07/07/2017

Ενδεικτικά της κατάστασης...

1) Ο υπέρ των ανοιχτών συνόρων ηθοποιός Κλούνι «αφήνει το Ηνωμένο Βασίλειο εν μέσω τρομοκρατικών φόβων». Πίεζε για ανοιχτή μετανάστευση, αλλά τώρα δεν αισθάνεται ασφαλής κι έτσι εγκαταλείπει το Ηνωμένο Βασίλειο.
Οι ανατρεπτικοί ελιτιστές φεύγουν από το χάος που βοήθησαν να δημιουργηθεί. Όπως ένας σχολιαστής είπε: οι αρουραίοι είναι οι πρώτοι που αφήνουν το βυθισμένο πλοίο αφού αυτοί εξ' αρχής έχουν δημιουργήσει τις τρύπες στη δομή του.

2) Θ. Τζήμερος: "Αγαπητοί σεισμόπληκτοι της Λέσβου, μην περιμένετε βοήθεια από τους μισέλληνες των συριζανέλ. Να τι θα κάνετε: Θα πάτε απέναντι στην Τουρκία, θα μπείτε σε ένα φουσκωτό και θα βάλετε πλώρη για το νησί σας φροντίζοντας να το βουλιάξετε στα 10 μέτρα από την ακτή. Κι όλα τα προβλήματά σας θα έχουν ήδη λυθεί.  Στέγαση, σίτιση, παροχές, εγγυημένο εισόδημα. Εγγυημένη χώρα δεν βλέπω, αλλά να μην είμαστε και πλεονέκτες".

3) Η Φρανκφούρτη είναι γνωστή για τρία πράγματα. Τα λουκάνικα, το χρηματιστήριο και την σχολή. Το πρώτο σου καταστρέφει την υγεία και τα άλλα δύο την ζωή.

Τα παραπάνω τα αλιεύσαμε από το ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΑΦΑΙΑ":  http://ermionh.blogspot.gr/

No comments :

Post a Comment