26/09/2017

ΑΝΕΛ: Στηρίζουν την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης», «Ναι» και στην αλλαγή φύλου - ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ (ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ!) ΤΑΚΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΑΝΕΛ ΑΥΤΟΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ". ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ... ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ...

Σύμφωνα με πληροφορίες η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα στηρίξει το νομοσχέδιο που εισάγεται σήμερα στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή για συζήτηση και το οποίο δίνει την δυνατότητα αλλαγής φύλου με μια απλή δήλωση. Επιπροσθέτως, σύμφωνα με δηλώσεις του υφυπουργού Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ οι ΑΝΕΛ θα στηρίξουν και τη νέα ρύθμιση για την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης» όταν αυτή επανακατατεθεί στην Βουλή. Η απόφαση αυτή ερμηνεύεται ως «αντάλλαγμα» για τη στήριξη Τσίπρα σε Καμμένο στη συζήτηση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής σε βάρος του υπ. Εθνικής Άμυνας.

Πλήρη κάλυψη παρείχε ο πρωθυπουργός στον εταίρο του κατά την χθεσινή συνεδρίαση. Η παρέμβαση του, ήταν καταλυτική καθώς επανέφερε την «κομματική πειθαρχία» στις τάξεις της κοινοβουλευτικής του ομάδας με αποτέλεσμα το σύνολο των κυβερνητικών βουλευτών να στηρίξουν τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ. «Πειθαρχία» που το τελευταίο διάστημα είχε επηρεαστεί από την αντίδραση των ΑΝΕΛ στην τροπολογία Κοντονή για την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης» με αποτέλεσμα ορισμένοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να υποστηρίζουν ότι δεν είναι δεδομένη η στάση τους στην ψηφοφορία για την εξεταστική.

http://www.protothema.gr/politics/article/716835/nai-stin-allagi-fulou-me-mia-dilosi-apo-tous-anel-stirizoun-kai-tin-tourkiki-enosi-xanthis/

Κι ενώ όλοι περίμεναν την αντίδραση του καζινόβιου υπουργοπάνου Καμμένου, επί των «καυτών» αποκαλύψεων των «Παραπολιτικών», έκανε δήλωση αντ’ αυτού η… γυναίκα του! Η οποία, με το θράσος που αντλεί προφανώς από την αμερικανική προστασία προς τον σύζυγό της, υποστήριξε ότι έπαιξε μόλις… 50 λίρες, αντί των 20.000 λιρών που γράφει η εφημερίδα πως έπαιξε. Μα τι λέτε μαντάμ; Με 50 λίρες δεν παίζεις ούτε σε συνοικιακό καφενείο στα Κάτω Πετράλωνα! Όχι στα καζίνα της Λόντρας, στα οποία οι 50 λίρες είναι το σύνηθες πουρμπουάρ στον γκρουπιέρη! Αλλά και πως επρόκειτο για… «ιδιωτική στιγμή» με τον σύζυγό της, λέει η κυρία του κυρίου. Θα ήταν μαντάμ, αν ο σύζυγος ήταν ιδιώτης. Αλλά είναι υπουργός κι οι υπουργοί δεν έχουν «ιδιωτικές στιγμές» όταν εμφανίζονται σε δημόσιους χώρους! Είτε της Αθήνας, είτε της Λόντρας! Καπίτο; Και τελειώνει η… ερίτιμος κυρία με τις αναμενόμενες (για όποιον-α επιχειρεί να εξηγήσει τα ανεξήγητα…) ύβρεις και απειλές προς αυτούς που αποκάλυψαν τις χλιδάτες συνήθειες του… λαϊκού ηγέτη και… Ρομπέν των φτωχών, συζύγου της:  

«Να πληροφορηθούν οι κάθε λογής αργυρώνητοι και μολυσμένοι με αίμα και χρήμα συνεργοί ότι το τακούνι του παπουτσιού μου δεν αξίζει να πατήσει κανένα σκουλήκι της συμμορίας τους».

Ω, μαντάμ! Τι λέτε! Με ένα χιλιάρικο που πάνε τα χλιδάτα πατούμενά σας, θα ήταν μεγάλη απρέπεια να σας ζητήσει κανείς να πατήσετε… σκουλήκια! Μόνο… κόκκινα χαλιά. Των αστεράτων ξενοδοχείων, των ελβετικών σαλέ και των καζίνο που επιλέγετε με τον… Ρομπέν σας!

https://ethnikismos.net/

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΩΝΥΜΟΥ: "Πολεμικό το τακούνι της κας Καμμένου, γιατί πίσω από κάθε μεγάλο, πολεμόχαρο μπούλη κρύβεται μια σικ αμαζόνα"

No comments :

Post a Comment