8.7.17

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Οι Εθνικιστές, ο Σύριζα και η Νέα Δημοκρατία: Με ποιόν είναι τελικά η Χρυσή Αυγή;

Για μια ακόμη φορά ευρέθη η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο επίκεντρο της διαμάχης μεταξύ των δύο μονομάχων της εξουσίας της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτήν την φορά ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την Νέα Δημοκρατία ότι έχει υπόγεια συνεργασία με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όπως ακριβώς και στο παρελθόν η Νέα Δημοκρατία ισχυριζότανε ότι έχει συμμαχία η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με τον ΣΥΡΙΖΑ! Πρόκειται για μία χοντροκομμένη προπαγάνδα, που απευθύνεται σε βλάκες, είδος ανθρώπων οι οποίοι δεν λείπουν από την εκλογική μάζα.

Πριν αναφερθώ σε αυτό το θέμα όμως, θέλω να τονίσω ένα μεγάλο ζήτημα, ζήτημα εθνικό, το οποίο βεβαίως μονίμως και δεν απασχολεί αυτούς οι οποίοι κρατούν στα χέρια τους την εξουσία στην χώρα μας, οι οποίοι για το μόνο το οποίο ενδιαφέρονται είναι οι μικροπολιτικές τους σκιαμαχίες.

Τουρκικό τόξο στην χερσόνησο του Αίμου

Η εφημερίδα “Guardian” με δημοσίευμά της προ ημερών μίλησε ευθέως για επιστροφή των Οθωμανών στα Βαλκάνια και αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην Βοσνία, όπου έχουν ιδρυθεί δύο τουρκικά πανεπιστήμια και οι μουσουλμάνοι της περιοχής αποκτούν κατ’ ουσίαν όλο και περισσότερο τουρκική συνείδηση. Εκτός από αυτό το δημοσίευμα της “Guardian” είχαμε και την δήλωση σε συνέντευξη που παραχώρησε στην γερμανική εφημερίδα “Ντι Βέλτ" του υπουργού άμυνας της Αυστρίας Χανς Ντόσκοτσιλ, ο οποίος ευθέως μίλησε για ισλαμοποίηση των Βαλκανίων, τονίζοντας ότι μειώνεται συνεχώς η επιρροή της Ε.Ε. στην περιοχή, ενώ αντίθετα αυξάνεται η επιρροή της Τουρκίας και της Σαουδικής Αραβίας. Και την ίδια ώρα κατά την οποία όλοι στην Ευρώπη βλέπουν αυτό που συμβαίνει στην περιοχή μας, οι μόνοι που δεν το βλέπουν είναι οι άνθρωποι του πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου της χώρας μας, οι οποίοι κάνουν θαυμάσιες “δουλίτσες” με τους Τούρκους και δεν ενδιαφέρονται για το γεγονός ότι όχι απλά ένα ισλαμικό, αλλά ένα τουρκικό τόξο περικυκλώνει την Ελλάδα!  Από την Δύση η Αλβανία, η οποία εξυπηρετεί πλήρως και με τις ευλογίες των ΗΠΑ τα τουρκικά συμφέροντα. Η Αλβανία, η οποία ελέγχει πλέον με την συμμετοχή των αλβανικών κομμάτων και το κράτος των Σκοπίων και βεβαίως και το Κοσσυφοπέδιο. Και βορειότερα έχουμε την Βοσνία των μουσουλμάνων στην οποία επικρατεί σφοδρός ανθελληνισμός. Αυτό το ζήτημα δεν πρόκειται να απασχολήσει ούτε την Βουλή ούτε τα ΜΜΕ. Άλλα γι’ αυτούς είναι σημαντικά…

