-blastτων τροχοφόρων τεθωρακισμένων οχημάτωνBoxer που θα αποκτηθούν από πελάτες όπως η Σλοβενία, η Βρετανία, η Ολλανδία κτλ.
Εκτός αυτών, η EODH παρουσίασε τη διάφανη θωράκιση (αλεξίσφαιρο τζάμι), η οποία παρέχει υψηλή προστασία, χωρίς να παρουσιάζει διάτρηση έπειτα από αρκετές βολές πυρομαχικών ελαφρού οπλισμού.
Επιπλέον παρουσίασε και την πολυστρωματική θωράκιση δικής της ανάπτυξης, η οποία μπορεί να προστεθεί σε σειρά οχημάτων και αρμάτων.
Μαζί με αυτήν υπήρχε και το κάθισμα για προστασία έναντι εκρήξεων, το οποίο προστατεύει τους στρατιώτες από τις επιταχύνσεις που δημιουργούνται στο σώμα τους, τόσο λόγω της σχεδίασής του συστήματος ανάρτησης και απόσβεσης, όσο και λόγω των ζωνών που προστατεύουν από δευτερεύοντες τραυματισμούς στους ώμους.
Τέλος, παρουσίασε λύση δικής της ανάπτυξης, στον πολύ κρίσιμο τομέα της διαχείρισης υπογραφής-ίχνους (signature management), που αναφέραμε και σε άλλη ανάρτησή μας. Η EODH ανέπτυξε ειδική επιφάνεια που χάρη στην σχεδίασή της και τα υλικά της, μειώνει το θερμικό και ηλεκτρομαγνητικό ίχνος.

Η εταιρεία που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος κατασκευής των αρμάτων Leopard 2A6 HEL στην Ελλάδα κι έκτοτε παρουσιάζει συνεχώς καινοτόμα προϊόντα. Η εταιρεία EODH είναι ικανή να παρέχει λύσεις τόσο σε νέες πλατφόρμες όσο και στο πλαίσιο αναβάθμισης υπαρχόντων, παλαιού τύπου. Η επιτυχία της εταιρείας είναι πολύ μεγάλη, δείχνοντας τις δυνατότητες που υπάρχουν, ακόμα και στην τρέχουσα, οικονομικά δύσκολη περίοδο.

ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ: https://defense3.com/

ΑΛΛΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3 comments :

  1. Anonymous27/6/18 17:38

    ΤΑ ΚΡΑΝΗ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΑΣ;

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  2. Anonymous27/6/18 18:17

    ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΙΔΕΑ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ ΥΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΙΧΝΗ ΠΙΚΡΟΥ "ΧΙΟΥΜΟΡ" , ΕΧΩ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΣΤΗΝ "ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", ΣΕ ΣΙΝΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΟΜΩΣ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΔΑΣΜΩΝ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ.

    ΚΟΥΡΗΤΗΣ

    ReplyDelete
  3. Anonymous27/6/18 21:07

    ΒΑΖΕΙΣ ΙΔΕΕΣ...ΧΑΧΑ

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete