06/10/2017

ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΕΥΠ. Υπό εκκαθάριση η ΟΜΕ–Ε.Υ.Π

Κοσμογονικές αλλαγές είχαμε στην Ε.Υ.Π. και πιο συγκεκριμένα στα συνδικαλιστικά δρώμενα της πολύπαθης υπηρεσίας. Το λαθρόβιο όργανο που έστησε το 2011 η κυβέρνηση του ολετήρα Γιώργου Παπανδρέου στην Ε.Υ.Π προκειμένου να ελέγξει το μέχρι τότε αντιδραστικό για την κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. συνδικαλιστικό κίνημα της υπηρεσίας, την περιβόητη ΟΜΕ–Ε.Υ.Π των οικονομικών και όχι μόνο σκανδάλων, διαλύθηκε την περασμένη Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017 εις τα εξ ων συνετέθη!

Πιο συγκεκριμένα, το ιστορικότερο Σωματείο της Ε.Υ.Π. ο Σ.Υ.Ρ.Τ.Γ.Ε.Υ.Π. (ιδρύθηκε το 1964), με ομόφωνη απόφαση της Γενικής του Συνέλευσης αποφάσισε την αποχώρησή του από μέλος της ΟΜΕ – Ε.Υ.Π. για το λόγο ότι, τα μέλη του δεν ήθελαν να νομιμοποιήσουν με τη συμμετοχή τους, σε αμφιλεγόμενες διαδικασίες τη δράση, τη λειτουργία και τις ενέργειες της Ομοσπονδίας. Η ιστορική αυτή απόφαση του Σ.Υ.Ρ.Τ.Γ.Ε.Υ.Π. σημαίνει ότι η ΟΜΕ – Ε.Υ.Π. διαλύεται και τίθεται αυτόματα σε καθεστώς εκκαθάρισης! Θα ενθυμείσθε πως, σας είχαμε ενημερώσει για τα όργια κατασπατάλησης που έγιναν στο ταμείο της Ομοσπονδίας από ιδρύσεώς της αλλά και για την κάλυψη που παρείχε η προσκείμενη στη Νέα Δημοκρατία, νυν πρόεδρός της, κ. Θεοδώρα Γιαννοπούλου στον τέως πρόεδρο Νέο-συριζαίο κ. Θεόδωρο Σπατιώτη (ο γνωστός υπόδικος σε σκέλος της υπόθεσης “Πυθία”), γεγονός που μπορεί να ερμηνευτεί ποικιλοτρόπως!

Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, η κ. Γιαννοπούλου και οι συνεργάτες της προκάλεσαν προς έκπληξη όλων έκτακτο Συνέδριο της Ομοσπονδίας (παρ΄ ότι στο επόμενο δίμηνο επίκειται το τακτικό εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας)! Σκοπός της ήταν να προσπαθήσει να πάρει τουλάχιστον την κάλυψη του Συνεδρίου για τα λάθη, τις ολιγωρίες και τις παραλείψεις της. Γι αυτό και ανάμεσα στα θέματα που έβαλε στην ημερήσια διάταξη (αντικαταστατικά όπως την κατήγγειλαν άλλοι συνδικαλιστές μεταξύ των οποίων και ο κ. Σπατιώτης), ήταν και ο απολογισμός πεπραγμένων αλλά και ο οικονομικός απολογισμός της Ομοσπονδίας. Τα άλλα θέματα ήταν κάποιες τροποποιήσεις του καταστατικού και οι σχέσεις της Ομοσπονδίας με την ΑΔΕΔΥ. Σε όλες τις ψηφοφορίες που ακολούθησαν απέτυχε παταγωδώς και οι προτάσεις της καταψηφίστηκαν με συντριπτική πλειοψηφία. Έλαβε μόνο 14 ψήφους από τους 63 που αποτελούν το Συνέδριο των Αντιπροσώπων και όπως ακριβώς το είχαμε προβλέψει πολλοί σύνεδροι που πρόσκεινται μάλιστα στην παράταξή της Νέας Δημοκρατίας δεν την ακολούθησαν στους “ακροβατισμούς” της αυτούς.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι καταψηφίστηκε ο απολογισμός πεπραγμένων και ο οικονομικός απολογισμός του διοικητικού της συμβουλίου και αυτό μάλλον είναι ένα θέμα που θα πρέπει να δει με προσοχή ο Οικονομικός Εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση του ταμείου της ΟΜΕ–Ε.Υ.Π καθότι η υπόθεση περιπλέκεται ακόμα περισσότερο με απρόβλεπτες μάλιστα εξελίξεις για τους εμπλεκόμενους σε αυτή. Για να αντιληφθείτε το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στην υπηρεσία και στους κόλπους των προσκείμενων στην συντηρητική και όχι μόνο παράταξη υπαλλήλων, οι 8 από τους 11 πρώτους που είχαν εκλεγεί από την “ομάδα” της κ. Γιαννοπούλου δεν δήλωσαν συμμετοχή στις εκλογές που έσπευσε να προκηρύξει ο κ. Σπατιώτης για την ανάδειξη των Αντιπροσώπων του Σ.Υ.ΚΕ.Υ.Π. στην Ομοσπονδία. Εκλογές που τώρα βέβαια μετά τη διάλυση της Ομοσπονδίας δεν πρόκειται να γίνουν!

Πολύ σύντομα θα σας παρουσιάσουμε όλα τα στοιχεία από την «παροχή προσυμφωνημένων ελεγκτικών διαδικασιών αναφορικά με τον έλεγχο της διαχείρισης της Ομοσπονδίας εργαζομένων εθνικής υπηρεσίας πληροφοριών “ΟΜΕ – ΕΥΠ” για την περίοδο 1/1/2014 – 31/12/2014 προς την Πρόεδρο της “ΟΜΕ – ΕΥΠ” κ. Θεοδώρα Γιαννοπούλου»! Έτσι, θα διαπιστώσετε όλοι, ότι εκεί στην ΕΥΠ κάποιοι ασχολούνται περισσότερο με το συνδικαλιστικό τους Όργανο και τις λοβιτούρες τους παρά με την Ασφάλεια της χώρας! Επί παραδείγματι ένα μέρος του ελέγχου, όπως στη σελίδα 10, στην οποία διαβάζουμε:
Για την υπό έλεγχο χρήση 2014 δεν μας δείχτηκε ο σχετικός καταρτισμένος από το ΔΣ προϋπολογισμός της χρήσης αυτής και η σχετική έγκρισή του από το Τακτικό Συνέδριο!
Εντός της χρήσης του 2014 έχουν πληρωθεί από τον ΟΜΕ–ΕΥΠ προς τον δικηγόρο Α.Β. τα κάτωθι παραστατικά τα οποία έχουν εκδοθεί στο όνομα του κ. Σπατιώτη Θεόδωρου (έπονται πλήρη στοιχεία του και αναφορά στα παραστατικά)!
Στις 3/7/2014 όπως προκύπτει από τα βιβλία και στοιχεία της ΟΜΕ – ΕΥΠ έχει εκδοθεί Απόδειξη Πληρωμής της ΟΜΕ–ΕΥΠ σύμφωνα με την οποία ο δικηγόρος Γ.Π. έλαβε το ποσό των 3.000 ευρώ. Για το εν λόγω ποσό δεν μας δείχτηκε το σχετικό παραστατικό του ΚΦΑΣ εκδοθέν από τον Γ.Π. προς την ΟΜΕ – ΕΥΠ (σελ.12)
Έξοδα κινητής τηλεφωνίας ποσού 1.281,43 ευρώ, τα σχετικά παραστατικά έχουν εκδοθεί στο όνομα του κ. Σπατιώτη Θεόδωρου, ενώ θα έπρεπε να εκδίδονται στο όνομα της ΟΜΕ–ΕΥΠ (σελ.13)
Κλπ, κλπ, κλπ!!

Σας είχαμε έγκαιρα ενημερώσει σε προηγούμενα άρθρα μας, για το οικονομικό μπάχαλο που γινόταν στα Ταμεία κάποιων συνδικαλιστικών Οργάνων της ΕΥΠ και κυρίως της Ομοσπονδίας!!

Παναγιώτης Αποστόλου, Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
http://egerssi.gr/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΤΙΚΟ:  http://egerssi.gr/

6 comments :

  1. Anonymous6/10/17 19:14

    Ε Εβραικη

    Υ Υπηρεσια

    Π Πληροφοριων.

    ReplyDelete
  2. Anonymous6/10/17 23:43

    ΟΜΕ-ΕΥΠ όπως Σπάρτακος.
    Έχουν διαβρωθει όλα εκ των έσω.
    Αλήθεια ΙΣΧΥΣ υπάρχει σε άλλη Μ.Υ
    ανά τον κόσμο συνδικαλισμός εντός της υπηρεσίας;
    ΥΓ.δεν είναι ειρωνικό το ερώτημα.

    ReplyDelete
  3. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΩΝ "ΔΥΤΙΚΩΝ" ΧΩΡΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΑΣΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΥΡΟΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΑΛΛΩΝ ΤΟΜΕΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΠΩΣ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ, ΑΡΑ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΒΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.

    ReplyDelete
  4. Anonymous7/10/17 15:37

    ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΣΩΣΤΟΣ... ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ...
    ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΥΠΑΡΧΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΛΑΠΟΙΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΠ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 30Β ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 1264/1982 ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.
    Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ... ΞΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ ΝΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ... ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ... ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΟΥ ΚΟΝΓΚΡΕΣΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙΑ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ CIA...

    ReplyDelete
  5. 15:37

    ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΝΓΚΡΕΣΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΓΝΩΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ (ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΑΥΣΤΗΡΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΗΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ), ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ "ΚΑΨΟΥΝ" ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ. ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ. ΕΧΟΥΝ ΔΛΔ ΑΣ ΠΟΥΜΕ 2 ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ.

    ΑΛΛΟ ΤΟ FBI, ΑΛΛΟ Η CIA, ΑΛΛΟ Η DIA ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΠΑΝΤΩΣ Ο ΚΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ "OPERATIVES" ΣΥΝΗΘΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥΣ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ , ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΣΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ "ΚΑΝΑΛΙΑ", ΩΣΤΕ Ο ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ. ΣΤΗΝ ΕΥΠ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ "ΑΡΧΙΛΟΓΙΣΤΗ", ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ, ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ.

    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΑΝΤΩΣ Η CIA ΕΧΕΙ. ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΟΜΟΙΑΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΕΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ. ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΑΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΥΠΓΗΡΕΣΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΓΑΝΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕ, ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΠ.

    ΑΥΤΑ ΝΟΜΙΖΩ (ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΟΣ ή ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ) ΠΩΣ ΙΣΧΥΟΥΝ.

    ReplyDelete
  6. Anonymous8/10/17 14:51

    ΙΣΧΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΒΕΒΑΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ AKRIBVS ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ... ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ "ΑΚΡΩΣ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΑ" (Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΤΑΙΝΙΑ...)
    ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΡΙΞΕΙΣ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΥΠ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1999 ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ...
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΘΟΤΙ ΟΙ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥΣ ΚΛΠ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ CIA ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.



    ReplyDelete