15/10/2017

ΠΡΕΣΒΥΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ: ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΣΒΟΛΕΣ ΣΕ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ;

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΗ, ΑΝ ΟΧΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗ ΗΤΑΝ Η Η ΕΙΣΒΟΛΗ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΜΕΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΑΒΛΕΨΙΑΣ. ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

Δήλωση σε ιστοσελίδα, σχετικά με την εισβολή παρακρατικής ορδής του «Ρουβίκωνα» στην ισπανική πρεσβεία, αλλά και την αντιμετώπιση που είχαν οι συμμορίτες από την Αστυνομία (κατόπιν «άνωθεν εντολών»…), έκανε ο πρέσβυς της Ισπανίας στην Αθήνα, Ενρίκε Βιγκέρα:  «Εσείς έχετε δει σε άλλη χώρα να εισβάλλουν μέσα σε μια πρεσβεία; Σας ρωτάω, το έχετε ξαναδεί; Αυτό δεν είναι κάτι φυσιολογικό. Εγώ μαζί τους δεν είχα καμία επαφή, ούτε κατάλαβα για ποιο λόγο εισέβαλαν στο κτίριο. Η αστυνομία διαπραγματεύτηκε μαζί τους για να αποχωρήσουν…». 

«Διπλωματικοί κύκλοι» της πρεσβείας της Ισπανίας (προφανώς πρόκειται για «off the record» δήλωση του πρέσβεως…) έχουν ενοχληθεί για την στάση που έχει τηρήσει η ελληνική κυβέρνηση μέχρι στιγμής στο θέμα της απόσχισης της Καταλονίας, καθώς ακόμη δεν έχει πάρει επίσημα καμία θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ: http://greeknewsondemand.com/

No comments :

Post a Comment