8.7.17

Τρίκαλα: Τώρα και στέγαση των εισβολέων σε διαμερίσματα

Ο Δήμος υπέγραψε συμβάσεις με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες για τη στέγαση αιτούντων άσυλο, σε διαμερίσματα, με ιδιαίτερη έμφαση σε όσους ήδη βρίσκονται στον χώρο φιλοξενίας προσφύγων στην πόλη. «Τα Τρίκαλα σκέφτονται διαφορετικά και δρουν διαφορετικά». Αυτό υπογράμμισε ο δήμαρχος Τρικκαίων, κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, σήμερα το μεσημέρι, με αφορμή την υπογραφή δύο συμβάσεων για τους πρόσφυγες που διαμένουν στα Τρίκαλα. Συγκεκριμένα, υπεγράφη σύμβαση συνεργασίας για τη στέγαση αιτούντων άσυλο, σε διαμερίσματα στα Τρίκαλα, με ιδιαίτερη έμφαση σε όσους ήδη βρίσκονται στον χώρο φιλοξενίας προσφύγων στην πόλη. Επίσης, υπεγράφη συμφωνία για την προσωρινή υποστήριξη (για δύο μήνες) της διαχείρισης του χώρου φιλοξενίας προσφύγων, στο τέως σούπερ μάρκετ Ατλάντικ. Τις συμβάσεις υπέγραψαν ο πρόεδρος της e-trikala ΑΕ (αναπτυξιακής εταιρείας του Δήμου Τρικκαίων), Γιάννης Κωτούλας και ο αντιπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (ΥΑ) στην Ελλάδα, Φιλίπ Λεκλέρκ.

http://www.protothema.gr/greece/article/695224/trikala-prasino-fos-gia-ti-stegasi-prosfugon-se-diamerismata/

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΝ... ΑΙΤΟΥΝΤΩΝ ΑΣΥΛΟΥ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ. ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ; ΒΙΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ; ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΝΩ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΣΥΛΟΥ. ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΣΥΛΟΥ. ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ.

1 comment :

Anonymous said...

ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ;ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΟΧΙ!ΑΝ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΙΟ ''ΠΟΛΥΠΛΟΚΑ'' ΟΠΩΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΑΣ,ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...

-ΔΗΜΗΤΡΑ-