31/07/2017

Στην Ιεράπετρα πλοίο του κινήματος Génération Identitaire (GI) στο πλαίσιο της επιχείρησης του δικτύου "Defend Europe"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ: Generation Identitaire (GI): Εμποδίζει τον απόπλου πλοίων Μ.Κ.Ο που υποστηρίζουν την εισβολή

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΘΑ ΚΑΤΑΠΛΕΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΑΝΤΑΜΑ ΜΕ ΤΑ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΡΗΤΙΚΑ ΓΙΔΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ..."ακροδεξιές οργανώσεις που προσβάλουν τους αγώνες και την ιστορία του Νησιού μας." ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΟΥΔΟΛΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΝΕΟ-ΑΠΟΙΚΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ. ΠΑΡΑΝΟΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΕΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΡΗΤΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΑΚΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.

Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΔΩ: http://flashnews.gr/post/320416/sthn-krhth-ploio-akrodeksioy-kinhmatos-rolos-toy-h-apwthhsh-prosfygwn

Ο δήμαρχος Ιεράπετρας Θεοδόσιος Καλαντζάκης είπε πως η Ιεράπετρα... "δεν επιθυμεί καμία φιλοξενία στο λιμάνι της για το συγκεκριμένο πλοίο.Δεν βλέπω να υπάρχει πρόθεση ούτε από τους ίδιους τους επιβαίνοντες να θέλουν να έρθουν πλέον στην περιοχή μας, στον τόπο όπου έχουμε δείξει ότι ο φασισμός δεν περνάει, έχουμε δείξει την αλληλεγγύη μας και τη φιλοξενία μας στους 700 μετανάστες που βοηθήσαμε να επιβιώσουν με αξιοπρέπεια για τις μέρες που βρέθηκαν στην Ιεράπετρα πριν από καιρό. Η επικοινωνία μου με τις αρχές και το υπουργείο ήταν άμεση και η Ιεράπετρα απάντησε και με τις διαδηλώσεις χθες αλλά και με το μήνυμα που έστειλα μέσω των αρχών στο συγκεκριμένο πλοίο".
ΣΧΕΤΙΚΟ:"Οι φασίστες και τα καράβια τους είναι ανεπιθύμητοι οι πρόσφυγες και μετανάστες είναι καλοδεχούμενοι στην Κρήτη"

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ, ΟΙ ΜΙΓΑΔΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.

ΠΑΡΑΑΑΑΑΝΟΙΑ !!!

No comments :

Post a Comment