11/09/2017

Eldorado Gold Corporation: Η ανανοίνωση της αναστολής εργασιών

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΕΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΛΛΑΒΕΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΡΡΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΕΔΙΟ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΡΩΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ. ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΘΛΟΣ. ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΠΟΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ, ΔΙΟΤΙ ΕΝΩ  Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΧΡΥΣΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΙ, ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΑ... ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΑΕΡΙΟ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΡΟΥΜΠΙΝΙΑ, ΣΠΑΝΙΕΣ ΓΑΙΕΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΩΣ ΚΙΝΗΣΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΟΣΟ Η ΑΛΛΗ.

"Η "Eldorado Gold Corporation" ανακοινώνει σήμερα σχέδιο για την αναστολή των επενδύσεων της στα ενεργά μεταλλεία, τα έργα ανάπτυξης και τα ερευνητικά έργα της στην Ελλάδα. Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες της Eldorado και της ελληνικής θυγατρικής της, Ελληνικός Χρυσός, για εποικοδομητική συνεργασία με την Ελληνική Κυβέρνηση, το Υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος (Υπουργείο) και άλλες κυβερνητικές υπηρεσίες, οι καθυστερήσεις στην έκδοση αδειών ρουτίνας για την κατασκευή και την ανάπτυξη των έργων Σκουριών και Ολυμπιάδας στη Χαλκιδική, Β. Ελλάδα, συνεχίζονται. Oι καθυστερήσεις στην αδειοδότηση επηρέασαν αρνητικά τα χρονοδιαγράμματα και το κόστος των έργων της Eldorado και τελικά εμπόδισαν την ικανότητα της Εταιρείας να προωθήσει αποτελεσματικά την ανάπτυξη και τη λειτουργία αυτών των μεταλλευτικών έργων.

Με εξαίρεση ένα πρόγραμμα συντήρησης των έργων και το απαραίτητο κόστος περιβαλλοντικής διαχείρισης, η Eldorado και το Διοικητικό της Συμβούλιο αποφάσισαν ότι δεν θα πραγματοποιηθεί καμία πρόσθετη επένδυση στα Μεταλλεία Κασσάνδρας (Ολυμπιάδα, Σκουριές, Στρατώνι) στη Χαλκιδική, καθώς και στα έργα Περάματος και Σαπών στη Θράκη, και σε οποιοδήποτε άλλο ερευνητικό πρόγραμμα στη χώρα. Τα κεφάλαια που έχουν προϋπολογιστεί να επενδυθούν σε κοινωνικές δαπάνες και ανάπτυξη υποδομών θα καταργηθούν. Ομοίως, θα επηρεαστούν τα φορολογικά έσοδα σε δημοτικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο.

Όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να τεθούν τα Μεταλλεία Σκουριών, Ολυμπιάδας και Στρατωνίου σε καθεστώς συντήρησης θα ξεκινήσουν στις 22 Σεπτεμβρίου 2017. Η αναστολή και παύση εργολάβων και εργαζομένων θα γίνει σύμφωνα με την ισχύουσα εργατική νομοθεσία στην Ελλάδα. Οι εργασίες περιβαλλοντικής διαχείρισης και τα έργα συντήρησης θα συνεχιστούν με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και των μεταλλευτικών εγκαταστάσεών μας. Η Εταιρεία εκτιμά ότι θα διατεθούν συνολικά 30 εκατομμύρια δολάρια (ΗΠΑ) για την προετοιμασία της φάσης συντήρησης. Ενώ, τα σταθερά κόστη συντήρησης θα ανέρχονται κατά προσέγγιση στα 25 εκατομμύρια δολάρια (ΗΠΑ) ετησίως.

Η Εταιρεία επιπλέον, αναμένει λεπτομέρειες από την Ελληνική Κυβέρνηση σχετικά με την εκκρεμούσα διαδικασία διαιτησίας. Η Eldorado δεν έχει ακόμη λάβει επίσημη ειδοποίηση, αλλά είναι πεπεισμένη ότι οποιαδήποτε πιθανή διαιτησία θα αποδείξει και πάλι ότι η Εταιρεία τηρεί όλους τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς. Το Συμβούλιο της Επικρατείας (Ανώτατο Διοικητικό Δικαστήριο της Ελλάδας) έχει επανειλημμένα επικυρώσει την εγκυρότητα των αδειών και της λειτουργίας μας με 18 θετικές για την Εταιρεία αποφάσεις μέχρι σήμερα. Η Εταιρεία θα επανεκτιμήσει τις επενδυτικές επιλογές της στην Ελλάδα κατόπιν έγκρισης και έκδοσης των απαιτούμενων αδειών, σε συνεργασία με μια υποστηρικτική κυβέρνηση, ανοικτή σε συζητήσεις γύρω από τη χρήση και εφαρμογή των βέλτιστων διαθέσιμων τεχνολογιών."

Ο George Burns, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Eldorado Gold, σχολίασε:

«Είναι εξαιρετικά ατυχές να βρισκόμαστε σε αυτό το αδιέξοδο όταν θα έπρεπε να υλοποιούμε ένα σημαντικό επιχειρηματικό σχέδιο και να προσθέτουμε άλλες 1.200 θέσεις εργασίας στο σημερινό εργατικό δυναμικό μας, περίπου 2.400 ατόμων, στην Ελλάδα. Η επένδυση της Eldorado στην Ελλάδα αφορά στην οικοδόμηση μιας παγκοσμίου επιπέδου δραστηριότητας και μπορεί να αποτελέσει μακροπρόθεσμο εταίρο της χώρας, έχοντας την ικανότητα να προάγει τις δεξιότητες και την κατάρτιση των ανθρώπων της και να προσφέρει καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας για την ευημερία οικογενειών και τοπικών επιχειρήσεων. Εξίσου σημαντική παράμετρος είναι το γεγονός ότι, ως οικονομικός εταίρος αυτή η επιχείρηση μπορεί να προσφέρει τα άκρως αναγκαία φορολογικά και εξαγωγικά έσοδα για τις επόμενες γενιές.

