22/11/2017

Bitcoin: Πάνω από τα 8.000 δολάρια η αξία του

Άνοδο σχεδόν 50% μέσα σε μόλις οκτώ ημέρες. Το νέο ρεκόρ σημειώθηκε αφού η αμερικανική εταιρεία πληρωμών Square Inc ανακοίνωσε στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας ότι αρχίζει να επιτρέπει σε επιλεγμένους πελάτες να αγοράζουν και να πωλούν bitcoins μέσω της εφαρμογής της, Cash. Το Bitcoin είχε φτάσει τα 8.197,81 δολάρια στο ανταλλακτήριο Bitstamp, σημειώνοντας άνοδο γύρω στο 48% από τις 12 Νοεμβρίου, όταν βρισκόταν στα 5.555 δολάρια. Ωστόσο, σε σχέση με την αρχή του έτους, η αξία του έχει σχεδόν οκταπλασιαστεί, προκαλώντας σε πολλούς αναλυτές προβληματισμούς ότι πρόκειται για «φούσκα» - και για αυτό πολλοί θεσμικοί επενδυτές κρατούν αποστάσεις (αν και ιδιώτες, συμπεριλαμβανομένων hedge funds κ.α., δραστηριοποιούνται όλο και περισσότερο στην αγορά).

Συνολικά, η αξία της αγοράς όλων των cryptocurrencies σημείωσε νέο ρεκόρ, στα 242 δισ. δολάρια τη Δευτέρα, σύμφωνα με το Coinmarketcap.

ΑΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ, ΑΝ ΟΧΙ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΑΚΥΒΕΥΕΤΑΙ: https://isxys.blogspot.com/2017/08/blog-post_45.html
ΕΧEI ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΗΣ ΑΝΟΔΟΥ. ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ και/ή ΠΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ, ΑΡΓΟΥΝ ΑΚΟΜΗ. ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ "ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ" ΜΗΝ  ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΩΡΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ.

ΑΛΛΕΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ: https://isxys.blogspot.com/search?q=bitcoin

No comments :

Post a Comment