Η επιστροφή των πολιτικών “ζόμπι” και η διαπλοκή

Όπως το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, στο οποίο ζήσαμε σκηνές απείρου κάλλους! Έναν χορό κυριολεκτικά των πολιτικών ζόμπι που επιστρέφει. Με θριαμβευτικό τρόπο το “ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ”, συνεχίζοντας να υπηρετεί απόλυτα τα παιχνίδια της διαπλοκής, εκδόθηκε την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017 με πρωτοσέλιδο θριαμβευτικό τίτλο “Η ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΞΥΠΝΑΕΙ!”. Δεξιά της Φώφης Γεννήματα στο εν λόγω συνέδριο, ο μεγάλος ένοχος για την καταστροφή της χώρας μας Κωνσταντίνος Σημίτης και βεβαίως παρών ήταν και ο πατέρας των μνημονίων Τζωρτζ Παπανδρέου, η εμφάνιση του οποίου προκάλεσε τον ενθουσιασμό του ακροατηρίου οι οποίοι ξέσπασαν σε ιαχές “Παπανδρέου, Παπανδρέου”! Οι μόνοι που έλειπαν ήταν ο Παπαντωνίου, ο Τσοχατζόπουλος, ο Μαντέλης, ο Τσουκάτος και φυσικά και αρκετοί πρώην βουλευτές και υπουργοί του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι σήμερα ευρίσκονται στον ΣΥΡΙΖΑ. Το σχέδιο της διαπλοκής είναι προφανές. Κανένα κόμμα αυτοδύναμο και ρυθμιστής το “δικό τους” ΠΑΣΟΚ. Εάν νομίζουν όμως ότι με τον Σημίτη και τον Παπανδρέου θα ξαναγίνουν κόμμα εξουσίας τότε πραγματικά δεν ξέρουν τι τους γίνεται…

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παραμένει πιστή στις Αρχές της

Ας επανέλθουμε όμως στο θέμα μας και ας θυμηθούμε το 2014, όταν μέσα από την φυλακή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έριχνε την κυβέρνηση Σαμαρά. Τότε ήμασταν… συνεργάτες του ΣΥΡΙΖΑ! Στην συνέχεια είχαμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, στην διάρκεια της οποίας οι πιέσεις, οι αποκλεισμοί και οι διώξεις κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ συνεχίστηκαν, όπως και επί των ημερών της Νέας Δημοκρατίας. Τώρα, για τον ΣΥΡΙΖΑ, επειδή όπως είχαμε χρέος και καθήκον κάναμε και κάνουμε αντιπολίτευση σε μια μνημονιακή κυβέρνηση, όπως ακριβώς κάναμε και στην κυβέρνηση Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ, είμαστε συνεργάτες της… Νέας Δημοκρατίας! Αυτό το οποίο δεν μπορούν να καταλάβουν τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και στην Ν.Δ., είναι ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει την δική της πολιτική, η οποία δεν εξαρτάται από βρώμικες συμφωνίες κάτω από το τραπέζι και παρ’ όλο το γεγονός ότι ευρισκόμεθα στο στόχαστρο ενός ολόκληρου αμαρτωλού καθεστώτος ακολουθούμε σταθερά με πίστη και συνέπεια την γραμμή μας, όντας Σταθερά η εθνική αντιπολίτευση σε αυτήν την χώρα. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν και παραμένει συνεπής και σταθερή στα Ιδανικά και τις Αρχές της. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν μπορεί να έχει την οποιαδήποτε σχέση ούτε με τους νεοφιλελεύθερους, ούτε με τους μαρξιστές, που και οι δυο τους δεν κάνουν τίποτε άλλο παρά να ξεπουλάνε την Πατρίδα μας κομμάτι κομμάτι και να υπηρετούν τα συμφέροντα της ξενοκρατίας. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα που άντεξε την βάναυση επίθεση του συνόλου των ΜΜΕ επί σειρά ετών, που άντεξε διώξεις, φυλακίσεις, δολοφονίες, απαγορεύσεις. Όσο για τα περί “συνεργασιών” πότε από τον έναν και πότε από τον άλλον, σε όσους έχει απομείνει νους και κρίση γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι αποτελούν φτηνά τεχνάσματα μιας χυδαίας προπαγάνδας χωρίς τέλος.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

13 comments :

ΧΧΧΧ. said...