Η Eldorado ήταν και παραμένει ένας προσηλωμένος, υπεύθυνος και υπομονετικός εταίρος της Ελληνικής Κυβέρνησης και των Ελλήνων πολιτών. Από την εξαγορά των Μεταλλείων Κασσάνδρας με αντίτιμο 2 δις δολάρια το 2012, η Eldorado έχει επενδύσει επιπλέον 1 δις δολάρια στη χώρα. Το ποσό αυτό θα διπλασιαζόταν αν ήταν σε θέση να αναπτύξει πλήρως τα έργα της σε Ολυμπιάδα, Σκουριές και Πέραμα. Ωστόσο, λόγω της καθυστέρησης στην έκδοση αδειών από την ελληνική κυβέρνηση, η Eldorado δεν είναι σε θέση να συνεχίσει τις επενδύσεις της στη χώρα. Έχουμε ευθύνη απέναντι στους μετόχους μας να διαθέτουμε τα κεφάλαια όχι μόνο σε έργα με υψηλότερες αποδόσεις αλλά και σε χώρες όπου οι κυβερνήσεις υποστηρίζουν τις επενδύσεις μας και συνεργάζονται μαζί μας για να δημιουργήσουμε ένα βιώσιμο μέλλον. Ως εκ τούτου, η Eldorado δεν μπορεί να συνεχίσει να θέτει σε κίνδυνο τα κεφάλαιά της χωρίς αυτές τις άδειες και θα επιδιώξει με όλα τα μέσα προκειμένου να προχωρήσει η επένδυσή της και να υπερασπιστεί τα συμβατικά της δικαιώματα.

Εάν η Ελληνική Κυβέρνηση επιθυμεί να εργαστεί στο πλαίσιο των συμβατικών της υποχρεώσεων με την Ελληνικός Χρυσός, να εκδώσει έγκαιρα τις άδειες και να στηρίξει την επένδυση, τότε η Eldorado θα είναι σε θέση να επανεκτιμήσει τα επενδυτικά της σχέδια στη χώρα.»

ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΣΤΟ facebook: «Η eldorado έκανε αυτό που μπορεί. Μόλυνση, καταστροφή του δάσους, διάλυση ανθρώπινων σχέσεων, εξαγορά συνειδήσεων. Η τοπική κοινωνία σήμερα πρέπει να βγει στον δρόμο. ..της αποχώρησης αυτής της εταιρίας και αυτου του "εργου" και να στηριξει της έξοδο της απο την χωρα μας, ώστε να γίνει πραγματικότητα η απειλή της. Στα τσακιδια el dorado και να μην στεριώσεις πουθενά».
Να ανακαλέσει τα όσα δήλωσε μέσω facebook, για την eldorado, καλεί τον σύμβουλο του πρωθυπουργού, Νίκο Καρανίκα, ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος. Με ανάρτησή του επίσης στο facebook ο κ. Καμμένος χαρακτηρίζει ως κακή δημόσια δήλωση τα όσα «έγραψε» ο κ. Καρανίκας στο facebook σημειώνοντας πως τέτοιες δηλώσεις «δυσφημούν την κυβέρνηση».

33 comments :

  1. Anonymous11/9/17 14:32

    Ο χρυσός ανήκει στην eldorado. Τον έχουν ξεπουλήσει Long time ago.

    http://attikanea.blogspot.gr/2014/10/ldorado-gold.html

    " Η «ELDORADO GOLD» ΜΕΣΩ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΤΥΟΥ 43 ΘΥΓΑΤΡΙΚΩΝ ΔΙΟΧΕΤΕΥΕΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΗΣ ΣΕ «ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ»
    Η πολυεθνική δεν πλήρωσε φόρους στο ελληνικό Δημόσιο για κέρδη που είχε, τα οποία από 32.000 ευρώ το 2009, ξεπέρασαν τα 7 εκατ. ευρώ το 2013
    Του ΣΑΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ στην «Ελευθεροτυπία»

    "Η «Eldorado Gold» δεν πλήρωσε φόρους στο ελληνικό Δημόσιο για κέρδη που είχε, τα οποία από 32.000 ευρώ το 2009 ξεπέρασαν τα 7 εκατ. ευρώ το 2013. Την ίδια στιγμή η ελληνική κυβέρνηση των ΜΑΤ και της ποινικοποίησης της αντίδρασης των κατοίκων στην εξόρυξη χρυσού στις Σκουριές,"

    ReplyDelete
  2. Anonymous11/9/17 16:34

    Τώρα αν πω ότι συμφωνώ με τον καρανικα θα με βλασφημησετε;;!!
    Τίποτα δεν κερδιζε το δημόσιο από αυτές τις εταιρείες με τις αποικοιοκρατικες συμβάσεις. Καταστροφή άφηναν πίσω τους και κανένα όφελος. Οπότε καλύτερα να κλείσει και να ξαναφυτεψουν τα δέντρα που έκοψαν

    ReplyDelete
  3. ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΑΣΤΗΜΗΣΟΥΜΕ; ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ;

    ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΜΕΡΙΚΑ ΒΑΣΙΚΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ.

    1) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΟΡΥΞΗ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΧΘΕΙ ΜΕΤΡΙΑΣΜΟΣ/ΑΠΑΛΥΝΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ, ΟΥΤΩΣ ή ΑΛΛΩΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.
    2) Ο ΚΑΘΕΙΣ (ΕΙΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΤΕ ΙΔΩΤΗΣ) ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΙΜΟ ΕΧΕΙ ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ
    α) ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ
    β) ΝΑ ΤΟ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΝ
    γ) ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ
    3) Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ
    ΥΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ. ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΓΙΑ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ (ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ) ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ , ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ.

