7.7.17

Κ.Μπογδάνος: Πρωθυπουργικοί σύντροφοι (το ρεπορτάζ που φιμώθηκε)

Αλήθεια τώρα; Ενοχλήθηκαν από το «πρώην σύντροφοι»; Να αρχίσουμε να μετράμε; Είναι πολλές δεκάδες τα στελέχη και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που έμμεσα ή άμεσα τα τελευταία χρόνια έχουν ενεργά στηρίξει κατηγορούμενους και καταδικασθέντες ως μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων.

Μόλις πριν μερικές εβδομάδες το τελευταίο κρούσμα.
Δεκαπέντε νυν βουλευτές (αλφαβητικά οι υπογραφές: Γκιόλας Ιωάννης, Θελερίτη Μαρία, Θεοπεφτάτου Αφροδίτη, Θηβαίος Νικόλαος, Ιγγλέζη Αικατερίνη, Καββαδία Αννέτα, Καραγιαννίδης Χρήστος, Κυρίτσης Γεώργιος, Μπαλαούρας Γεράσιμος, Πάλλης Γεώργιος, Παπαδόπουλος Χριστόφορος, Σταματάκη Ελένη, Σταμπουλή Αφροδίτη, Φιλης Νικόλαος και Ψυχογιός Γεώργιος) έσπευσαν να υπογράψουν κοινή δήλωση για την Ηριάννα Β. Λ. (δύο επίθετα – χαρακτηριστική αναρχική επιλογή), υποστηρίζοντας ότι η καταδίκη της ως μέλος της Συνομωσίας των Πυρήνων της Φωτιάς θα αποτελέσει, μεταξύ άλλων, «συντριπτικό χτύπημα στο δικαίωμά της στη μόρφωση και στην επιστημονική εξέλιξη». Να σημειωθεί, ότι τον Λουκά Παπαδήμο, που ο Τσίπρας ακόμα δεν έχει επισκεφθεί στον Ευαγγελισμό, η ΣΠΦ τον χτύπησε. Καμία έκπληξη.

«Ή δείχνουμε αλληλεγγύη στους συντρόφους ακόμα και όταν παρανομούν ή απλά ζητάμε δίκαιη δίκη», διαβάζουμε στην ανάρτηση του Γιώργου Κυρίτση υπέρ Σακκά και Σεϊσίδη μετά τη σύλληψή τους, ενώ στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ έγινε και έρανος υπέρ του πρώτου.

Ενέργεια ταιριαστή με την τοποθέτηση Μπαλαούρα, ότι η 17Ν εμφορείτο από «ιδανικά υπέρ του ανθρώπου».

Άλλωστε...
- η Μάνα Μπαρσέφσκι, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, έχει υπερασπιστεί στο δικαστήριο τον Σάββα Ξηρό,
- ο Νίκος Γιαννόπουλος, του Δικτύου για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα και της (αυτοδιαλυμένης) ομάδας Ρόζα του ΣΥΡΙΖΑ, τον Δημήτρη Κουφοντίνα «ως αγωνιστή με ευγενή κίνητρα»,
- ενώ τα μέλη της πάλαι ποτέ συνιστώσας Κοκκινοπράσινο, Τίτος Καρίμαλης, Γιώργος Μαρκατσέλης, Μανώλης Σαρρής και Δημήτρης Καρακώστας τον Χριστόδουλο Ξηρό, μιλώντας για «δίκη φρονημάτων» και «πολιτικούς κρατουμένους.
- Στη δίκη του ΕΛΑ ως μάρτυρας υπεράσπισης κατέθεσε η αντιπρόεδρος της βουλής, Τασία Χριστοδουλοπούλου,
- ενώ γνωστή είναι η δραστηριότητα της πρώην προέδρου της Βουλής, Κωνσταντοπούλου, με κορωνίδα την υπεράσπιση του Γιάννη Σερίφη.
Ο Σερίφης, τον οποίο οι Ξηροί αναφέρουν ως μέλος του αρχικού πυρήνα της 17Ν και εκείνον που τους έφερε σε επαφή με τον Κουφοντίνα, γεφυρώνει μέσω Ζωής το πρόσφατο παρελθόν με την ανάδυση της «επαναστατικής αριστεράς» του ’70 μέσα (και) από το λίκνο του τότε ΚΚΕ εσωτερικού, προγόνου της μετέπειτα ανανεωτικής αριστεράς, που μετεξελίχθηκε στη ριζοσπαστική αριστερά του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ.
- Από τον Ρήγα (νεολαία ΚΚΕ εσωτ.) και την ομάδα «Άρης» ξεκίνησε και ο Κώστας Αγαπίου, ηγετικό στέλεχος του ΕΛΑ.