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΕ ΜΠΟΥΛΟΥΚΕ ΤΗΣ ΚΥΠ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ...ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝΕ....ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΥΠΕΡ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ" ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ. ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ" ΚΑΙ "ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ"...ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ.ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΡΕΣΚΑΡΕΙ ΜΝΗΜΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΜΑΤΑ.

Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ 4ΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΠΛΕΥΡΗ ΤΟ 1973. ΤΟ 1976 ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΜΑΛΛΙΟΥ. Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑ ΚΟΙΝΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΦΟΥ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΥ ΑΦΕΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΧΟΝΤΡΟΥΛΗΣ (ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ) ΝΑ ΒΓΕΙ ΛΑΔΙ (ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ). ΤΟ 1978 ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΠΑΓΓΕΛΟΝΤΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ (ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΠΟΛΛΑ ΑΠΌ ΑΥΤΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΙΣΟΒΙΑ). Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΔΙΝΕΙ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ (ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΔΩΣΕΙ Ο ΑΡΧΙΧΑΦΙΕΣ ΠΛΕΥΡΗΣ) ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΥΣ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ" ΤΟΥ ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΧΑΦΙΕΔΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ "ΑΝΤΑΜΕΙΒΕΤΑΙ" ΜΕ ΜΟΝΟ 13 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ 6 ΜΟΛΙΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ. ΤΟ 1980 ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΥΠ ΜΑΖΕΥΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΛΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ 4ΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΝΕΚ (ΟΣΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΗΔΗ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ)ΚΑΙ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ". ΤΟ 1983 ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Χ.Α. ΣΤΗ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ.

ΤΟ 1984 ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η "ΧΡΥΣΗ" ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΕΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΥΠ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΜΠΙΣΤΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΤΟΤΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΤΙΘΕΤΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΕΠΕΝ. ΤΟ 1987 Η "ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑ" ΤΗΣ ΕΠΕΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΟΠΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΩΤΕΡΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΕΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΝΑ "ΜΑΖΕΨΕΙ" ΤΟΥΣ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ SKINHEADS ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΠΛΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΗ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ SKINHEADS KAI O ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚ0Σ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΡΙΝΕΖΟΥ,ΤΣΑΚΩΝΑ, ΚΟΣΤΕΛΛΟ ΚΛΠ. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΟΜΑΔΑΡΧΕΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΘΥΜΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ SKINHEADS, ΚΑΘΩΣ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ "ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ", ΑΔΥΝΑΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΑΠΕΦΕΥΓΑΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΦΟΡΜΕΣ.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΧΧΧΧ. said...

ΤΟΤΕ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ. ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΕΙΧΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ" ΤΩΝ SKINHEADS ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠ ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕI ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ(ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ).ΕΤΣΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΝΙΚΟΛΑΣ ΑΠΟΚΤΑ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΣΤΟΝ "ΑΚΡΑΙΟ" ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ. ΤΟ 1992 ΞΕΣΠΑΕΙ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΙΑΙΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (ΕΛΕΩ ΚΥΠ) ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ Η ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ (Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΗ ΚΛΠ.). Η ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ: "ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ" (ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ Ε;). ΤΟ 1994 Η ΟΡΕΞΗ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΥΡΟΕΚΛΟΓΕΣ!!!!! ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΑ 10.000.000 ΔΡΧ.ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑ, ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ, ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΛΠ.). ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ (ΒΛ. ΚΥΠ) ΕΝΑ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΤΥΠΩΣΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΛΙΚΟ (ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ 5.000.000 ΔΡΧ). ΤΟ 1995 Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΨΙΘΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΟΠΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ "ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΥ" (ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ "ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ" ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΤΗΣ Χ.Α.).

