04/08/2017

E.O.N: Η Εθνική Οργάνωση Νεολαίας

Δημιουργήθηκε επί Κυβερνήσεως Ιωάννου Μεταξά με στόχο την ηθική προπαρασκευή των νέων με ομοψυχία και πειθαρχία. Ο Ιωάννης Μεταξάς έκρινε απαραίτητη για την πρόοδο του τόπου αλλά και για την σωστή άμυνα την ενότητα ενός πληθυσμού, του οποίου οι οικονομικές, κοινωνικές και μορφωτικές. διαφορές ήταν μεγάλες την εποχή εκείνη. Στις περιοχές Ηπείρου, Μακεδονίας και Θράκης που προσαρτήθηκαν μετά τους Βαλκανικούς Πολέμους 1912-13, αλλά και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου τόσο οι γηγενείς ελληνικοί πληθυσμοί όσο και αυτοί που μετακινήθηκαν προς την Ελλάδα τότε και αργότερα και ιδίως μετά την Μικρασιατική Καταστροφή, αποτελούσαν ένα κόσμο με ποικίλα και διαφορετικά παρελθόντα, ιστορία και «διαλέκτους». Οι πρόσφυγες ιδίως, δεν είχαν ακόμα αφομοιωθεί. Η Ε.Ο.Ν. δημιουργήθηκε με σκοπό να ξεπεραστεί το πνεύμα του διχασμού και να δοθούν ίσες ευκαιρίες σε όλους τους νέους ανεξάρτητα από την καταγωγή τους και την προέλευσή τους. «Για να μπορεί το παιδί του φτωχού να ανταγωνισθεί το παιδί του πλούσιου» όπως έλεγε ο ίδιος ο Μεταξάς σε λόγους του.

Με την Οργάνωση της Νεολαίας ήθελε να δημιουργήσει στα παιδιά και τους νέους το ομαδικό πνεύμα, την έφεση προς εθελοντική προσφορά, την αλληλεγγύη, με παιγνίδια, αθληματισμό, γυμναστική, ελληνικούς δημοτικούς χορούς, θεατρικά δρώμενα, κατασκηνώσεις, ομάδες μουσικής, μπάντες μουσικής, παρελάσεις, οικιακές ασχολίες, μαγειρική, αγάπη προς τη φύση, φύτεμα δένρων, κλπ. Ετσι οδηγούνταν στην αναγνώριση των συνανθρώπων τους, την διάκριση και εκτίμηση των ικανοτέρων. Η πειθαρχία και ο σεβασμός στην ιεραρχία, ήταν απαραίτητα στοιχεία της εκπαίδευσης. Η δημιουργία αυτοπεποίθησης και οι πρωτοβουλίες ήταν το αποτέλεσμα της εκπαίδευσης σε μια εποχή που τα κορίτσια, ιδίως στις πόλεις, ήταν συνήθως κλεισμένα στα σπίτια, στα δε χωριά απομονωμένα λόγω ελλείψεως ηλεκτρικού, τηλεφώνων, ραδιοφώνων, δρόμων, συγκοινωνιών, από την υπόλοιπη Ελλάδα των πόλεων και τον υπόλοιπο τον κόσμο. Στις Εθνικές επετείους η Ε.Ο.Ν έκανε παρελάσεις, μία εκδήλωση που ενίσχυε το ομαδικό πνεύμα και το εθνικό φρόνημα. Οι παρελάσεις ήταν έθιμο στρατιωτικό, θρησκευτικό παλαιό όσο και η Ελλάδα, ας θυμηθούμε τα Παναθήναια κλπ.

