12.7.17

Γερμανία: Η κυβέρνηση θα παρεμποδίζει εξαγορές εάν υπάρχει ο κίνδυνος να διοχετευθεί στο εξωτερικό σημαντική τεχνογνωσία.

Οι αρχικές ανησυχίες της Γερμανίας και άλλων Ευρωπαίων εταίρων για την «εισβολή» των κινεζικών επιχειρηματικών κολοσσών στη Γηραιά Ήπειρο έγιναν στην πορεία απειλές από την ίδια τη Γερμανίδα καγκελάριο και πλέον αποκτούν νομοθετική ισχύ. Η Γερμανία ενέκρινε σήμερα τους κανόνες που καθιστούν ευκολότερη την παρεμπόδιση της πώλησης σε επενδυτές εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, επιχειρήσεων σε στρατηγικούς τομείς της οικονομίας της. Και βέβαια, βασικός στόχος των γερμανικών αρχών είναι να... βάλουν φρένο στην αυξανόμενη «δίψα» των Κινέζων να αποκτήσουν γερμανική τεχνογνωσία.

Οι νέες ρυθμίσεις, επιτρέπουν στη γερμανική κυβέρνηση να παρεμποδίζει εξαγορές εάν υπάρχει ο κίνδυνος να διοχετευθεί στο εξωτερικό σημαντική τεχνογνωσία. Οι κανόνες αυτοί δεν χρειάζονται κοινοβουλευτική έγκριση. Οι νέοι κανόνες καθορίζουν για πρώτη φορά τα κριτήρια για την παρεμπόδιση μιας συμφωνίας, ειδικότερα στην περίπτωση που κινδυνεύουν κρίσιμης σημασίας υποδομές, όπως νοσοκομεία και ενεργειακά δίκτυα.

«Παραμένουμε μια από τις πιο ανοικτές οικονομίες στον κόσμο, αλλά επίσης χρειαζόμαστε να λάβουμε υπόψη τις προϋποθέσεις θεμιτού ανταγωνισμού», δήλωσε σε σημερινή ανακοίνωση η υπουργός Οικονομίας Brigitte Zypries . «Το χρωστάμε αυτό στις εταιρίες μας. Συχνά ανταγωνίζονται με χώρες, των οποίων οι οικονομίες δεν είναι τόσο ανοικτές όσο η δική μας», πρόσθεσε. Η πρωτοβουλία της Angela Merkel αποκτά ακόμη μεγαλύτερη ισχύ καθώς ο σχεδιασμός είναι, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, σε πλήρη συντονισμό με τη δεύτερη και τρίτη μεγαλύτερη οικονομία της Ευρωζώνης, τη Γαλλία και την Ιταλία.

Τον περασμένο μήνα, οι ηγέτες της Ε.Ε. συμφώνησαν να εξετάσουν το ενδεχόμενο να φιλτράρουν τις επενδύσεις από κρατικές κινεζικές εταιρείες. Γαλλία, Γερμανία και Ιταλία έχουν ταχθεί υπέρ της παρεμπόδισης των κινεζικών επενδύσεων, εν μέρει διότι και οι ευρωπαϊκές εταιρείες δεν έχουν πρόσβαση στην Κίνα. Στο ίδιο μήκος κύματος και η Βρετανίδα πρωθυπουργός Theresa May, η οποία θέλει η κυβέρνηση να μπορεί να παρέμβει σε εξαγορές στρατηγικών υποδομών από ξένους επενδυτές. Αντίθετες με τη συγκεκριμένη πρακτική είναι χώρες όπως η Σουηδία, θεωρώντας πως με τέτοιες ενέργειες η Ευρώπη οδεύει προς τον προστατευτισμό.

Αρχίζει να δημιουργείται με αυτόν τον τρόπο ένα πλέγμα προστασίας για τις ευρωπαϊκές επιχειρήσεις, την ώρα που η Ελλάδα κινείται σε εντελώς αντίθετη κατεύθυνση προτάσσοντας την ανάγκη ενίσχυσης των ξένων επενδύσεων στη χώρα. Στο πλαίσιο αυτό, ο στρατηγικός σχεδιασμός της ελληνικής κυβέρνησης είναι επικεντρωμένος στην προσέλκυση κεφαλαίων και παραχώρησης στρατηγικών υποδομών σε κινεζικές επιχειρήσεις. Ακριβώς αυτό, δηλαδή, που προσπαθούν να αποτρέψουν οι τρεις μεγαλύτερες οικονομίες της ένωσης. Στο ίδιο πλαίσιο εντάσσεται τόσο η παραχώρηση του λιμανιού του Πειραιά στην Cosco, όσο και η πώληση μεριδίου του ΑΔΜΗΕ, στην κινεζικών συμφερόντων εταιρεία State Grid, αλλά και η αναζήτηση επενδυτών για την εξαγορά, μεταξύ άλλων, μονάδων της ΔΕΗ.

Σημειώνεται πως πριν από λίγες ημέρες οι ηγέτες του G20 συμφώνησαν επί γερμανικού εδάφους σε αυτό που διαφωνούν με τον Donald Trump, να δώσουν μάχη κατά του προστατευτισμού και των αθέμιτων εμπορικών πρακτικών.

Υπενθυμίζεται ότι τον κώδωνα του κινδύνου για την κινεζική εισβολή έκρουσε πέρσι η εξαγορά της γερμανικής εταιρείας ρομποτικής Kuka από την Κινεζική Midea, μέσω της οποίας η Κίνα απέκτησε πρόσβαση σε νέες τεχνολογίες.

http://www.liberal.gr/

ΣΧΕΤΙΚΟ:  Η Ελλάδα έχει δικά της συμφέροντα με την Κίνα

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΡΓΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΣΠΑΝΙΕΣ ΓΑΙΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΚΙΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ ΔΙΟΤΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ (ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ) ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ. ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑ-ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ Η.Β ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΙΤΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΠΡΟΕΒΕΙ ΣΕ  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ 8 ΔΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΘΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ.