    ΥΠΟΘΕΤΩ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΠΩΣ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΟΡΥΧΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ.
    ΥΠΟΘΕΤΩ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΤΑΝ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΟΘΕΤΗΣ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΕΙ ΕΠΑΡΚΩΣ (ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ) ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

    ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΤΕ, ΤΟΤΕ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ , ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ. ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΥΔΕΙΣ. ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΟΛΙΚΟ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΞΟΡΥΞΗΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΕΠΕΣΑΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ.

    ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΣΕΩΣ. ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΚΕΡΔΩΝ , ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΔΙΕΘΝΩΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΠΙΔΙΩΞΕ ΤΗΝ ΜΙΣΘΩΣΗ ΜΕΤΑ ΑΝΤΙΤΙΜΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΑΥΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΜΙΣΘΩΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΟ.

    ΕΣΕΙΣ ΕΑΝ ΕΙΧΑΤΕ, ΗΣΑΣΤΑΝ, ΜΙΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΑ ΚΑΘΟΣΑΣΤΑΝ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ 45%; ΕΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΚΛΟΓΙΚΕΥΘΕΙ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ "ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ" ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΝΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ.

    ReplyDelete
  4. Υ.Γ: Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΛΔ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΥΤΩΣ ή ΑΛΛΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΕΔΩ, ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΔΡΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΣΚΟΠΙΑ, ΜΑΛΤΑ, ΚΥΠΡΟ, ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ ΚΑΙ Η.Β

    ReplyDelete
  5. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΙΣΧΥΣ... ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΘΡΟ... ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΡΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΟΤΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΕΒΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΟΥ 1,5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΒΕΣΗ... ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΖΟΥΝΕ ΚΑΙ 5.000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ... ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΙ ΜΠΑΡΟΒΙΟΙ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΩΡΑ 5.000 ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΑΠΟ Τ΄ ΑΡΧΙΔΙΑ...;;;

    ReplyDelete
  6. Anonymous11/9/17 18:09

    Τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως θέλει να τα παρουσιάζει το ΙΣΧΥΣ πίσω απο την Ελληνικός Χρυσός είναι ο Μπόμπολας μιλάμε για την διαπλοκή κα πίσω απο την Eldorado Gold Εβραικές τράπεζες Rothschild & Rothschild Consultants. Απαξιώνουμε να τους φτύσουμε ώστε να μη πάει χαμένο το σάλιο μας.Δεν μας ενδιαφέρει τι έδρα θα δηλώσουν, να τα μαζεύουν και ΔΡΟΜΟ.Θ α θέλατε να ζήτε στην Ιερρισό? Τους Ιερρισιώτες τους ρώτησε κανείς? Για να μην αναφέρω και την διασύνδεση Χρυσωρυχεῖα Θράκης με Eldorado Gold Ἄκερμαν καί Γιούνκερ και όλο το περιούσιο συνάφι.

    ReplyDelete
  7. ΣΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΜΑΣ; ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΜΕ;

    ΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΤΕΘΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΩΣ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΕΣΕΙΣ ΔΛΔ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ "ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥΣ"; ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕ ΟΜΟΙΟ ΠΕΔΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΟΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

    ΑΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΕΚΕΙ. ΝΑΙ, ΕΑΝ ΕΙΧΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΘΑ ΖΟΥΣΑ ΕΚΕΙ. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ ΜΕ ΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΚΕΙ.

    Η ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΤΕ. ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΛΕΜΑΙΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ. ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΕΡΡΙΣΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ -ΜΕΘΑΥΡΙΟ, ΙΣΩΣ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΙΜΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΟΡΥΚΤΑ.

    ΕΝΑ ΜΟΝΟΝ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΕ ΣΑΣ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΗ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ. ΕΑΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ , ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΔΙΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΘΑ ΕΧΑΝΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΨΑΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΘΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΤΑΝ;

    ReplyDelete
  8. ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΟΙ Rothschild & Rothschild Consultants ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΟΜΟΛΟΓΩΝ , ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΩΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΟΧΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΠΛΗΡΗ.

    ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΠΑΙΖΟΥΜΕ ή ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ; ΕΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ "ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ" ΤΟΤΕ ΚΑΚΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ, ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΑΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΕΜΕ "ΝΑΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ" ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΙ, ΟΣΟ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΝΤΟΡΑΝΤΟ. ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΝΟΡΒΗΓΟΙ, ΟΙ ΟΛΛΑΝΔΟΙ , ΟΙ ΚΑΝΑΔΟΙ, ΟΙ ΕΛΒΕΤΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.
    ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ "ΠΑΙΞΟΥΜΕ", ΣΑΡΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΝΚΑ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ "ΠΑΙΚΤΕΣ". ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ "ΠΙΟΝΙΑ".
    Η ΜΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΕΩΣ ΕΔΩ. ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑΣ, ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ "ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΩΝ" ΛΟΓΙΚΩΝ (ΟΧΙ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΙΚΑ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΡΟΥΣΑΝ ΔΕ, ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ), ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ, ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΑΝ.

    ReplyDelete
  9. Anonymous11/9/17 19:56

    Tο κινητό και το λαπτοπ του Καρανίκα περιέχουν χρυσό, άργυρο, παλλάδιο, λευκόχρυσο, μαγνησιο, ράδιο, βάριο, νιόβιο, όσμιο, κοβάλτιο, μαγγάνιο, τιτάνιο, χάφνιο, βυρήλλιο, γερμάνιο, χαλκό, υδράργυρο, βισμούθιο, πυρίτιο, γάλλιο, ψευδάργυρο, σίδηρο, θείο, φωσφόρο, κάδμιο, ταντάλιο, αργίλιο, άνθρακα, μόλυβδο, νικέλιο, βόριο, χρώμιο, κάλιο, φάνκιο, καίσιο, νάτριο, λίθιο, ασβέστιο, αρσενικό, νεοδύμιο, σελήνιο και κασσίτερο.