Παρελάσεις έκαναν παλαιότερα και οι Πρόσκοποι, και μάλλιστα με πραγματικό οπλισμό του πεζικού, όπως βλέπουμε στο ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ 1926. Ο λόγος που καταργήθηκε ο Προσκοπισμός ήταν η ανάγκη να ενισχυθεί η ενότητα του Έθνους. Ο Προσκοπισμός είχε την πηγή του στην Αγγλία και από την Αγγλία κατευθυνόταν. Αυτό ακριβώς ήθελε να αποφύγει ο Ι. Μεταξάς. Η κατάργηση του προσκοπισμού έγινε με ευγένεια και προηγούμενη συνεννόηση με τους Αρχηγούς του. Η οργάνωση και οι δραστηριότητες της Νεολαίας ήταν παράλληλες με των προσκόπων. Περί τα εκατό και πλέον μικρά ενημερωτικά τεύχη τυπώθηκαν με οδηγίες προς τους βαθμοφόρους, που έπρεπε να εκπαιδευτούν αμέσως, προκειμένου να προσφέρουν διδακτική ύλη για την δημιουργία των ομάδων και την ομαδική απασχόληση και ενημέρωση. Αλλα ήταν με τραγούδια και παιγνίδια για ομάδες, οδηγίες για διάφορες δραστηριότητες, κατασκηνώσεις, παραινέσεις για κόσμια συμπεριφορά. Οι ομάδες των μεγαλυτέρων παιδιών και φοιτητών εκπαιδεύονταν σε διαφορετικές δραστηριότητες, ναυτικές και αεροναυτικές, γνώση της αεράμυνας, πρώτες βοήθειες, μεταφορά τραυματιών, πυρόσβεση, συμπαράσταση προσφορά σε ασθενείς και ηλικιωμένους, ακόμα και μερικές στρατιωτικές ασκήσεις για τις ηλικίες που θα αποτελούσαν την εφεδρεία στο μέτωπο.

Η κριτική ότι ο Ιωάννης Μεταξάς ετοίμαζε πραιτοριανούς είναι το λιγότερο γελοία. Ποιόν να προστατέψουν; Αυτόν που είχε αφιερώσει τη ζωή του και ήταν έτοιμος από τα νιάτα του να πεθάνει για την Ελλάδα; Ο Ιωάννης Μεταξάς οδήγησε σαν προνοητικός πατέρας την Νεολαία στο δρόμο που θα εξασφάλιζε την επιβίωση της, θα περιόριζε τους κινδύνους, μέσα στη δίνη του πολέμου με υπεύθυνους αρχηγούς και αισιόδοξα συνθήματα

http://ioannismetaxas.gr




17 comments :

  1. ΜΕΤΑΞΑΣ....ΜΑΣΟΝΟΣ 24ου ΒΑΘΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΤΟΑ "ΗΣΙΟΔΟΣ".

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete
  2. ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΙΚΟΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΟΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, ΤΟΝ ΚΟΡΑΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ή ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ Ο Ι.ΜΕΤΑΞΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΝΑ ΕΠΕΔΕΙΚΝΥΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΑΣΗ.

    ReplyDelete
  3. ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ...Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΣΙΓΟΥΡΑ Δ-Ε-Ν ΗΤΑΝ....ΑΛΛΑ ΟΙ ΦΙΛΙΚΟΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΞΑΝΘΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΘΑΡΜΑ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΗΤΑΝ ΜΑΣΟΝΟΣ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ....ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΕΙΞΕΙΣ.....ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ.ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ.!!

    ΤΟ ΔΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΟ, ΦΑΝΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΚΡΑΤΗ ΣΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΤΟ 148 π.χ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ.....ΚΑΙ ΚΡΥΦΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΕΙΣΙΣΤΡΑΤΟ.

    Υ.Γ ΕΡΩΤΗΣΗ...ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ;; ΝΑΙ η ΟΧΙ;; ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ (ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ) ΤΟΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;;;ΤΙΝΟΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;;

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete
  4. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ....ΑΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣΟΝΟΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΕΙΜΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ,ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ .

    http://deltio11.blogspot.gr/2017/07/blog-post_51.html

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete
  5. ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΟΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕ.

    ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ Ο ΠΥΡΡΟΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΩΣ.

    ReplyDelete
  6. Anonymous4/8/17 21:04

    Οι Έλλάδα δεν είναι ανεξάρτητο κράτος και έθνος. Η Επανάσταση του 1821 δεν πέτυχε τον στόχο της διότι μετά την δολοφονία του Καποδήστρια ήρθαν στην εξουσία οι εχθροί της Επανάστασης οι Φαναριώτες και οι απογονοι τους παρέδωσαν την Ελλάδα πάλι σε ξένα χέρια. Σήμερα η Πατρίδα μας βρίσκεται στα χέρια των Ευρωπαίων, των Αμερικανών και πάλι στα χέρια των Εβραίων.

    Αυτή πρέπει είναι η βασική διαφορά στην Ιδεολογία ενός επαναστάτη Εθνικιστού σε αντίθεση με τον κάθε βλαμμένο ακροδεξιό λούλη που βλέπει την αστυνομία και τον στρατό της τρίτης ελληνικής Δημοκρατίας και ιδρώνει από την καύλα.