ΜΕ ΓΕΛΟΙΕΣ ΑΦΟΡΜΕΣ ΘΕΤΕΙ ΕΚΤΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΝ ΟΜΑΔΑΡΧΗ ΣΤΕΛΙΟ Σ. Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ (ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;). Ο 2ΟΣ ΟΜΑΔΑΡΧΗΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΣΙΩΠΗΡΑ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΥΤΩΝ Ο ΧΟΝΤΡΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ 3ΟΥ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΕΡΟΥ ΟΜΑΔΑΡΧΗ (ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ), ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ, ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ (ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ, ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΛΠ.). Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ 1996 ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΙ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΙ "ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΕΣ" ΤΗΣ ΑΥΘΕΝΤΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ 1994. ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΣΕΙ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΥΝ ΟΙ "ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΙ" ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ (ΟΤΙ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ Χ.Α. ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΙΚΡΟΜΑΓΑΖΟ ΓΙΑ 2Η ΦΟΡΑ).

ΤΟ 1997 ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ. ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΣΚΛΗΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟΥΣ "ΠΡΟΔΟΤΕΣ" ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΙΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΚΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΙΤΕ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΦΟΡΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ. ΒΕΒΑΙΑ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ. ΟΙ "ΣΚΛΗΡΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΛΕΓΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΙΑΡΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ, ΓΙΑΥΤΟ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΑΝΔΡΟ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ "ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΥ". Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΕΙΣΜΩΝΕΙ, ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΥΠΟΨΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΚΑΝΕΙ" ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ. ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ Ο.Κ. ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ "ΧΡΥΣΩΝ ΑΕΤΩΝ"

Ο ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΜΕΝΟΣ ΑΦΟΣΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ" ΤΩΝ ΟΜΑΔΑΡΧΩΝ ΑΛΛΑ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ: O ΝΕΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΙΨΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ. ΤΟ 1998 Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ...

ΧΧΧΧ. said...

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ" ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΧ ΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ Η ΕΝΑ ΑΚ-47 ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ (Χ.Α) ΜΕ ΠΛΑΔΑΡΕΣ ΚΟΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΖΩΙΣΜΕΝΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ "ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ" ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΣΤΟ YOUTUBE ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ.!!

ΧΧΧΧ.

ΙΣΧΥΣ said...

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ "ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟ" ΤΟΝ ΔΟΚΤΩΡΑ (ΠΑΡΑΚΑΛΩ) ΝΙΚΟΛΑΟ ΛΑΟ.

"...ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΞ'ΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΥΠΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΣΜΟΥ. Ο ΝΕΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΠΛΟΣ, ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ. ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΗΝ Χ.Α ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΟΛΟΣ Ο ΛΟΙΠΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗΘΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΛΗΡΩΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ...."

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΔΩ: https://isxys.blogspot.com/2015/02/blog-post_38.html

ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ Χ.Α ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΜΑΣ. Η Χ.Α ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙΘΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ Χ.Α. ΒΕΒΑΙΑ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΟΜΙΛΕΙ ΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ-ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. ΕΧΕΙ ΜΕΡΙΚΟ ΔΙΚΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ. ΜΟΝΟΝ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ (ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ) ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ Χ.Α , ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ "ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ" ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ. ΕΓΩ ΟΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ (ΚΙ ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΘΕΣΜΟ).

ΧΧΧΧ
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ. ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΕΣΤΩ ΟΤΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ. ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ, ΠΩΣ ΘΑ ΔΡΟΥΣΕΣ, ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΥΣΕΣ, ΘΑ ΕΠΕΙΘΕΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΑ ..."ΟΡΕΙΝΑ" ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ;

ΕΙΚΑΣΙΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΘΕΣ, ΟΥΤΕ ΕΣΥ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ,.. ΓΙΑΤΙ; ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΠΑΜΕ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΟΙ ΟΝΤΩΣ ΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΜΑΣ, ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ , ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΔΛΔ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ή ΝΑ ΤΗΝ ΛΑΒΟΥΜΕ.