ΔΕΙΤΕ: https://isxys.blogspot.com/2016/09/8.html

Υ.Γ: ΑΝ ΤΕΛΙΚΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΣΙΝΙΚΗΣ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗΣ, ΑΥΤΟ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΡΑΜΠ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΧΛΕΥΑΖΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΚΗΡΥΤΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ.

6 comments :

ΧΧΧΧ. said...

AΣ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΤΥΠΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ....ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ Κ.ΜΑΡΙΟΛΗΣ....ΟΥΤΕ ΠΗΓΕΣ, ΟΥΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΛΕΞΕΙΣ ΟΠΩΣ..." Η κυβέρνηση θα παρεμποδίζει εξαγορές ΕΑΝ υπάρχει ο κίνδυνος να διοχετευθεί στο εξωτερικό σημαντική τεχνογνωσία."

ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ "ΕΑΝ" ΚΑΙ "ΕΦΟΣΟΝ" ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΞΑΝΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ. ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ "ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ"....ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΚΡΗ....ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΥΣ "ΤΟΜΕΙΣ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗΣ" ΤΩΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ...ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ;;;ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΙΜΠΕΡΑΛ η ΑΛΛΩΝ;;ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.

http://www.thetoc.gr/diethni/article/neos-psuxros-polemos-summaxia-eurwpis-kinas-enantion-tramp

ΕΝΩ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΛΙΜΠΕΡΑΛ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η Ε.Ε ΘΑ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΓΩΓΗ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ....ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ Ε.Ε ΔΗΛΑΔΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ....ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.ΚΑΙ ΕΡΩΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ....ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΕΧΘΡΟ ΣΑΝ ΤΙΣ Η.Π.Α ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ...ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΠΡΑΓΚΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ;;; ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΠΑΡΑΔΟΞΟ" ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΚΑΤΙ...."ΒΡΩΜΑΕΙ".

Υ.Γ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ...ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΩ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΣΑΣ.!!!

ΧΧΧΧ.

ΙΣΧΥΣ said...

ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ (ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΙΣΧΥΣ) ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ; ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ή ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΗ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΟΥ; ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΕΜΑΣ, ΤΗΝ ΙΣΧΥ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. (ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ).

Υ/Γ: ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ ("AΣ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ" - "ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ" - "ΕΡΩΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ"). ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΣ ΣΕ ΕΝΙΚΟ. ("ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΩ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ") ; ΕΙΤΕ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΧΧΧΧ, ΕΙΤΕ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΛΟΓΟ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΩΣ ΠΟΛΛΟΙ.

ΧΧΧΧ. said...

ENNΟΩ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ....ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥΣ....ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ...ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ;;

ΧΧΧΧ.

ΧΧΧΧ. said...

"Υ/Γ: ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ ("AΣ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ" - "ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ" - "ΕΡΩΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ"). ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΣ ΣΕ ΕΝΙΚΟ. ("ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΩ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ") ; ΕΙΤΕ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΧΧΧΧ, ΕΙΤΕ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΛΟΓΟ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΩΣ ΠΟΛΛΟΙ. "

ΑΝΗΚΩ ΣΤΟΥΣ.....ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ.....ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ/ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ....ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ-ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΝΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΑ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ-ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ,ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ "ΔΕΞΙΑ" η "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΣΕ ΦΑΣΙΣΜΟΥΣ η ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥΣ...ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΔΕΞΙΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ.....ΕΝΩ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΟΥΝΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ "ΔΕΞΙΑ" ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΚΩΛΟΔΑΚΤΥΛΟ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΥΤΙΚΗ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΚΩΛΟΑΚΤΥΛΟ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΕΡΙ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.!! Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΟΥΤΕ ΑΛΛΟ ΕΘΝΟΣ....Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΚΟΜΜΑΤΑ. Ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΕΧΕΙ ΗΤΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ....ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΗΤΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ (ΕΔΩ ΚΟΛΑΕΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΠΕΡΙ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ) ...ΤΟΤΕ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ.!!!

Υ.Γ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ....ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΣΟ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ....ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Υ.Γ 1 ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΦΕΝΤΙΚΑ, ΟΥΤΕ ΔΟΥΛΟΥΣ...ΟΥΤΕ ΠΑΠΑΔΕΣ...ΟΥΤΕ ΜΟΥΛΑΔΕΣ...ΟΥΤΕ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΥΣ....ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΡΔΙΑ....ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Η "ΦΩΝΗ" ΤΟΥΣ.

ΧΧΧΧ.

ΙΣΧΥΣ said...

"ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ ΔΙΟΤΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ (ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ) ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ. ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ."

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ LIBERAL ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΑΝΗΡΤΗΣΕΣ.

ΧΧΧΧ. said...

"ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ."

ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΝΑΛΥΣΗ/ΕΡΕΥΝΑ ΕΚΕΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ, ΜΟΥΦΑ....Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ, ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ Τ.ΣΟΡΟΣ ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΑ...." «ανακαλύψαμε τη Αχίλλειο πτέρνα του δυτικού πολιτισμού και γνωρίζουν ότι οι μέρες τους είναι μετρημένες»

ΕΔΩ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ....ΩΣ ΤΙ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΣΟΡΟΣ;;;ΩΣ ΑΝΑΤΟΛΙΤΗΣ;; ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ;; ΑΣΧΕΤΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ. ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΙ ΟΥΝΟΙ (ΓΕΡΜΑΝΟΙ) ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΥΠΟΦΥΛΕΣ.

ΧΧΧΧ.