    -Βλαχογιάννης

    ReplyDelete
  7. -ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ-
    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΛΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΥΛΩΝΩ (ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ, ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ) ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΧΑΡΙΖΩ ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΛΗΡΩΤΟΙ-ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΟΙ. ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΕΙΤΕ ΜΕ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΟΥΝ.

    ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ Ε.Δ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τι λέτε ρε ελληναράδες του πληκτρολογίου και του καναπέ που είναι όλοι οι μόνιμοι στρατιωτικοί μισθοφόροι. Όταν θα γίνει το μπαμ εσείς που θα είστε; Θα σας ετοιμάζει η μαμά σας γαλατακι σπιτι πριν πάτε για υπνο; Ενώ οι μισθοφόροι θα αφήνουν τα παιδιά τους μες τα άγρια χαράματα για να επανδρωσουν τις θέσεις μαχης. Όπως έγινε πολλές φορές που πηγε να γινει το μπαμ και εσείς όμως δεν πήρατε γραμμή τι έγινε.

      Delete
  8. Anonymous4/8/17 23:38

    Γνωρίζω οτι υπάρχουν έλληνες εθνικιστές σε Αστυνομία και Στρατό.

    Όμως ειλικρινά έχω μεγάλο πρόβλημα να δείξω την όποια συμπάθεια για έναν εθνικιστή που εργάζεται ως Αστυνομικός, που προστατεύει δηλαδη αυτό το ξενοφερτο Κράτος που μαστίζει την Ελλάδα μέρα με την μέρα και αυτό για δεκαετίες.

    Και ούτε με συγκινούν τα επιχειρήματα τους οτι και καλα κανουν την δουλεια τους, ή οτι γι αυτούς το να υπηρετούν την Αστυνομία είναι σαν να υπηρετούν την Ελλάδα.
    Όχι ! Οπως εσείς είχατε ξαναπει κάτω απο κάποιο άρθρο σας, οι εποχή των καλών προθέσεων έχουν περάσει.

    -Βλαχογιάννης

    ReplyDelete
  9. ΠΕΤΡΑΚΑΣ

    ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΡΓΟ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ , ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΜΙΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ , ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟ ΙΣΩΣ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ. ΕΚΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΧΗΣ ΘΑ ΕΠΑΝΔΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΗ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΕΙΤΑΙ, ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΗΞΑΜΕ ΕΜΕΙΣ (Η ΙΣΧΥΣ, ΟΙ ΜΗ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ) ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΩΤΟΥ ΚΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΙ ΕΝΩ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ.

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΕΤΡΑΚΑ; ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΛΕΚΤΙΚΕΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ, ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΕΧΟΥΝ "ΜΑΧΗΤΕΣ" ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ, ΕΔΩ ΤΟ ΣΤΥΛΑΚΙ ΣΟΥ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΙΡΩΝΙΑ ΣΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ.

    Υ.Γ: ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΚΑΚΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ, ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ, ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΑΜΥΝΗΣ, (ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΦΩΤΙΕΣ, Κ.Λ.Π) ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΟΡΚΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΛΙΤΕΣ, ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΤΩΝ ΑΙΘΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ. ΤΩΡΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΕΤΡΑΚΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ; (ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΙ. ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΔΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΜΥΝΗΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τι ληξατε εσείς πριν καν δημιουργηθεί πρόβλημα; Μάλλον πολύ φαντασία έχετε παιδιά. Καλά αυτά που γράφετε και γω συμφωνώ σε πολλά και στο θέμα του τρόπου εμπλοκής του στρατού στο θέμα των λαθρομεταναστών. Η εμπλοκή του στρατού θα πρέπει να ήταν μόνο να τους αποτρέψει να περάσουν τα σύνορα καμμιά άλλη. Από την άλλη το να κατηγορείτε έξω απο το χορό άτομα οπως οι στρατιωτικοι είναι λάθος και το μόνο που δημιουργεί είναι άλλη μια διχόνοια. Εννοείται πως υπάρχουν και πολλοί βολεμένοι μέσα στο στρατό των οποίων η μαχημοτητα είναι ανύπαρκτη. Επίσης το ότι η ηγεσία του στρατού είναι προσκυνημενη και βολεμένη, όχι όμως το σύνολο των αξιωματικών και των οπλιτών (μονίμων η εφεδρων). Όσο για τις χιλιάδες των εφέδρων που ανέφερες άσε με να εχω αμφιβολίες δυστυχώς για άλλη μια φορά θα μαστε πολύ λίγοι.

