13/10/2017

ΟΤΑΝ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΛΕΞΗ

Α) Δεν βλέπω το λόγο για τον οποίο, ενώ κάποιος που γεννιέται τυφλός ή με καταθλιπτική προδιάθεση, δεν έχει κανένα πρόβλημα να δεχτεί ότι γεννήθηκε με μία αναπηρία, όσοι έχουν μία μη φυσιολογική σεξουαλικότητα δεν θέλουν να δεχτούν ότι υποφέρουν από μία διαταραχή. Αυτό από μόνο του είναι μία πνευματοπαθολογία. Το εκπληκτικό δε είναι πως αυτού του είδους η αντίληψη έχει αρχίσει να εξαπλώνεται και σε άλλες κοινωνικές ομάδες, όπως για παράδειγμα τους κωφούς, με αρκετούς ακτιβιστές της κοινωνικής ομάδας αυτής να εναντιώνονται σε θεραπείες αποκατάστασης της ακοής και να χαρακτηρίζουν ως 'ρατσιστές ακούοντες' όσους τις προωθούν. Σας ακούγεται γελοίο; Κι όμως τέτοιοι άνθρωποι υπάρχουν.

Β) Το βασικό πρόβλημα με την σεξουαλική παραβατικότητα βρίσκεται στο γεγονός ότι αυτοί οι άνθρωποι αποδέχονται την ιδιαιτερότητα τους και δεν την αντιμετωπίζουν ως ανεπιθύμητη, υπαρκτή μεν, αλλά ανεπιθύμητη. Για παράδειγμα εγώ που γράφω αυτές τις φράσεις καπνίζω, αλλά αυτή τη συνήθεια μου δεν τη θεωρώ καλή και επιθυμητή.

Γ) Για να μπορέσει ο συγκεκριμένος άνθρωπος να μην αποδεχθεί ως επιθυμητή αυτή την ιδιαιτερότητα, πρέπει από μικρός να ζει μέσα σε ένα οικογενειακό κλίμα που του προσφέρει οντολογική-θρησκευτική νοηματοδότηση. Διαφορετικά, δεν θα έχει κανένα λόγο να αντισταθεί στις όποιες επιθυμίες του.

Δ) Η θεσμική αποδοχή της δήλωσης αλλαγής φύλου ισοδυναμεί με τη θεσμική αποδοχή του 'ό,τι δηλώσεις είσαι'. Έτσι, εάν μία ξανθιά κοπέλα έχει ακούσει ότι οι 'ξανθιές είναι χαζές' και εξαιτίας αυτού έχει κόμπλεξ, οπότε νοιώθει ότι είναι μελαχρινή, οι αστυνομικές αρχές θα πρέπει να γράψουν στην ταυτότητα της ότι είναι μελαχρινή, διότι έτσι νοιώθει. Εάν κάποιος έχει νευρική ανορεξία διότι πιστεύει ότι είναι παχύς, ενώ ζυγίζει μόλις 50 κιλά, στην ταυτότητα του θα πρέπει να γράψουν ότι ζυγίζει 100 κιλά, επειδή έτσι νοιώθει. Δηλαδή οδηγούμαστε στην κοινωνική τρέλα.
  • Η Νέα Αριστερά τάσσεται υπέρ της σεξουαλικής παραβατικότητας όχι για λόγους 'ανθρωπιστικής ευαισθησίας', αλλά διότι έλκεται από την ιδέα του παραβατικού, την εκλαμβάνει ως 'οντολογική επανάσταση'. 
  • Οι Φιλελεύθεροι τάσσονται υπέρ της αλλαγής φύλου και λοιπών παρεκτροπών, διότι έχουν ως βασική αρχή τους την ατομική ηδονή, όποια και εάν είναι αυτή. 
  • Η Σταλινική Αριστερά απορρίπτει τη νομική κατοχύρωση των σεξουαλικών εκτροπών διότι τις θεωρεί 'παράγωγα των καπιταλιστικών κοινωνικών δομών'.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ: http://theodotus.blogspot.gr/2017/10/blog-post_12.html

8 comments :

