07/09/2017

Οργανωμένη ομάδα πακιστανών επιτέθηκε με μπουκάλια σε περίπολο της ΕΛ.ΑΣ - Υπό κράτηση αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, γιατί έκανε την δουλειά του - "Σαρία" στο κέντρο της Αθήνας

Σε διατεταγμένη υπηρεσία, νυχτερινή δύναμη εκτελούσε πεζή περιπολία (07/09-00:40) όταν δέχθηκε επίθεση από οργανωμένη ομάδα Πακιστανών με μπουκάλια. Άμεσα οι Αστυνομικοί ενημέρωσαν για την επίθεση το Κέντρο τους, ενώ σε συνδρομή μετέβησαν πληρώματα της Άμεσης Δράσης, με τους δράστες να κινούνται πεζή. Αναζητήσεις και προσαγωγές για τον προσδιορισμό των Πακιστανών οι οποίοι συμμετείχαν στην επίθεση.

http://www.nantiareport.gr/

Υπό κράτηση αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ στο Α.Τ. Ακροπόλεως μετά από μήνυση αλλοδαπού. Αστυνομικός εκτελώντας την υπηρεσία του προσήγαγε τον αλλοδαπό στο Α.Τ, γιατί αρνείτο να δώσει τα στοιχεία του για έλεγχο. Εκεί, ο αλλοδαπός γνωρίζοντας το γνωστό παραμύθι διαμαρτυρήθηκε και ζητώντας το κινητό του τηλέφωνο για να επικοινωνήσει, όπως είπε, με τους “οικείους”. Όμως εκείνος παίρνοντας το κινητό τηλεφώνησε στην άμεση δράση και βεβαία σε δικηγόρο λέγοντας ότι υπήρξε παραβίαση των δικαιωμάτων του από τον αστυνομικό που τον προσήγαγε στο τμήμα (μια που δεν του σερβιρισαν έγκαιρα το απεριτίφ και η σαμπάνια ήταν ζέστη όπως θα είχαν κάνει οι αστυνομικοί στην πατρίδα του σε ανάλογη περίπτωση). Υπέβαλε μήνυση εναντίον του όπως είναι και η συνήθης τακτική με αποτέλεσμα οι συνάδελφοι του αστυνομικού να τον κρατήσουν στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Ο αστυνομικός μην έχοντας άλλη δυνατότητα αντιμετώπισης αυτής της παράλογης κατάστασης υπέβαλε μήνυση και αυτός εις βάρος του αλλοδαπού κι έτσι κρατούνται και οι δύο στο τμήμα της Ακρόπολης αλλιώς ο αλλοδαπός θα μπορούσε να αφεθεί ελεύθερος.

http://www.elkosmos.gr/

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΟΥΝ, ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ, ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.

Προβληματισμός στην Αστυνομία με κίνηση μουσουλμάνων «προσφύγων»  που επιχειρούν να επιβάλλουν τη «Σαρία». Η Ασφάλεια Αττικής διαθέτει πληροφορίες ότι ομάδα ισλαμιστών επιχειρεί να «αστυνομεύσει» ομοθρήσκους τους σε κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας κι έχουν υπάρξει περιστατικά όπου χειροδικούν σε βάρος αλλοδαπών γυναικών που θεωρούν πως είναι «σωστά ενδεδυμένες» ή δεν εφαρμόζουν άλλες αρχές της Σαρίας. «Το Βήμα» παρέθετε τα στοιχεία προσαγωγής από την πλατεία Κολιάτσου τεσσάρων λαθρομεταναστών από το Μπαγκλαντες από 25 έως 60ετων, ύστερα απο καταγγελία, ότι ήλεγχαν μουσουλμάνους για την εφαρμογή της «Σαρίας». Για τα άτομα αυτά υπήρχαν αναφορές ότι συμμετείχαν σε μια άτυπη «περίπολο» ελέγχου μουσουλμάνων κι είχαν λίγη ώρα νωρίτερα σχετική προστριβή με ομοθρήσκους τους.  Οι τρείς από τους αλλοδαπούς αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ ο τέταρτος ηλικίας περίπου 25ετών κρατείται αφού φέρεται να υπάρχει απόφαση απέλασης του από την χώρα.

http://www.elkosmos.gr/

No comments :

Post a Comment