      Delete
  10. ΠΕΤΡΑΚΑΣ

    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΜΕ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΤΙΣ Ε.Δ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΜΑΣ. ΕΣΥ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΗΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ.

    ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΥΔΕΜΙΑ ΔΙΧΟΝΟΙΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ. ΟΠΩΣ ΟΡΘΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΟΙ ΓΕΝΙΚΕΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ, ΕΤΣΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ "ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ" ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΞΑΝΑΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΕΙΚΑΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΟΥΤΕ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ , ΟΥΤΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ ΤΙ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΛΗΞΑΜΕ ή ΤΙ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑΜΕ ΠΩΣ ΛΗΞΑΜΕ.

    Υ.Γ: ΤΟ "ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ" ΟΥΔΟΛΩΣ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΝΟΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλώς φίλε μου νερό κι αλάτι αν παρεξηγηθηκαμε προς στιγμήν.

      Delete
  11. Anonymous7/8/17 18:12

    Ο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ. ΠΡΙΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΣΑΣ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΑΞ/ΚΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΑΞ/ΚΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΟΣΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΣΟ ΘΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΕ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.

    |||

    ReplyDelete
  12. Anonymous7/8/17 18:22

    Μιας και ζω στο εξωτερικό (Γερμανια) επιβεβαιώνω τα λεγόμενα της ΙΣΧΥΣ οτι ο ελληνικός στρατος ειναι στρατος μισθοφόρων. Προσπαθούν, και το εχουν ηδη καταφέρει, να μετατρέψουν τον ελληνικο στρατο σε στρατο αμερικανικού μοντέλου οπως εχει καταντησει σε ολοκληρη την δυτικη Ευρωπη. Οι στρατοί τους ειναι γεμάτοι με αλβανους, Ρώσους μαύρους και λοιπά φυλετικα σκουπίδια. Και αυτοι εκμεταλλεύονται την εκπαίδευση γιατι την εκπαίδευση που λαμβάνουν σε αυτες τις χωρες δεν την λαμβάνουν στην χωρα τους. Αυτο το παρατηρώ συγκεκριμενα πολυ αναμεσα στους αλβανους οι οποίοι λυσσάνε να υπηρετούν στους στρατούς ελβετιας, Αυστρίας και Γερμανιας. Λαμβάνουν την εκπαίδευση για να μας χτυπήσουν οταν γινει το μπαμ.

    Βλαχογιάννης

    ReplyDelete
  13. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ

    Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΟΣ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΡΓΑΤΟΩΡΕΣ ΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ, ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ. (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ). ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΟΠΟΤΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΩΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΚΑΚΟΥ , ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ. ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ.

    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ, ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ. ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΛΕΟΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΟΓΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ "ΦΙΛΩΝ" ΚΑΙ "ΣΥΜΜΑΧΩΝ" ΜΑΣ.

    ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ Η ΣΧΕΔΟΝ ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΠΟΥ ΕΝΩ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΘ ΟΛΟΚΛΗΡΙΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΑΞ/ΤΟΙ-ΥΠΑΞ/ΚΟΙ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΟΥΝ ΚΑΠΩΣ, ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ 9ΜΗΝΟ ΘΗΤΕΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ 2-3 ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΑΥΡΙΟ-ΜΕΘΑΥΡΙΟ, ΑΝ ΔΕ, ΕΔΙΝΑΝ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΒΑΣΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΜΑΣ ΑΝ, ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ.

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η... "ΧΑΖΟΒΙΟΛΙΑΣΗ" ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΧΧΧ, ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ "ΛΕΥΚΟ" ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ ΚΑΠΩΣ.

    ΠΑΝΤΩΣ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΤΑΓΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΞ/ΚΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΞ/ΚΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΙΣ Ε.Δ. ΟΥΤΕ ΞΕΡΟΛΛΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΔΟΞΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙ-ΥΠΟ-ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΘΕΡΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ-ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΣ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΞΑΣΚΟΥΝ.

    ReplyDelete
  14. Anonymous7/8/17 19:09

    Ολοσωστος οπως παντα και ναι υπαρχουν πολλοι εθνικιστες στις Ε.Δ. και οχι μονο

    Βλαχογιαννης

    Υ.Γ Ο "πετροπουλος" ειμαι αλλα χρησιμοποιω αυτο το ονομα γιατι καποιος με περασε για τον πετροπουλο της Ελληνοκρατοιας και δεν θελω να υπαρχουν μπερδεματα

    ReplyDelete