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΚΛΕΙΝΕ ΜΕ ΑΥΤΟ...
"ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ."
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣΩΣΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ.

ΧΧΧΧ. said...

"ΕΓΩ ΟΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ (ΚΙ ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΘΕΣΜΟ)."

ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ...ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...ΣΤΟΥΣ ΤΡΩΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ, ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"....ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΥΛΟΥΣ...Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΣΩΣΤΑ ΕΙΧΕ ΘΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ....ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΘΕΙ....Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ ΗΤΑΝ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Γ' ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ.
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΑ ΟΛΙΒΕΡ ΚΡΟΜΓΟΥΕΛ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΔΡΑΙΩΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΕΣ ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΣΧΕΔΟΝ 400 ΧΡΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ Ο ΚΡΟΜΓΟΥΕΛ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΣΤΙΣ Η.Π.Α ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ....ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΕΜΑΣ....ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ.

ΧΧΧΧ.

ΧΧΧΧ. said...

"ΕΣΤΩ ΟΤΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ. ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ, ΠΩΣ ΘΑ ΔΡΟΥΣΕΣ, ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΥΣΕΣ, ΘΑ ΕΠΕΙΘΕΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΑ ..."ΟΡΕΙΝΑ" ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ; "

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ.....ΟΥΤΕ ΤΗΛΕΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗΣ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΟΣ, ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΟΥΤΕ ΚΕΡΔΟΣ ΘΑ ΒΓΑΛΩ....ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΕΠΕΡΧΑΤΑΙ Η ΥΒΡΙΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ "ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ" ΤΗΣ ΑΥΤΟΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ "ΧΑΛΑΣΜΕΝΟΥ ΥΠΟΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ" ΜΕΣΩ ΓΡΑΜΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΡΘΟΓΩΝΙΩΝ-ΟΡΘΟΓΩΝΙΚΩΝ ΧΡΟΝΙΚΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ "ΣΗΜΑΤΩΝ" ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ(ΤΟ ΕΜΑΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΕΓΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΕΣ "ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΝΗΜΗΣ" ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ.

ΜΕΤΑΔΟΣΗ "ΣΗΜΑΤΩΝ" ΚΑΝΩ....ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ,ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ ΤΗΝ "ΤΣΙΧΛΑ ΑΜΑΣΗΤΗ"...ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΤΙ ΘΑ "ΘΥΜΗΘΟΥΝ".Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΜΙΑΣΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ...Ο ΚΑΘΑΡΜΟΣ...Ο ΕΠΙΜΕΝΙΔΗΣ ΤΕΛΟΥΣΕ ΚΑΘΑΡΜΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΠΟΛΕΩΝ!! ΕΜΕΙΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ/ΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ/ΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΟΥΝ ΚΑΘΑΡΜΟΥΣ ΣΕ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ!!!!

" ΠΑΜΕ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΟΙ ΟΝΤΩΣ ΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΜΑΣ, ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ , ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΔΛΔ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ή ΝΑ ΤΗΝ ΛΑΒΟΥΜΕ. "

ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.....ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΧΑΖΟΥΝ η ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ....ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΤΟ "ΔΟΛΩΜΑ" ;;;ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΡΙΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;;

ΧΧΧΧ.

Anonymous said...

