26/07/2017

Η αποθέωση της αριστερής κυριαρχίας

Φαντασθείτε έναν Έλληνα πολίτη που έχει κατηγορηθεί και καταδικασθεί για συμμετοχή σε οργάνωση που στοχοποιούσε μετανάστες. Μετά από την απόρριψη αποφυλάκισης του, «αλληλέγγυοι» βγαίνουν και τα σπάνε στην Αθήνα. Ταυτόχρονα ο δημοσιογραφικός κόσμος αγωνία για την τύχη του καταδικασθέντα και άρθρα επί άρθρων γράφονται για την αναγκαιότητα αποφυλάκισης του. Εν τω μεταξύ, ο αρμόδιος υπουργός δηλώνει ότι η απόφαση ήταν μια «δυσάρεστη έκπληξη» και ανακοινώνει δικαστήριο με νέα σύνθεση που θα βγάλει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η παραπάνω παράγραφος για τα ελληνικά δεδομένα ανήκει στην κατηγορία του φαντασιακού.

Ένας που έχει κατηγορηθεί και καταδικασθεί για έγκλημα εναντίον "μετανάστη" μπορεί να θεωρεί την ζωή του ως τελειωμένη. Η καταδικαστική απόφαση της δικαιοσύνης δεν είναι καν αναγκαία για να υποστεί τις συνέπειες της. Σε τέτοιες περιπτώσεις, η απλή κατηγορία αρκεί για να καταστραφεί η ζωή ενός πολίτη και στην καλύτερη των περιπτώσεων αυτό που θα μπορεί να ελπίζει είναι να του δοθεί η ευκαιρία να αποδείξει την αθωότητα του. Για το πολιτκό-δημοσιογραφικό κατεστημένο της Ελλάδας, σε τέτοιες περιπτώσεις, ας τις ονομάσουμε «ακροδεξιό έγκλημα», ακόμα και η επίκληση της αθωότητας μπορεί να θεωρηθεί ένα επιπλέον επιβαρυντικό στοιχείο εναντίον του κατηργημένου.

Όλα αυτά έχουν την σημασία τους ειδικά μετά από την υπόθεση την λεγόμενης Ηριάννας.  Είναι προφανές ότι όλα αυτά που ανήκουν στο χώρο της φαντασίωσης για το «ακροδεξιό έγκλημα», είναι η πραγματικότητα για το αριστερό έγκλημα.

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ: http://www.portoni.gr/
ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ: https://attikanea.blogspot.gr/2017/07/blog-post_695.html

ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:  Εισβολή του Ρουβίκωνα στη Βουλή για την Ηριάννα, με εντολή Τόσκα και Βούτση αφέθησαν ελεύθεροι

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος (Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή): "Οι σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με την αριστερή τρομοκρατία δεν κρύβονται. Με αφορμή την πρόσφατη εισβολή αναρχοκομμουνιστών στην Βουλή θέλω να καταγγείλω στον Ελληνικό Λαό το καθεστώς ασυδοσίας και ανοχής που υπάρχει από το κράτος Τσίπρα-Καμμένου στους αριστερούς εγκληματίες. Αλήθεια, τι θα έχουν να πουν στα κανάλια και στις φυλλάδες αν αντί για αυτούς έρθουν στην Βουλή Χρυσαυγίτες;"

2 comments :

  1. " Αλήθεια, τι θα έχουν να πουν στα κανάλια και στις φυλλάδες αν αντί για αυτούς έρθουν στην Βουλή Χρυσαυγίτες;""

    TΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΩΝ;;; ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΩΣ ΚΟΜΜΑ....ΑΛΛΑ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ) ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΣ ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ;;ΣΤΙΣ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 1964 ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ Ε.Ρ.Ε ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΛΥΤΑ....ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΕΚΟΦΙΤΕΣ ΕΝΑΣ ΝΕΑΡΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ , ΚΑΙ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΕΚΟΦ (ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ) ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΕ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΕΑΣ...ΗΤΑΝ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ) ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΣ ...ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΕΓΙΝΕ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΝΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ Ο ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟΣ "ΟΜΙΛΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΩΣ" ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ "ΕΚΟΦ" ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑ...ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥΛΗ ΣΑΣ.!!!!

    Υ.Γ ΤΡΟΠΟΝ ΤΙΝΑ...Ο ΕΝΑΣ ΕΙΣΤΕ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ...ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΛΕΩ....ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΟΜΩΣ...ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΑΣ.

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete
  2. Anonymous27/7/17 12:59

    Εδώ προφυλακιστηκε ο συναγωνιστής επειδή θυμήθηκε το θύμα που έφαγε τις φάπες μετά από 3-4 μέρες, ότι είχε ένα σημάδι στο πρόσωπο. Πόσοι στην Αθήνα έχουν σημάδια στο πρόσωπο τους;
    Αυτά

    ReplyDelete