9.7.17

Ο.Ε.Α: Το φαινόμενο του θερμοκηπίου και ο νόμος ΤΙΤΙΟΥΣ-ΜΠΟΝΤΕ

ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΟΡΥΚΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ... ΔΛΔ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ CO2 ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΑΕΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ. ΩΣ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ...

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΠΥΚΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ (ΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ 90% ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ) ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΛΙΒΑΝΟΣ 400 ΒΑΘΜΩΝ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΟΠΟΤΕ ΑΦΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΤΟΥ ΥΠΕΔΑΦΟΥΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΨΑΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ CO2 ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΟΤΕ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΩΣΙΜΟ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΡΑ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ("ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ").

ΚΑΝΕΝΟΣ ΒΕΒΑΙΑ (ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.) ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ Η "ΓΗ" ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 13.500 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΑΦΙΞΕΩΣ ΔΡΑΚΟ-ΣΕΛΗΝΗΣ (ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΑΓΙΑΣ, ΝΟΜΟΣ ΤΙΤΙΟΥΣ-ΜΠΟΝΤΕ) ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ (ΑΡΑ ΘΕΡΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ), ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΑΦΥΣΙΚΟΥ ΥΠΕΡΒΑΡΟΥ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ, ΠΟΥ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΣΑΝ "ΒΑΡΥΔΙ" ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΣΕ ΣΠΙΡΑΛ ΤΡΟΧΙΑ ΠΤΩΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ!!! Κανόνας του Μπόντε: https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%9C%CF%80%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B5

ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ WIKI ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟ-ΘΡΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΠΛΑΝΗΤΗ (ΦΑΕΘΩΝ) ΜΕΤΑΞΥ ΑΡΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΟΣ (ΚΥΡΙΑ ΖΩΝΗ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΩΝ). Επίσης στην απόσταση των 2,8 α.μ. δεν ήταν γνωστός κανένας πλανήτης, ούτε ήταν γνωστοί οι αστεροειδείς, αλλά και ούτε πέρα από τον Κρόνο άλλοι πλανήτες. Όμως στις 1 Ιανουαρίου του 1801 ανακαλύφθηκε εκεί τελείως τυχαία ο πρώτος "μικρός πλανήτης" η Δήμητρα, την ανακάλυψη της οποίας ακολούθησε η ανακάλυψη και άλλων σωμάτων, τα οποία σήμερα είναι γνωστά ως αστεροειδείς της κύριας ζώνης, που πιστεύεται πλέον ότι προήλθαν από θρυμματισμό κάποιου άλλου άγνωστου πλανήτη. ΕΠΙΣΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ, ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΕΙΡΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΙΤΙΟΥΣ-ΜΠΟΝΤΕ ΤΩΝ (12) ΑΡΜΟΝΙΚΩΝ ΤΡΟΧΙΩΝ (ΑΡΧΗ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΙΚΟΥ ΑΙΘΕΡΑ). ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ  ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ!!!

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΠΩΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ Η Ο.Ε.Α, ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΟΣΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΤΡΟΧΙΕΣ ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ...

Σύμφωνα με τον Νόμο ή Κανόνα αυτόν, τα παραπάνω αποδίδονται αναλυτικά στον ακόλουθο πρακτικό πίνακα :

ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΣΕΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ - ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΩΝ (12) ΑΡΜΟΝΙΚΩΝ ΤΡΟΧΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΑ ΤΟΥ ΜΠΟΝΤΕ, ΜΕΤΡΟΥΜΕΝΕΣ ΣΕ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ (AU). (ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΙΣ ΔΕΞΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΕ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ A.U. , 1 A.U. ~= 150.000.000 ΧΛΜ): ΙΔΟΥ ΟΙ 12 ΑΡΜΟΝΙΚΕΣ ΤΡΟΧΙΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ :(ΠΡΙΝ ΑΥΤΟ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΙ-ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ/ΚΡΟΝΙΟΥΣ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΕΣ - ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ). ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ-ΛΕΒΑΝ ΠΡΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 13.500 ΕΤΩΝ:

1) ΗΦΑΙΣΤΟΣ - ΕΣΩΤΕΡΟΣ ΕΡΜΟΥ - ΘΡΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ - ΖΩΝΗ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΩΝ VULCAN
2) ..0 + 4 : 10 = 0,4 ΕΡΜΗΣ (0,39 AU)
3) ..3 + 4 : 10 = 0,7 ΑΦΡΟΔΙΤΗ (0,72 AU)
4) ΑΝΤΙΧΘΩΝ (ΟΠΙΣΘΕΝ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ)
5) ..6 + 4 : 10 = 1,0 ΓΑΙΑ (1,00 ± 0,02 AU) + ΣΕΛΗΝΗ + ΛΙΛΙΘ (ΟΠΙΣΘΕΝ ΣΕΛΗΝΗΣ)
6)..12 + 4 : 10 = 1,6 ΑΡΗΣ (1,52 AU)
7)..24 + 4 : 10 = 2,8 --ΚΕΝΟ-- (ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ) (7η ΑΡΜΟΝΙΚΗ : ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΦΑΕΘΩΝ)
8) ..48 + 4 : 10 = 5,2 ΔΙΑΣ (5,20 AU)
9) ..96 + 4 : 10 = 10 ΚΡΟΝΟΣ (9,54 AU)
10) 192 + 4 : 10 = 19,6 ΟΥΡΑΝΟΣ (19,18 AU)
11) 384 + 4 : 10 = 38,8 ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ, (30,06 AU) (δεν συμφωνεί με την πραγματική) και ...
12) 768 + 4 : 10 = 77,2 ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ, (39.5 AU) (δεν συμφωνεί με την πραγματική)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2017/07/blog-post_2.html

3 comments :

ΧΧΧΧ. said...

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΙΣΧΥΣ....ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΕΡΒΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;;;
http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2017/07/7717-ta-katoxika-nea.html

"
ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΙΣ ΤΡΙΑΚΟΣΙΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ -- ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ -- "ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ" ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΚ ΤΗΣ "ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"!!! ΟΥΤΕ ΚΑΝ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΔΗΘΕΝ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ" ΤΣΑΤΣΑ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗΣ "CIA" ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΧΑΣΙΔ Ή ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ."

ΧΧΧΧ.

ΙΣΧΥΣ said...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ. ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ. Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΜΟΙΩΣ. ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ή ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΦΙΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ. Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ. ΙΣΩΣ ΑΥΤΟΣ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΝΑ ΕΔΙΝΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥΣ.

ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΚ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ. ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΞΑΝΑ. Δ Ε Ν Μ Α Σ Ε Ν Ο Χ Λ Ε Ι Τ Ο Φ Ε Κ. ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΦΕΚ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ. ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΟΛΗ ΥΠΑΡΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ, ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ή ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ. ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΠΙΣΗΣ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ. ΑΠΟΤΟΚΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΦΕΚ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ.

ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΚ
ΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΦΕΚ; ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΣΑΤΕ ΑΓΝΗ ΠΑΡΘΕΝΑ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ) ΣΑΣ ΒΓΗΚΕ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΗ ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΑ; ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΕΞΑΡΧΗΣ ΑΓΝΗ ΚΙ ΑΜΟΛΥΝΤΗ ΚΙ ΟΧΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ". ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΡΙΟΛΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ.

*ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ-ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ Η ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ.

ΧΧΧΧ. said...

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ....ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ "ΧΑΣΙΔ" ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΕΡΒΕΡΟΣ....ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΚΦΕΡΩ ΓΝΩΜΗ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ.....ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΝΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ.
ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ (ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΟΥ) ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ Δ-Ε-Ν ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ (ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝΕ).
ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΕΝ ΚΑΙΡΩ....ΟΠΩΣ

- ΠΟΖΑΡΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ....ΜΕΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ "Όζει η δικαιοσύνη" ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.!!!

http://3.bp.blogspot.com/-DlVBERWzjW0/VEo1DupcQ3I/AAAAAAAAAL8/inn4qOojdcM/s1600/kasidiaris-xeirovomvida2.jpg

- ΣΚΑΝΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΠΕΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΥ, ΟΤΑΝ ΔΕ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΟΥ (ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ) ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΩΚΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.!!
- ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΗ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΕΙ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΤΙΣ ΡΙΧΝΕΙ ΧΑΣΤΟΥΚΙ, ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΟΝ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ "ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΕΙ" ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΗ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΣΑΝ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΗ ΓΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ.....ΟΤΑΝ ΔΕ ΤΟΝ ΜΗΝΥΕΙ Η ΚΑΝΕΛΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ "ΘΥΜΑ" ΕΝΩ Η ΙΔΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΘΥΤΗΣ, ΑΥΤΟΣ ΠΑΛΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ!!!
- ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ...ΟΧΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ η ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ....ΑΛΛΑ Ο ΣΕΡ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗΣ!!! ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ!!
- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΠΟΥ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΙΑΣΠΕΙΡΕΙ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΣΑ....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ (ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ) ΠΑΛΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ .....ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ....ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤ' ΑΛΛΩΝ;;

Υ.Γ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ...ΩΣ "ΔΕΚΑΝΙΚΙ" ΣΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ "ΣΚΛΗΡΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ"(ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΙΟΛΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ)...ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ "ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ" ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ "ΠΙΤΑ" ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΚΟΝΟΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ "ΠΙΤΑ" ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ.

Υ.Γ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΜΨΕΙ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ....ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΣ.

ΧΧΧΧ.