@ΙΣΧΥΣ
Δεν βλέπω τη νόημα έχει ο αδιάκοπος πόλεμος που γίνεται από ορισμένους κατά της ΧΑ, που όπως λες κι εσύ κάποιοι απλά τους θέλουμε στο κοινοβούλιο για πολλούς και διάφορους λόγους. Και δεν βλέπω το νόημα του να δημοσιεύονται συνεχώς τα σχόλια του ΧΧΧΧ που σε κάθε ευκαιρία τους θάβει. Ένταξη το καταλάβαμε ότι δεν τους γουστάρει αλλά δεν καταλαβαίνω σε τη αποσκοπεί η συνεχιζόμενη προπαγάνδα εναντίον τους σε μπλογκ εθνικιστικού περιεχομένου. Μόνο ζημιά κάνει. Υπάρχουν άνθρωποι περαστικοί από αυτά τα μπλογκς που μπορεί να διαμορφώσουν άποψη από τα συγκεκριμένα σχόλια, αν λοιπόν το μπλογκ θέλει να υπάρχει το συγκεκριμένο κόμμα στη βουλή, όπως εσείς γράφετε, τότε ίσως θα πρέπει να λογοκρίνει επιτέλους ορισμένους σχολιαστές που γράφουν συνήθως σεντόνια από ανοησίες! Καταλαβαίνω την θέση σας "δημοσιεύουμε τα πάντα πλην ύβρεων κλπ" και είναι πολύ σωστή αλλά ο συγκεκριμένος σχολιαστής μας τα έχει κάνει καρπούζια!!!
Θα ξεκαθαρίσω για μία ακόμα φορά κλείνοντας ότι ούτε μέλος της ΧΑ είμαι ούτε φανατικός υποστηρικτής τους ούτε τον Νικόλαο γουστάρω! Προσωπικά θα ήθελα ένα κόμμα με αρχηγό τον Πλέυρη στη βουλή ή τον Ηλία αρχηγό στην ΧΑ, τη να κάνουμε όμως, αυτό έχουμε προς το παρόν!

12G

Anonymous said...

Eμενα μου αρεσουν τα σχολια του ΧΧΧΧ οσο για τον 12G σε καποιο αλλο μπλοκ τον αποκαλουσαν φερεφωνο της πρεσβειας.

Anonymous said...

ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΡΕ ΦΙΛΕ 12G ΌΤΙ Ό ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΧΡ.ΑΥΓΗΣ. ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ.

ΙΣΧΥΣ said...

ΑΝΩΝΥΜΕ 14:46

ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΜΠΛΟΓΚ. Ο 12G ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΙΝΗΜΑ. ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΩΝΑΜΕ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ (ΑΣΧΕΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ), ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ. ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΣΩΝΟΙ 333ου ΒΑΘΜΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΕΓΩ ΕΧΩ 666ο ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ , ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.

ΕΑΝ ΣΟΥ ΞΑΝΑΤΥΧΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΘΕΣ, ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ, ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΟΛΩΝ.

12G
ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ (ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΥΠΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΗΔΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ). ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΤΟΥ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΑ 6000ΚΛΙΚΣ ΠΟΣΩ ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΟΥΛΟΠΛΕΕΙ ΤΑ 1000+, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ. ΕΑΝ Η Χ.Α ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟΦΑΓΕ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑΒΕΙ Ο ΧΧΧΧ, (ή ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ) ΟΜΟΙΩΣ ΑΝΕΒΑΖΩ ΕΓΩ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ή ΑΛΛΟΙ ΤΗΣ Χ.Α, ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ "ΠΑΙΖΟΥΝ". ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ. Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ Η Χ.Α ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΚΙ ΟΣΟ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥΣ. Η Χ.Α ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΧΧΧΧ, ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ. Η ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΠΑΕΙ-ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΥΔΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ. ΟΛΟΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.

ΧΧΧΧ. said...

" Και δεν βλέπω το νόημα του να δημοσιεύονται συνεχώς τα σχόλια του ΧΧΧΧ που σε κάθε ευκαιρία τους θάβει."

ΑΝ ΤΟ ΙΣΧΥΣ ΑΝΕΒΑΖΕ ΑΡΘΡΑ η ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ...ΘΑ ΤΟΥΣ "ΕΘΑΒΑ" ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ, ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ....ΕΧΩ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΑΨΩ ΟΛΟΥΣ ΛΕΜΕ.