Η τρομοκρατία στην Ελλάδα γεννιέται από «τα παιδιά» (όπως αποκαλούν στο ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα τους αντεξουσιαστές) της γενιάς Μανιού, που πιστεύουν πως «η χούντα δεν τελείωσε το ’73» και συνεχίζουν την ένοπλη πάλη.
- Τον θεωρητικό της ένοπλης βίας, Τόνι Νέγκρι, έχει φιλοξενήσει στις σελίδες της σχετικά πρόσφατα και η ίδια η ΑΥΓΗ.

Επί τη ευκαιρία,
- την ώρα που ο συνάδελφος Παναγιώτης Σουρέλης έβγαζε στη φόρα το μαγαζί νομικής υποστήριξης του Πάνου Λάμπρου, που απαντά σε τηλεφωνική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ με στόχο να παρέχει δωρεάν υπεράσπιση σε υπόδικους για βίαια επεισόδια, μέσω ΑΥΓΗΣ «ξέπλενε» τον σύντροφό της η Βασιλική Λέβα, πρώην βουλευτής και συνομιλήτρια του Νίκου Μαζιώτη, λέγοντας ότι «έχει λιώσει τα παπούτσια του για να επισκέπτεται φυλακές σε όλη την Ελλάδα».

Η παράθεση ονομάτων μπορεί να συνεχιστεί επί μακρόν, περιλαμβάνοντας και επαναστατικώς δραστήρια τέκνα σημερινών βουλευτών και υπουργών.

Ας σταθούμε στη διατύπωση «πρώην σύντροφοι», που ερέθισε το Μαξίμου τόσο, ώστε να οδηγηθεί ο ΣΚΑΪ στην απόλυσή μου.
Όλοι αυτοί οι προαναφερθέντες συριζαίοι με σφραγίδα, με τον πρωθυπουργό δεν είναι σύντροφοι; Απολύτως. Και όλοι εκείνοι οι τρομοκράτες, τους οποίους οι συριζαίοι αυτοί στηρίζουν και υπερασπίζονται, με τους οποίους έχουν ζυμωθεί στα ίδια στέκια, στα ίδια φεστιβάλ και αμφιθέατρα, στο δρόμο, στους αγώνες, ως σύντροφοί τους δε λογίζονται; Έτσι δεν θα αλληλοαποκαλούνταν, αν συναντιόνταν σε μια δράση, συνέλευση, ή κατάληψη χωρίς να γνωρίζει ο ένας την ιδιότητα του άλλου; Ή, μήπως, από τη στιγμή που ένας ριζοσπαστικοποιημένος πρώην κνίτης (κι ο ΠΘ στην ΚΝΕ ήταν) πιάσει το όπλο στο χέρι, ο όρος κόβεται; Θα καταργήσουμε τώρα, χάριν του νευρικού Αλέξη, την ίδια τη γλώσσα του κινήματος; Ο σύντροφος του συντρόφου σου σύντροφός σου δεν είναι;! Μόνη δεκτή ένσταση, ότι η άκρα αριστερά έχει κόψει τα συντροφιλίκια με το καθεστώς της διπλά μνημονιακής, πλέον, νεοκαπιταλιστικής αριστεράς. Άρα, ας μην πούμε στον αέρα «σύντροφοι του πρωθυπουργού», αλλά «πρώην σύντροφοι». Κι αυτό χαριστικά, με αστική επιείκεια.

