16/06/2018

Ποινικός Κώδικας

Άρθρο 135. Προπαρασκευαστικές πράξεις εσχάτης προδοσίας

1. Όποιος δημόσια ή με τη διάδοση εγγράφων, εικόνων ή παραστάσεων προκαλεί με πρόθεση ή προσπαθεί να διεγείρει άλλους στο να επιχειρήσουν πράξεις τιμωρείται με κάθειρξη.
2. Όποιος συνωμοτεί με άλλον με σκοπό να εκτελέσουν πράξη ή με συνεννοήσεις με ξένη κυβέρνηση προπαρασκευάζει την εκτέλεση μιας απ’ αυτές τις πράξεις, τιμωρείται με κάθειρξη.
(Συνωμοσία υπάρχει όταν δύο ή περισότεροι συναποφασίσουν να τελέσουν πράξη εσχάτης προδοσίας ή αναλάβουν αμοιβαία υποχρέωση να τελέσουν τέτοια πράξη.)

Άρθρο 138. Επιβουλή της ακεραιότητας της χώρας.

1. Όποιος επιχειρεί με σωματική βία ή με απειλές σωματικής βίας να αποσπάσει από το ελληνικό κράτος έδαφος που ανήκει σ’ αυτό ή να συγχωνεύσει έδαφος του ελληνικού κράτους σε άλλη πολιτεία τιμωρείται με θάνατο.

Άρθρο 139. Προσβολή εναντίον της διεθνούς ειρήνης της χώρας.

1. Όποιος συνεννοείται ή διαπραγματεύεται με ξένη κυβέρνηση με σκοπό να προκαλέσει πόλεμο ή εχθροπραξίες εναντίον του ελληνικού κράτους ή κάποιου συμμάχου του, τιμωρείται με ισόβια ή πρόσκαιρη κάθειρξη.
2. Αν εξαιτίας των ενεργειών αυτών ξέσπασε πραγματικά ο πόλεμος ή άρχισαν οι εχθροπραξίες τιμωρείται με ισόβια κάθειρξη ή με θάνατο.

8 comments :

  1. Anonymous17/6/18 11:02

    Υπάρχει ελπίδα ακόμα πάντως. Οι σκοπιανοί εθνικιστές και ο όποιος στρατός υπάρχει εκεί (σαφώς σοβαρότερος από τον Ελληνικό καρνάβαλο) μπορεί κάτι να κάνουν, ποτέ δεν ξέρεις!


    12G

    ReplyDelete
  2. Anonymous17/6/18 11:15

    ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΤΑΠΕΣΕΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΓΥΡΟΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΛΔ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΩΣ "ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ.

    Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΔΩ: https://isxys.blogspot.com/2018/06/blog-post_6.html, ΔΛΔ Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ..."Β.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.

    ΑΥΤΗ Η ΛΥΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΛΛΑ ΟΥΔΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΝ ΕΘΕΣΑΝ, ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΨΙΛΟΕΘΕΤΑΝ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΙΔΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ" ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΞΗΓΕΙ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.

    ΚΟΥΡΗΤΗΣ

    ReplyDelete
  3. Anonymous17/6/18 12:39

    ΣΚ@ΤΑ ΕΛΠΙΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ 12G...

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  4. Anonymous17/6/18 14:18

    Χαχχα συμφωνώ ρε δήμητρα, άλλωστε ο κουρήτης το λέει χρόνια τώρα ότι το θέμα ήταν χαμένο.!

    12G

    ReplyDelete
  5. Anonymous17/6/18 14:50

    Διάλεξαν και τον τόπο και την ημέρα
    17 Ιουνίου 1946 η ελληνική Βουλή υιοθέτησε το
    Γ' Ψήφισμα, «Περί Εκτάκτων Μέτρων», που προέβλεπε την ποινή του θανάτου, «κατά των επιβουλευομένων την ακεραιότηταν του κράτους»: deltio11.blogspot

    Γ' Ψήφισμα «περί εκτάκτων μέτρων κατά των επιβουλευομένων την δημοσίαν τάξιν και την ακεραιότητα του κράτους». Η κυριότερη διάταξη του ήταν:
    Όστις θέλων να απόσπαση εν μέρος της Επικρατείας ή να ευκολύνει τα προς το τέλος τείνοντα σχέδια συνώμοσεν εντός του κράτους ή συνεννοήθη με ξένους ή διήγειρε στάσιν ή κατήρτισεν ενόπλους ομάδας, ή μετέσχεν είς αυτάς, τιμωρείται με θάνατον.
    A.A.

    ReplyDelete
  6. Anonymous17/6/18 18:38

    12G

    ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΟΙ, ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΡΟΣΗΜΑ, ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΩΣ ΕΔΩ
    - Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ..."ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ"
    - Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ
    ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΘΕΣΗ, ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΤΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΕΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ.
    ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΛΟΙΠΟΝ, (Η ΚΑΚΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ) ΠΕΤΥΧΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΡΜΟ. ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΙΝΕΛΙΑ ΕΝΟΣ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ... ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ, ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ.

    ΑΛΛΑ 12 G, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ , ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΠΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΛΕΓΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΕΥΣΗΜΑ ΔΛΔ ΑΛΛΑ ΜΟΥΤΖΕΣ ΔΙΟΤΙ ΕΝΩ ΗΞΕΡΑ ΔΕΝ ΕΜΠΟΔΙΣΑ

    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟ, ΑΝ ΚΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΑΜΕΣΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΟΤΙ ΓΡΑΨΩ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΝ ΒΟΡΡΑ ΤΗΣ ΩΣ ΒΟΡΕΙΑΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ. ΑΡΑ ΛΥΣΗ, Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΕ ...ΣΚΑΜΠΙΛΙΣΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

    Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ , ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΠΛΗΘΩΡΑ ΣΧΕΣΕΩΝ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ...ΑΛΛΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ..."ΒΟΡΕΙΑ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ". ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟ 10% ΜΕ ΤΟ 45% ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε, ΤΟΤΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΕΔΡΑ ΕΚΕΙ. ΜΕ ΤΙΣ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΔΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΥΔΕΝΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΛΟΓΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΝΤΕΣ ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ", ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΠΩΣ ΘΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΙΨΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΩΣ ΟΡΟΣ.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ , ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΟΤΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΘΕΛΕΙΣ..., ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΙΑ .."ΒΟΡΕΙΟ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ" ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΤ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΖΙΡΑΤ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ. ΔΕΣΕ ΤΑ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΜΑ.

    ΚΟΥΡΗΤΗΣ

    ReplyDelete
  7. " ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΠΩΣ ΘΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΙΨΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΩΣ ΟΡΟΣ."

    ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ "ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΒΟΡΕΙΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ" ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΟΙ ΧΑΤΖΗΑΒΑΤΗΔΕΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ.

    ReplyDelete
  8. Anonymous17/6/18 19:42

    ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΕΙΤΕ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΠΟΛΕΜΟΥ - ΕΜΦΥΛΙΟΥ Η ΜΗ-, ΕΙΤΕ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ
    Ή ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗΣ ΥΦΗΣ, ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΕΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΜΑΣ. ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΟΜΩΣ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ, ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ.

    ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΧΑΜΕΝΟ, ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ. ΤΑ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ
    ΤΩΝ ΝΕΟ «ΕΛΛΗΝΩΝ».

    ΖΖ

    ReplyDelete