    Η εξόρυξη των μετάλλων αυτών γίνεται σε πολλά μέρη του κόσμου κάτω από άθλιες συνθήκες εργασίας από τους απόκληρους της Γης. Ο κάθε καρανίκας αν θέλει να στείλει στα τσακιδια την ελντοράντο πρέπει να πετάξει το κινητό του, το τάμπλετ του, το λαπτοπ του, το pc του και όλα τα ηλεκτρονικά που κάνουν τη ζωή του μυθική συγκρινόμενη με τους μεταλλωρύχους της Αφρικής και της Ασίας.

    ReplyDelete
  10. Anonymous11/9/17 20:29

    να ξερετε οτι υπαρχουν αναμεσα σας ανθρωποι που δεν γουσταρουν τη βιομηχανικη επανασταση ουτε τα αποτελεσματα που αυτη εφερε, πιχι καταστροφη του περιβαλλοντος, οπλα μαζικης καταστροφης και τεχνολογια ελεγχου των συνειδησεων.Κάτω ο φασισμος και η χουντοδεξια αλητεια του Σαμαρα που ξεπουλησε τις Σκουριες στην Χαλκιδικη στους εβραιους και κατω ο φασισμος της χουντοαριστερας.15 χρονων κοριτσακι ρε οι αλητες πηγαν στο τμημα σαν τρομοκρατη.

    https://www.dailymotion.com/video/xy1kmf

    Οταν στειλαν τα ξενα ΜΑΤ γιατι δεν φορουσαν ελληνικο εθνοσημο, και δεν καταλαβαιναν τι τους ελεγαν οι κατοικοι και πως να καταλαβουν αφου δεν ηταν ελληνες, καποιοι νομιζουν οτι μπορουν να παιξουν και να εκμεταλευτουν τους πορους μας, που πλεον ανηκουν σε αλλους.Οποιος θελεις να παει να ζησει στην Αφρικη και στην Ασια και να δει πως ειναι.Τοσο οι Καρανικες οσο και οι Σαμαραδες κακο ψωφο να εχουν ολοι τους.

    ReplyDelete
  11. 20:29
    ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ, ΤΗΝ Χ.Α, ΑΛΛΑ ΜΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ), ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ "ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ" ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ , ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ Κ.Λ.Π
    ΒΑΣΙΚΑ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΨΗ. ΕΜΕΙΣ Η "ΙΣΧΥΣ", ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΘΛΙΒΕΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ. ΑΠΟΞΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ. ΑΔΙΚΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ; ΤΙ ΠΑΡΑΛΛΟΓΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ; ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΛΟΓΙΚΗ ΜΙΑΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΣΟΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ; ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΑΤΟΜΙΚΗ;
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, Η ΑΠΟΨΗ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ, (ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΗΔΗ) ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΟΜΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΟΠΟΤΕ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΕ. Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΣ ΜΑΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΟΛΟΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΣ.

    ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΙΚΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ-ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΟΗΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ.
    ΟΙ ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΑΝΙΚΕΣ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΕΥΧΕΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ. ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, ΟΛΟΙ, ΔΙΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΘΛΙΒΕΡΑ ΛΙΓΟΥΣ.

    Υ.Γ: ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΥΛΗΤΙΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΕΥΧΟΜΑΣΤΕ. ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ.

    ΦΑΣΙΣΜΟΣ = ΔΕΣΜΙΣΜΟΣ = ΕΘΝΙΚH ΕΝΟΤΗΤΑ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΟΜΟΨΥΧΙΑΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ (FASCIO= ΔΕΝΩ).
    https://isxys.blogspot.com/2011/08/blog-post_3022.html

    ReplyDelete
  12. Anonymous11/9/17 21:06

    20.29
    δεν ειναι κοριτσακι ειναι φανατικια μπολσεβικα που αν εισαι εθνικιστης και πεσεις στα χερια της αυτο το 15χρονο θα σε βασανιζει οπως δεν βασανισαν οι τουρκοι κατακτητες και οι ταλιμπαν αλλα μονο οι κομουνιστες ξερουν να βασανιζουν τον ανθρωπο....
    αν εισαι αριστεριζων και κανεις προπαγανδα ψοφο σε σενα και στην αρωστημενη θρησκεια σου τον μπολσεβικισμο σου
    ΕΘΝΙΚΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

    ReplyDelete
  13. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΤΕ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΕΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΜΠΕΚΑΤΣΕΣ. ΕΣΥ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΕΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ 50 ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ.

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΙΣΧΥΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΣΕΒΟΝΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΝΕ ΕΞΟΡΥΞΕΙΣ.

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΠΙΑ, ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ(ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ (ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ). ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ Η ΙΣΧΥΣ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ. ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΟΥΣΑΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΦΗΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ...

    ReplyDelete
  14. "ΕΘΝΙΚΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ"

    ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ, ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ, ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ , ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ... "ΕΥΧΗ". ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ. ΠΡΕΠΕΙ ή ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ; ΕΑΝ ΠΡΕΠΕΙ, ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ή ΑΛΛΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΜΑΣ. ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ReplyDelete
  15. Anonymous11/9/17 23:18

    συναινεση με μπολσεβικους ειναι αδυνατη
    πιο πιθανη ειναι η συναινεση με τουρκους και φανατικους τζιχαντιστες παρα με αριστερους
    αλλωστε οι αριστεροι δεν θελουν εθνικη ενοτητα και εθνικη λυση αλλα ταξικη ενοτητα με τους λαθρο τους εναντιον της ελλαδας και της ελληνικης αστικης ταξης
    θελουν δηλαδη να μην υπαρχει αναπτυξη θελουν την καταστροφη και την πτωχευση ουτως ωστε να ερθουν αυτοι μετα με την επανασταση των μπολσεβικων την δικτατορια του ξεφτιλαριατου και την επιβολη της αρωστημενης θρησκειας τους του μπολσεβικισμου τους και την δημιουργια τους σταλινικου επιγειου βορειοκορεατικου παραδεισου τους.
    αρα εχουμε εκ διαμετρου αντιθετα συμφεροντα εμεις οι ελληνες με τους αριστεροκομουνιστες