Πρέπει να αντιληφθούν ο αυθάδης ψεύτης και η παρέα του, ότι όσο κι αν οι ολοκληρωτισμοί έχουν ως πρωτεύον μέλημα τη διαστρέβλωση της γλώσσας και των εννοιών της, ώστε να βαφτίζουν οργουελικά το άσπρο μαύρο, δεν θα τους επιτραπεί να ποινικοποιούν τη λογική, ούτε να προγράφουν φωνές, που τολμούν να την υπερασπιστούν. Καλά θα κάνουν, να βγουν από την αυταπατώδη έπαρση της εξουσίας, όπου νιώθουν ανώτατο σοβιέτ και να καταλάβουν ότι ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι. Μπορεί να δολοφονούν χαρακτήρες, να στοχοποιούν προσωπικότητες, να ανασύρουν φωτογραφίες αντιπάλων τους από καρναβάλια και προσωπικούς λογαριασμούς για να πλάθουν εικόνες φαιδρότητας, να δημιουργούν ψεύτικα προφίλ και να αποδίδουν μέσα από την δυσώδη ανωνυμία του διαδικτύου ψευδή λεγόμενα σε όσους τους ενοχλούν, να κυνηγούν με σύστημα από τα υπόγεια τους αντιρρησίες, να τραμπουκίζουν διευθύνσεις καναλιών και να απειλούν με μεθοδεύσεις ιδιοκτησίες μέσων, όμως ο λαός τους κατάλαβε πια. Ζει το ψέμα τους στο πετσί του, στη φτώχια του και τις ερειπωμένες πόλεις της ανομίας και της ανέχειας. Η Ελλάδα δεν αξίζει τέτοιο χυδαίο, απροκάλυπτο δούλεμα. Λίγη τσίπα, Τσίπρα. Θα απολύσεις δημοσιογράφους, αλλά όχι την αλήθεια.

7 comments :

ΧΧΧΧ. said...

ΚΑΙ Ο ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ....ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ....ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΕΛΥΣΑΝ "ΞΥΠΝΗΣΕ";; ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΠΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΕΣΑ, ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ.....ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ "ΦΩΣ".

ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ....ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΕΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΩΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.....ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΧΡΕΟΣ....ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ....ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΗΣΕΙ, ΕΧΕΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΘΕΙ, ΕΧΕΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕΙ, ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΧΕΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ, ΤΟΤΕ ΑΡΓΑ η ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ....ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΥΒΡΕΙΣ-ΝΕΜΕΣΙΣ-ΤΙΣΙΣ.

ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΤΟ ΑΛΑΤΙ.....Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ, ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ....ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΟΥΡΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.

Υ.Γ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ ΑΠΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ, ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΩΝ ΜΙΣΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ...ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΔΩΘΕΙ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝ ΓΙΑ ΞΕΠΛΗΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ. Ο ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΑΣΩΝΟΣ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΗΤΑΝ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ "ΤΖΑΚΙΩΝ" ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ η ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

https://www.youtube.com/watch?v=9hcj3fYbFds

ΧΧΧΧ.

Anonymous said...

ΧΧΧΧ συμφωνω μαζι σου οτι απο τη στιγμη που διαπραξαμε υβρη, πρεπει να το πληρωσουμε, αλλα μαζι με τα ξερα θα καουν και τα χλωρα. Επισης θα την πληρωσουν και νεοι ανθρωποι που δεν εφταιξαν.
Εσυ τι σκοπευεις να κανεις για να επιβιωσεις; Η δεν σε νοιαζει και πολυ;

ΧΧΧΧ. said...

"αλλα μαζι με τα ξερα θα καουν και τα χλωρα. Επισης θα την πληρωσουν και νεοι ανθρωποι που δεν εφταιξαν."

ΤΑ ΧΛΩΡΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΜΑΘΕΙ...ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΞΕΡΑ....ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ (ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ) ΤΑ ΞΕΡΑ ΘΑ ΚΑΟΥΝ.!!! ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ...ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ....ΟΤΙ ΕΠΡΑΞΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ. ΣΚΕΨΟΥ ΜΟΝΟ...ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΣΑΛΕΙΦΤΕΙ;;;ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΤΟΚΟΙ (ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΡΑ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΛΕΙΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ.

"Εσυ τι σκοπευεις να κανεις για να επιβιωσεις; Η δεν σε νοιαζει και πολυ;"

ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ...ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ, ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.!!! ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΦΥΛΗ...ΠΟΛΕΜΙΚΟ "ΕΙΔΟΣ" ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ....ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ D.N.A ΜΑΣ....ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ...ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΣΤΕΡΗΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑ!!!!ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΣΤΕΡΗΘΟΥΝ ΜΙΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑ, ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΘΥΣΙΕΣ;;;

ΧΧΧΧ.