" Ένταξη το καταλάβαμε ότι δεν τους γουστάρει αλλά δεν καταλαβαίνω σε τη αποσκοπεί η συνεχιζόμενη προπαγάνδα εναντίον τους σε μπλογκ εθνικιστικού περιεχομένου"

ΕΛΑ ΚΑΛΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ....ΑΛΛΑ ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΩ ΣΕ ΤΙ ΜΠΛΟΓΚ ΓΡΑΦΩ;;; ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ, ΚΥΠΑΤΖΗΣ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ, ΣΟΥΒΛΑΤΖΗΣ....ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΕ -ΤΖΗΖΖΖΖΖ.
ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ" , ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ, ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ...ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΛΑΝΤΖΗ.!! Ο ΓΙΑΛΑΝΤΖΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΑΜΜΕΣΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥΣ (ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ) ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ, ΓΙΑ ΕΜΜΕΣΟ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΦΤΩΧΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΨΗ ΣΕ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΕΔΙΑ (ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ π.χ)....ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΕΤΣΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΠΙΣΩ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗ ΥΠΟΡΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ "ΕΠΙΣΤΗΜΗ" ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ....ΣΟΥ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΧΕΙ "ΝΑΡΚΟΘΕΤΗΘΕΙ" ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ....ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΑΝΟΘΕΥΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ....ΤΡΕΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ"....ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ...ΒΡΕΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ "ΑΦΕΝΤΙΚΑ" ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ....ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Η ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.!!!

ΟΣΟ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΕΔΩ ΣΤΟ ΙΣΧΥΣ....ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΟ κ(Υ)νοβουλιο.
https://isxys.blogspot.com/2010/09/blog-post_1521.html

" Μόνο ζημιά κάνει. Υπάρχουν άνθρωποι περαστικοί από αυτά τα μπλογκς που μπορεί να διαμορφώσουν άποψη από τα συγκεκριμένα σχόλια,"

ΖΗΜΙΑ ΣΕ ΠΟΙΟΝ;;; ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΧΥΣ..." ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ. Η ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΠΑΕΙ-ΠΕΡΑΣΕ " ΟΥΔΕΙΣ ΑΘΩΟΣ ΠΛΕΟΝ...ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ....ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΤΕΡΟ ΣΚΑΤΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ....ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΚΑΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΦΑΓΗΤΟ".

"Θα ξεκαθαρίσω για μία ακόμα φορά κλείνοντας ότι ούτε μέλος της ΧΑ είμαι ούτε φανατικός υποστηρικτής τους ούτε τον Νικόλαο γουστάρω! Προσωπικά θα ήθελα ένα κόμμα με αρχηγό τον Πλέυρη στη βουλή ή τον Ηλία αρχηγό στην ΧΑ, τη να κάνουμε όμως, αυτό έχουμε προς το παρόν! "

ΦΑΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.....ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ, ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ!! ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ....ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ;;; ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ) ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΕ "ΠΟΝΑΕΙ" Η ΑΛΗΘΕΙΑ;;; ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑΤΙ Δ-Ε-Ν ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ;;ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ;;

Υ.Γ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ....ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΠΟΤΕ.

ΧΧΧΧ.

Anonymous said...

Ανώνυμε 14,46 σε ποιο? Για ρίξε κάνα λινκ να πάω να δω να γουστάρω!

Ανώνυμε 17,09 δεν είπα κάτι τέτοιο!

ΧΧΧΧ δεν διαβάζω τις απαντήσεις σου οπότε τσάμπα γράφεις! Μέχρι το "ΑΝ ΤΟ ΙΣΧΥΣ ΑΝΕΒΑΖΕ ΑΡΘΡΑ...διάβασα και το παράτησα!


12G

ΧΧΧΧ. said...

ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.....ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΣΟΥΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ..."ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ";;;
ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΠΕΠΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ....ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ η ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.....ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΛΟΥΣ "ΑΣΣΟΥΣ" ΣΤΟ ΜΑΝΙΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ "ΑΠΛΥΤΑ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ.....ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ Χ.Α ζούλη;; ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΜΩΘΕΙΣ ΤΗΝ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΙΠΟΤΕ....ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ Χ.Α ρυβδη ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΓΡΑΜΜΗ.

ΧΧΧΧ.