    ReplyDelete
  16. ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΤΗΛΕΜΑΧΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΑΝ ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ... ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΤΟ "ΙΣΧΥΣ"... ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ... ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΡΕ ΓΕΛΟΙΟΙ...;;; ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΚΕΙ ΤΗΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ ΔΕΝ ΖΟΥΝ...;;; ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ...!!! ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΖΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΡΙΟ ΑΠΟ ΛΥΒΙΚΟ ΚΑΙ ΙΟΝΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΘΙΓΟΥΝ ΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ΟΙ ΕΠΤΑΝΗΣΙΟΙ, ΟΙ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΙΟΙ, ΟΙ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΑΡΝΑΝΕΣ... ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΑΛΙΟΓΕΛΟΙΟΙ...!!!

    ReplyDelete
  17. Anonymous12/9/17 09:23

    ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ
    Νταξ. Τράβα το καζανάκι τώρα.

    ΕΘΝΙΚΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    δεν σου ξαναπαντάω, θα κολλήσω καμια φασιστίτιδα.

    ΙΣΧΥΣ
    Ο ναζισμός και ο φασισμός δεν είναι πελασγογενείς θεωρίες δια την επιβίωση και την πρόοδο του πολιτισμού της λευκής φυλής, αλλά είναι ΜΟΓΓΟΛΟΓΕΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΕΙΣ μισελληνικές θεωρίες προκλήσεως «Φυλετικής» διαιρέσεως και «Φυλετικών» εμφυλίων πολέμων μεταξύ των εθνών Λευκής φυλής. Οι κομμουνιστές εφαρμόζουν άριστα την προπαγάνδα: τα δικά σου ελαττώματα ή ο,τιδήποτε αντιλαμβάνεσαι να ειπωθεί για σένα, θα πρέπει να το προλαβαίνεις και να το προσάπτεις πρώτος εσύ στους αντιπάλους σου.Ένα αξίωμα που τόσο η ναζιστική όσο και η σοβιετική μηχανή προπαγάνδας ανήγαγαν σε "επιστήμη"!!!

    Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι ο Φασισμός δημιουργήθηκε από τον Μουσολίνι ο οποίος άνηκε στην αριστερότερη πτέρυγα του Σοσιαλιστικού Κόμματος Ιταλίας!Το ίδιο ίσχυει και για τον Χίτλερ ο οποίος άνηκε στο Εργατικό Κόμμα Γερμανίας...
    Δηλαδή ο Κομμουνισμός ήταν η μήτρα του Φασισμού και Ναζισμού.

    Κανείς απο τους προλαλήσαντες ανώνυμους πριν δεν είπε να μην εκμεταλλεύομαστε σαν Έθνος τους πόρους μας, εμείς όμως και όχι εταιρείες σαν την Eldorado Gold.Ελπίζω να μπορείτε να καταλαβαίνετε αυτήν την μικρή αλλά ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ σημασίας λεπτομέρεια.



    ReplyDelete
  18. Anonymous12/9/17 09:47


    Το 56% της καναδικής εταιρείας εξόρυξης χρυσού ανήκει σε κολοσσούς όπως η Blackrock, Morgan Stanley, Citigroup, Goldman Sachs, Deutsche Bank
    αμα περιμενετε απ'αυτους επενδυσεις φεξε μου και γλιστρησα,
    αυτοι ειναι ΑΡΠΑΓΕΣ. αυτοι δεν κανουν επενδυση για να μεινει και κατι στη χωρα, κατασχεση κανουν .
    ισως με μια αλλη συμφωνια που θα ειχε κερδος και το ελλ.δημοσιο να συμφερε να κανουμε την εξορυξη, δεν ειμαι αρνητικος.
    αυτοι δεν μας εριξαν στα μνημονια και στα αγγλικα δικαια για να υφαρπαξουν τον πλουτο της χωρας;;;;
    αρπαζουν το χρυσο της χωρας και μοιραζουν μεροκαματακι και μας το βαπτιζουν επενδυση. ετσι θα θελατε να γινει και εκμεταλευση του πετρελαιου και του αεριου;;;;;;
    οποτε τελικα θα συμφωνησει για πρωτη φορα με τη μαιμου, στα τσακιδια!!!!!

    ReplyDelete
  19. 09:23
    ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ ΥΠΕΒΑΛΕ (ΑΝ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΙΣ) ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΡΥΞΗ.
    ΕΑΝ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Μ Ι Α ΑΛΛΗ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ. ΟΥΤΕ Η ΔΕΗ!!! ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΟΥΤΕ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ. ΕΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΞΟΡΥΞΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΠΟΓΑΜΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΗΣ ΕΞΟΡΥΞΗΣ. ΧΡΥΣΟΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΙΑ ΟΥΓΓΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10ΔΙΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ .
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ ΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ-ΟΡΥΧΕΙΟ, ΩΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΟΝΤΩΣ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ. ΤΟΚΟΙ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ-ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΑΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.
    Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ ΘΑ ΑΝΕΛΘΕΙ ΣΕ 5000 ΑΤΟΜΑ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΕΑΝ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΤΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΑ ΕΙΧΕ 15000 ΑΤΟΜΑ.
    ΔΕΚΑΔΕΣ ΛΟΓΟΙ (ΚΑΤ ΑΠΟΚΟΠΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΛΛΩΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ) ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΑΠΟΤΥΓΧΑΙΝΕ.
    ΑΡΑ Η ΜΙΣΘΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΡΑ.

