12/09/2017

19ο Συνέδριο InfoCom: «Fiber to the people, The Gigabit Era!»

Το 19ο Συνέδριο InfoCom World (www.infocomworld.gr), το μεγαλύτερο συνέδριο Τηλεπικοινωνιών, Πληροφορικής&Media στη ΝΑ Ευρώπη και το ετήσιο ραντεβού των στελεχών της ψηφιακής αγοράς, ανοίγει φέτος τις πύλες του την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Divani Caravel με γενικό τίτλο «Fiber to the people: The Gigabit Era!».

"Ο κλάδος των ΤΠΕ, και ειδικότερα οι Τηλεπικοινωνίες, θεωρούνται ως ο βασικός «Ψηφιακός Επιταχυντής» για την ελληνική οικονομία. Η ψηφιοποίηση, η διασύνδεση και ο εκσυγχρονισμός περνούν μέσα από αυτές, με τις υποδομές, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα να εξελίσσονται διαρκώς, προς όφελος επιχειρήσεων και καταναλωτών. Τα δίκτυα νέας γενιάς (NGN) έχουν μπει πλέον σε τροχιά υλοποίησης, με τα μεγάλα έργα να βρίσκονται σε εξέλιξη και τους παρόχους να βλέπουν τις επενδύσεις τους να… πιάνουν επιτέλους τόπο! Όλα δείχνουν την καταλυτική επιρροή του Digital Transformation και του Techonomy στο συνολικό μετασχηματισμό της Ελληνικής Οικονομίας."

Το φετινό συνέδριο έχει τις εξής ενότητες:
1η Ενότητα: Fiber has the power!
2η Ενότητα: Digital Transformation: Need for disruption!
3η Ενότητα: Leaders’ Summit–Keep calm and invest!

Η παρακολούθηση του συνεδρίου είναι δωρεάν και παρέχεται βεβαίωση συμμετοχής. Για την εγγραφή σας και περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.infocomworld.gr/19o-infocom-world-2017/forma-engrafis/

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙΣΤΕΙ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ. ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΜΙΛΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ; ΤΑ ΡΗΜΑΔΟ-50 ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ; ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕ 1000 ΚΑΙ 10000 ΕΜΕΙΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΑ 50; ΕΛΕΟΣ.

No comments :

Post a Comment