ΧΧΧΧ. said...

ΚΑΙ ΝΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ(ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΥΤΡΩΣΗ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ "ΣΠΙΤΙ")....ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΣΑΝ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΜΙΑ "ΠΟΡΤΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ. ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟ.! ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΠΥΚΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΡΑΙΩΣΗ η ΑΛΛΙΩΣ "ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ" ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΣΤΑΣΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΣΩΜΑ ΣΕ ΠΥΚΝΩΣΗ η ΑΡΑΙΩΣΗ.....Ο ΘΑΝΑΤΟΣ (ΔΗΛΑΔΗ Η ΦΘΟΡΑ η ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ) ΣΑΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΥΚΝΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΥΛΗΣ...ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΑΡΑΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ/ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΥΠΑΡΕΙ....ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ (ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ) ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ.....ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ Δ-Ε-Ν ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ. :)

XXXX.

Anonymous said...

ΧΧΧΧ ευχομαι σε σενα και σε ολους τους γνησιους Ελληνες να εχουν ενα δοξασμενο θανατο. Πολυ φοβαμαι οτι δεν θα μας δωσουν αυτη τη δυνατοτητα. Επισης η κοινωνια εχει μετατραπει σε ατομοκεντρικη.

ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ...ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ, ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.!!!
Αν εχεις βρει αυτους τους αλλους που ειναι σαν και εσενα γιατι δεν κανετε κατι απο τωρα; Επισης, πες μου πως μπορω και εγω να βρω αξιους Ελληνες να κανουμε μια ομαδα; Γιατι παρατηρω οτι οσο περισσοτερο διευρυνομαι πνευματικα και συνειδησιακα τοσο πιο μοναχικος γινομαι.
Τελος, εσυ που εχεις διαβασει ιστορια και μυθολογια, πες μου αν δεχεσαι κυκλικοτητα του χρονου και αν ναι τοτε πως νομιζεις οτι θα ανατραπει το συστημα; Αλλα μιλαω για πραγματικη ανατροπη, οχι δηθεν και αλλαγη προσωπειου.

ΧΧΧΧ. said...

"ΧΧΧΧ ευχομαι σε σενα και σε ολους τους γνησιους Ελληνες να εχουν ενα δοξασμενο θανατο. Πολυ φοβαμαι οτι δεν θα μας δωσουν αυτη τη δυνατοτητα"

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ Π-Ω-Σ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ, ΑΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ η ΩΣ ΔΟΥΛΟΙ. Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ....ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΣΟΛΩΝΑΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΚΡΟΙΣΟ ΤΗΣ ΛΥΔΙΑΣ.."ΣΤΑΣΟΥ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΙΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΝ ΥΠΗΡΞΕΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ".....ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΚΑΙ "ΑΛΛΗΘΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝ".

"πες μου αν δεχεσαι κυκλικοτητα του χρονου και αν ναι τοτε πως νομιζεις οτι θα ανατραπει το συστημα; Αλλα μιλαω για πραγματικη ανατροπη, οχι δηθεν και αλλαγη προσωπειου."

ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΚΥΚΛΟΥΣ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ....Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ "ΟΜΟΚΕΝΤΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ"...Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΚΛΟΣ, Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΥΝΔΕΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΑΕΝΑΗΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΞΑΝΑ ΕΝΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ η ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ.ΑΛΛΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ RESET ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ "ΚΛΕΙΣΤΟ" ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΑΝΟΙΞΕΙ...ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ "ΦΟΡΑ" Η ΑΛΛΙΩΣ "ΠΡΟΣΗΜΟ".

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΤΙ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ...ΕΚΔΗΛΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΑΡΚΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΧΘΟΝΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ, ΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ....ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΜΟΝΑΧΙΚΟΤΗΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

Υ.Γ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ...ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ;;ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.!!

Υ.Γ-1 ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΔΟΝΗΣΗ ΣΟΥ.

ΧΧΧΧ.

ΧΧΧΧ. said...

ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ....ΕΙΘΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ.

ΧΧΧΧ.