    09:47
    ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ 1,5 ΔΙΣ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΟΡΙΖΟΝΤΑ 5ΕΤΙΑΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ 3 ΔΙΣ , ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΜΕΝΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΕΑΝ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ, ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΛΙΓΟ, ΤΟΤΕ Η ΟΔΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ , ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ (ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ) ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ. ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΕΣΤΩ ΕΜΜΕΣΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ. ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΗΝ ΟΔΟ ΤΗΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΠΟΡΩΝ. (60-40, ΜΕΣΟ ΠΑΓΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ. ΧΩΡΙΣ ΑΟΖ ΕΙΝΑΙ 80-20). ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ; ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ;
    ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΡΒΗΓΟΙ. ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΞΟΔΕΥΑΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΞΟΡΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ. ΤΩΡΑ ΟΙ ΝΟΡΒΗΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΒΑΘΗ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΡΙΤΩΝ. ΤΩΡΑ ΟΙ ΝΟΡΒΗΓΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΚΡΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ. ΤΩΡΑ ΟΙ ΝΟΡΒΗΓΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.

    ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΡΙΞΕ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΣΟΔΩΝ -ΕΞΟΔΩΝ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΥΔΕΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ (ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ) ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΕΙ. ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΑ ΧΡΕΗ ΑΙΩΝΟΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ. ΑΥΤΗ Η ΣΤΡΕΒΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΕΥΟΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΝΑΓΚΕΣ. ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
    ΚΙ ΕΔΩ ΕΧΩ ΝΕΑ ΓΙΑ ΣΑΣ. ΤΕΛΕΙΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΑ. ΟΥΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΜΠΑΟΥΛΑ, ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΣΕΝΤΟΥΚΙΑ, ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ. ΟΥΤΕ ΟΙ ΦΕΤΙΝΟΙ ΦΟΡΟΙ-ΕΙΣΦΟΡΕΣ-ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ.

    ReplyDelete
  20. Anonymous12/9/17 11:25

    "πιο πιθανη ειναι η συναινεση με τουρκους και φανατικους τζιχαντιστες παρα με αριστερους"


    Πονηρούλη, θέλεις να μείνεις μόνο σου με τα πακιστάνια, ε ?

    ReplyDelete
  21. @11:25
    ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ, ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΠΛΑΚΑ ΑΛΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΣΟΒΑΡΑ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΛΑΚΑ, ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΒΡΙΖΕΙΣ, ΟΠΟΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΨΩ. ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ.

    ReplyDelete
  22. Anonymous12/9/17 16:35

    Οι περισσότεροι ξεχνάτε κάτι: ότι τα μεταλλεία χρυσού της Χαλκιδικής δεν ανακαλύφτηκαν τώρα! Οι αρχαίοι Μακεδόνες από εκεί έβγαζαν χρυσό, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΔΑΣΩΝ, ΡΥΠΑΝΣΗ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΠΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ!!!
    Προφανώς και η εξόρυξη δεν ήταν από την επιφάνεια του εδάφους (ευκολούρα), αλλά υπόγεια γιατί υπήρχε ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!!!!!
    Η μπομπολοεταιρεία έδωσε ψεύτικες μελέτες περιβάλλοντος, δεν έκανε τίποτα από αυτά που έπρεπε να κάνει (ή έγραψε ότι θα κάνει), χρησιμοποίησε χημικές μεθόδους φτηνές σε οικονομικό κόστος αλλά πανάκριβες στο περιβάλλον και την ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής.
    Κορόιδεψε τους πάντες, δεν πλήρωσε τίποτα και οι επιπτώσεις θα αρχίσουν να φαίνονται τα επόμενα χρόνια που θα γίνουν τα υπόγεια ύδατα της περιοχής δηλητήρια.
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ! ΦΥΓΑΝΕ ΠΡΙΝ ΦΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΟΣΩΝ ΚΑΝΑΝΕ!!!
    Τώρα λυπάμαι που κάποιοι προτιμάτε την καταστροφή μιάς περιοχής προκειμένου να πάρουμε προσωρινά και πρόσκαιρα κάποια αμφίβολα οικονομικά οφέλη. Διαφωνώ κάθετα με την συριζέικη άποψη καρανίκα, που δεν θέλουν εξόρυξη μόνο και μόνο από αντίδραση (όταν δεν ήταν κυβέρνηση), ενώ δεν αντιδρούν τώρα που είναι κυβέρνηση (γιατί τα ξεπουλάνε οι ίδιοι και καρπώνονται τις μίζες).
    Όσοι θαυμάζουν τους προγόνους μας ας αναρωτηθούν τι έκαναν τότε και τι μέτρα λαμβάνανε για την προστασία της φύσης και να προσπαθήσουμε να τους αντιγράψουμε και όχι να υποστηρίζουμε την ολοκληρωτική καταστροφή περιοχών γιατί "εμείς" μένουμε κάπου αλλού [όσοι το υποστηρίζουν θα έρθει και η σειρά τους - νομοτελειακός νόμος].
    Α.Α.

    ReplyDelete
  23. Anonymous12/9/17 16:54

    δεν σου ξαναπαντάω, θα κολλήσω καμια φασιστίτιδα

    μπα εχεις κολησει ηδη την κομουνιστικη λεπρα οποτε εχεις ανοσια στην φασιστιτιδα μαρξιστοφιλελε αγορι....

    ως προς τον αλλον θα μπορουσα να του απαντησω οτι δεν ειμαι κλανυνεγγυος σαν την μπολσεβικα μανουλα του οποτε δεν θα ηθελα τις μοναξιες που επιδιωκει αυτη, αλλα δεν θα πεσω στο επιπεδο του να απαντησω...