  1. Τώρα με τον νέο νόμο μπορώ δηλαδή με μιά απλή αίτηση να ζητήσω να γράφει η ταυτότητα μου (άνδρας) αντί γυναίκα και χωρίς να χρειαστεί να κάνω κάποια θεραπεία ή να με παρακολουθεί κάποιος ψυχίατρος;
    Γιατί νομίζω ότι έτσι γράφει ο νόμος...
    Και μετά; Θα μπορώ να πάω να κάνω επίσκεψη στο Άγιο Όρος; Οι παπάδες αν αρνηθούν να με δεχθούν θα πρέπει να είναι ρατσιστές!
    Και αφού κάνω την επίσκεψη, θα μπορώ να ξανακάνω αίτηση ξανααλλαγής φύλλου και να ξαναγίνω γυναίκα, δεδομένου ότι ο νόμος δεν λέει πόσες φορές μπορείς να αλλάξεις...
    Α.Α.
    Υ.Γ. Να πούμε και καμιά χαζομάρα, να περνάει η ώρα....

    ReplyDelete
  2. ΠΕΣ ΤΟ ΨΕΜΑΤΑ! ΧΑΧΑΧΑ...ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ!

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  3. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ, ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΟ ..."ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ" ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ. ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΔΛΔ.

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ....
    ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΔΛΔ ΑΝΕΤΑ ΕΝΑΣ ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΑΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΓΥΝΗ ΒΑΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ; ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΤΟ ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΙΚΟ, ΑΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ.
    ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΔΛΔ

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ(ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ ΒΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ), ΟΠΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥΣ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΓΟΥΝ ΘΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣ ΝΤΡΟΠΗΝ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΓΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ;
    ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΔΛΔ

    ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΟΛΟΣΚΑΜΕ .

    ReplyDelete
  4. ΠΡΟΣ ΑΣΤΕΙΣΜΟ...

    ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΝΟΗΣΑΝ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΑΝΕΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΟΜΙΚΑ ΝΑ ΔΗΛΩΝΩ ΓΥΝΗ, ΧΩΡΙΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ.
    ΠΩΣ; ΑΠΛΑ ΘΑ ΔΗΛΩΣΩ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΜΕΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΗ ΔΕ !
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ..."ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ"

    ΤΟ ΔΙΑΝΟΗΣΤΕ; ΧΑΧΑΧΑ

    ReplyDelete
  5. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΕΛΛΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. "ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΣΤΕΛΛΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ;"
    " ΝΑ ΜΩΡΕ ΕΤΡΕΧΑ ΚΙ ΕΓΩ, ΠΗΓΑ ΚΙ ΕΚΑΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΣΤΑΤΗ...!!!"

    ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΥΒΡΙΔΙΟ ΣΕ ΑΝΔΡΙΚΑ ΑΠΟΔΗΤΗΡΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΑ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΜΠΛΟΥΖΑ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟ... ΡΟΖ ΣΟΥΤΙΕΝ ΤΟΥ (ΤΗΣ;;;)
    ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΦΥΣΙΚΟ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΕΧΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΤΡΩΩ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΚΑΘΕ ΑΝΩΜΑΛΟ ΠΟΥΣΤΗ. ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ!
    ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΟΥΔΕΤΕΡΟΥΣ!

    ReplyDelete
  6. *ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ

    ReplyDelete
  7. και γιατι να μπορουμε να αλλαζουμε φυλλο και να μην μπορουμε να αλλαζουμε και ειδος????
    εγω δεν αισθανομαι ανθρωπος αισθανομαι σκιουρος γιατι να μην μπορω να το γραψω στη ταυτοτητα μου και να μην αναγνωριστουν τα δικαιωματα μου ως σκιουρου?
    και ο αλλος αισθανεται βακτηριδιο, ο αλλος συννεφακι, ο αλλος αισθανεται κωλος, αλλος φραουλα, αλλος πορδη, αλλος κατσαβιδι γιατι να μην μπορουμε και μεις οι διαφορετικου ειδους να εκφραζουμε τις αναγκες μας να εχουμε τα δικα μας δικαιωματα και να καταπιεζομαστε απο την φασιστικη ναζιστικη ρατσιστικη πατριαρχικη κενωνια σας??????

    ReplyDelete
  8. ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΔΟΣ? ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΡΟΜΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.
    ΓΙΑΤΙ Ο ΦΑΣΙΜΣΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΑ, ΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ.

    ReplyDelete