    τωρα εθνικιστης και σοσιαλιστης γινεται?????
    ΕΘΝΙΚΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

    ReplyDelete
  24. Α.Α
    ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΛΑ-ΚΑΛΑ. ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΙΣΘΩΣΕΩΣ ΛΕΕΙ. ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΠΟΛΛΩΝ ΔΙΣ, ΑΠΟΠΑΝΩ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ.

    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΕΡΙΟΧΩΝ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟ-ΓΡΑΨΑΜΕ.
    "1) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΟΡΥΞΗ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΧΘΕΙ ΜΕΤΡΙΑΣΜΟΣ/ΑΠΑΛΥΝΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ, ΟΥΤΩΣ ή ΑΛΛΩΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ."

    ΕΛΠΙΖΩ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΕΞΩ ΔΙΟΤΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΟΙΕΣ-ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΡΑΠΤΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ ή ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ. ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΟΡΥΧΕΙΑ ΑΣΗΜΙΟΥ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΕΠΙΒΑΡΡΥΝΤΙΚΑ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ... "ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΟΡΥΞΗ".

    ReplyDelete
  25. ΕΘΝΙΚΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΧΑΜΩ...
    Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΟΜΟΙΑ-ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΠΟΨΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΗΠΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΑ. ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ. ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ.

    τωρα εθνικιστης και σοσιαλιστης γινεται??
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΜΕΤΩΠΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ Χ.Αυγήτες ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΣΕ ..."ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ" (ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΝΝΟΩ) ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ .."ΛΑΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ". ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ", ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΕΣ, ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΕΣ (ΕΝΝΟΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΙ-ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ) ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. ΕΙΔΕΣ ΜΠΟΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ. ΑΛΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ, ΑΛΛΟΣ ΤΣΑΚΩΜΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΩΡΑ.

    ReplyDelete
  26. Anonymous12/9/17 18:09

    Ποιος θα πληρώσει τα 10 δισ. ευρώ που εξετάζουν να ζητήσουν οι Καναδοί;
    http://www.liberal.gr/arthro/165074/oikonomia/epicheiriseis/poios-tha-plirosei-ta10-dis-euro-pouexetazoun-na-zitisoun-oi-kanadoi.html

    ReplyDelete
  27. Anonymous12/9/17 18:37

    @18:09
    δεν θα τα πληρωσουμε θα τα βγαλει η ζωη απεχθη και επονειδιστα. θα ξανα-διαπραγματευτει ο τσιπρας και μετα με δημοψηφισμα θα πουμε οχι. μετα θα αυξησουν λιγο τις εισφορες και τους φορους αλλα θα εχουμε εθνικη αξιοπρεπεια και θα κανουμε καμπινγκ στις σκουριες με ανοιχτη συναυλια και με τα αδελφια μας τους προσφυγες

    ReplyDelete
  28. Anonymous12/9/17 18:43

    @Ισχύς
    Έχεις καταλάβει πως πας κόντρα σε παγιωμένες αντιλλήψεις δεκαετιών. Αναρωτιέμαι αν έχεις καταλάβει πόσο άσκοπο είναι όλο αυτό. Δεν πρόκειται να πείσεις κανέναν , όχι γιατί είναι λάθος και σαθρά τα επιχειρήματα σου, το αντίθετο, αλλά γιατί κανείς δεν θέλει να ακούσει, πόσω μάλλον να καταλάβει.

    Ενας από την αρχή αναγνώστης σου που μιλά σπανίως και λίγο

    ReplyDelete
  29. Anonymous12/9/17 20:27

    ΕΘΝΙΚΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

    Καλά σου λέγει η ΙΣΧΥΣ άσε και τίποτις να πέσει κάτω, γιατί ρε φίλε θέλω να παω να ξυριστώ και δεν μ΄αφήνεις!! Θέλω να μαγειρέψω φασουλάκια με μαγιονέζα και σαντιγύ πάλι δεν μ'αφήνεις, μόνο να χαρείς άσε τις μανούλες ήσυχες δεν σου φταίνε σε τίποτε.

    18:09 + 18:37 + 18:43

    Αυτό σας νοιάζει? Ποιός θα πληρώσει τα 10δις? Μην ανησυχείτε καθόλου, θα πουλήσουμε όλους εσάς μαζί κα την Λιμπεράλ που διαβάζεται, όποιος θέλει να ξεπουλήσουμε έναντι πινακίου φακής τους πλουτοπαραγωγικούς πόρους του Εθνους, καλύτερα να πουλήσει πρώτα ο ίδιος το σπίτι του, την πεθερά του, τα παιδιά του, την γυναίκα του, ότι έχει ο καθένας τέλος πάντων. θέλουν αέριο ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ. Θέλουν πετρέλαια ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ θέλουν χρυσό ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ. Δεν θα τα ξεπουλήσουμε όλα στους Εβραίους για να σας γίνει το κέφι εσάς.Η Αρχαία Ελλάς, μπορεί να εξελλήνιζε τους πάντες, όμως οι Έλληνες είχαν τη διοίκηση.Όχι οι Blackrock, Morgan Stanley, Citigroup, Goldman Sachs, Deutsche Bank . Μπορεί ο Αλέξανδρος να οραματιζόταν μια Οικουμενική Αυτοκρατορία, με ελληνικά στοιχεία όμως και πρόσεξε: Με ΕΛΛΗΝΕΣ στην διοίκηση του κράτους!

    Η Ελλάς εαν θέλει να επιβιώσει οφείλει να ακολουθήσει τα πατρογονικά ένστικτα επιβίωσης και να γράψει κανονικότατα στα αρχιδι@ της όλους αυτούς που θέλουν να ξεπουλήσουν σήμερα τα πάντα στο όνομα δήθεν της ανάπτυξης.

    ReplyDelete
  30. 20:27

    "Η Ελλάς εαν θέλει να επιβιώσει οφείλει να ακολουθήσει τα πατρογονικά ένστικτα επιβίωσης και να γράψει..." κ.λ.π

    ΤΙΠΟΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΠΟΘΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ; ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ. Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΕΚΛΕΙΨΕΙ, ΗΔΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ. ΑΜΥΝΑ; ΠΑΙΔΕΙΑ; ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ; ΤΙ , ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ; Η ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ. ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ΧΑΙΡΙ; ΠΟΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ; ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΙΠΕΣ; ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΝΕ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΟΥΓΚΑΝΤΑ. ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ.

    ΒΡΕΣ ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ. ΒΡΕΣ ΕΣΥ ΤΑ ΟΠΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙΣ, ΒΡΕΣ ΕΣΥ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΧΡΕΙΑΖΟΥΜΕΝΑ.
    2000 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝ. ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΣΥ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΩΣΤΕ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΣ. ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΩΡΑ. ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΟΛΗ, ΓΙΑΤΙ ΓΩΝΙΑΚΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ. ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΤΗΝ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΥΖΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΡΑΔΕΣ ΟΛΟΥΣ (ΠΑΚΕΤΟ ΑΥΤΟΥΣ), ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΙΚΕΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΔΥ ΚΑΙ ΔΩΡΟ 6.000,000 ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ .

    ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΣΤΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΝΤΙΓΥ.

    ReplyDelete
  31. Anonymous12/9/17 22:30

    Από τη μια φέρεσαι εναντίων των Εβραίων και πολύ καλά κάνεις,και από την άλλη προτείνεις για την Ελλάδα να ξεπουλήσουμε κοψοχρονιάς τον χρυσό τα πετρέλαια και ότι άλλη πλουτοπαραγωγική πηγή έχουμε στις Εβραικές εταιρίες και τράπεζες!! Και εδώ μου βγαίνει κάτι αυθόρμητα απο Ζήκο . "ΠΩΣ ΜΙ ΤΟ ΠΕΣ"?? ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ?? Σε μια νύχτα μέσα θα βάλω τάξη σε αυτό το τριμπούρδελο και θα βρω τα λεφτά.Τα μισά λεφτά θα βγούν απο την απόλυση των 2/3 των δημοσίων υπαλλήλων.Θα καταργηθούν και θα απολυθούν όλα αυτά τα 300 πουλημένα και βολεμένα τομάρια, μόνο 26 άτομα θα διαχειρίζονται την πατρίδα και το Έθνος ,φαντάσουμε χρήμα που θα εξοικονομηθείκαι θα μπει στο Ταμείο του Κράτους.

    Οι αγωνισταράδες συνδικαλοφασίστες του ΚΚΕ, του ΠΑΜΕ της ΟΝΕΔ και όλων αυτών των πρακτορικών παραμάγαζων με τι ασχολούνται τόσα χρόνια; Ή μάλλον πόσα βάζουν στην τσέπη κάθε μήνα για να κάνουν την πάπια; Άραγε οι ΕΥΠατζίδικες αποδοχέτς των ερυθρορουφιάνων και φασιστωρουφιάνων έχουν μειωθεί λόγω μνημονίων ή μήπως αυξήθηκαν κιόλας;Και να έκαναν και σωστή δουλειά πάει και έρχεται.Πόσα δις βγήκαν κρυφά έξω απο την χώρα? Αυτά όλα λεφτά δεν είναι? Απο πολλές μεριές μπορεί κανείς να τα βρεί αυτά τα λεφτά, και όχι μόνο αυτό μέσα σε 5 χρόνια μπορεί η Ελλάς να βρεθεί τουλάχιστον 50 χρονιά απο όλες τις άλλες χώρες, αλλά θα πρεπει να κοπιάσετε για αυτό, και όχι η εύκολη λύση το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ.

    ReplyDelete
  32. Anonymous12/9/17 22:47

    "ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΤΗΝ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΥΖΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΡΑΔΕΣ ΟΛΟΥΣ (ΠΑΚΕΤΟ ΑΥΤΟΥΣ), ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΙΚΕΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΔΥ ΚΑΙ ΔΩΡΟ 6.000,000 ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ "

    Έχω μια ακόμα καλύτερη πρόταση, όλοι αυτοί προσωπικά οι ίδιοι δεν ποιάνουν μια, αλλά αν γίνει δήμευση των περιουσιών του Τσίπρα, Σαμαρά, ΓΑΠ Βενιζέλου, στο Μητσοτακέικο σε Μπόμπολα του Αλαφούζου, Λάτση, Βαρδινογάννη και υπολοίπων να δείς τι χρήμα μαζεύεται και τι Στρατό εξοπλίζει κανείς με όλα αυτά τα χρήματα.Μήπως έχει κανείς αντίρρηση? Γιατί αν έχει θα τρώει για τιμωρία φασολάκια με μαγιονέζα σαντιγύ και φράουλες για 5 χρόνια συνέχεια.

    ReplyDelete
  33. ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ.
    - ΟΤΙ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΕΙ, ΠΑΕΙ ΧΑΘΗΚΕ, ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΑΥΤΑ
    - ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ.
    - ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ , ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ
    - ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΩΔΟΣ ΤΩΝ ΑΣΧΕΤΩΝ. ΑΜ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    - ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ή ΑΛΛΟΣ ΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ.
    - "ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΠΙΑΣΕΤΕ". ΟΧΙ ΑΓΑΠΗΤΕ, ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΟΠΙΑΣΕΤΕ. ΕΜΕΙΣ ΟΥΤΕ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΜΕ , ΟΥΤΕ ΣΠΡΩΧΝΟΥΜΕ. ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΦΙΚΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΙΜΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΑΝ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΕΦΑΡΡΜΟΣΕΤΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ.
    5=50 ΜΠΡΟΣΤΑ. ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΦΥΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΦΟΥΣΚΩΝΕΤΕ ΤΑ ΗΔΗ ΠΑΡΑΦΟΥΣΚΩΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΞΟΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΟ, ΑΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ.

    ReplyDelete