30/07/2017

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Η επιστροφή των Οθωμανών

«Όταν το κράτος είναι αντεθνικό, τότε κάτω το κράτος, Ζήτω το Έθνος» (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ)

Δεν έχουν περάσει παρά μόνον λίγες εβδομάδες από το τέλος μίας τηλεοπτικής εκπομπής, του Survivor, η οποία πήρε μορφή κοινωνικής λαίλαπας ανάμεσα σε έναν λαό, ο οποίος έχοντας προβλήματα σοβαρά, δεν αντιδρά, αλλά συμπεριφέρεται σαν ένα σύνολο μαζανθρώπων χωρίς ταυτότητα! Φυσικά κανείς δεν είπε λέξη για το γεγονός ότι το εν λόγω εγχείρημα ήταν τουρκική παραγωγή και μέσα στα πλαίσιά του υπήρχε αρκετή προπαγάνδα για την περίφημη ελληνοτουρκική “φιλία”, η οποία υπάρχει μόνον στην φαντασία κάποιων διεθνιστών και βεβαίως σ’ αυτούς οι οποίοι ωφελούνται οικονομικά από τις συναλλαγές… Εάν δεν το έχετε καταλάβει οι Τούρκοι σε αυτήν την χώρα πλέον αγοράζουν κάτω από το τραπέζι τα πάντα και ανάμεσα στα πάντα συμπεριλαμβάνονται και τηλεοπτικοί σταθμοί…

Από την άλλη πλευρά την ίδια στιγμή κατά την οποία οι Τούρκοι παραβιάζουν βάναυσα την εθνική μας κυριαρχία και μάλιστα με τις ευλογίες του ΝΑΤΟ, το οποίο ακολουθεί την γραμμή της Άγκυρας και θεωρεί τα νησιά του Αιγαίου αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη, κάποιοι επίσημοι και ανεπίσημοι αυτής της χώρας παριστάνουν τους “λιονταρήδες” και κάνουν δηλώσεις για τα μάτια του κόσμου.

Δυστυχώς επί της ουσίας, ισχύει απόλυτα αυτό που έγραφε στην “Θεωρία του πολέμου”, ο αείμνηστος καθηγητής Παναγιώτης Κονδύλης, ήδη από τις αρχές τις δεκαετίας του ’90 και μάλιστα πριν την κρίση των Ιμίων.
“Στον βαθμό όπου η Ελλάδα θα καθίσταται ανεπαίσθητα γεωπολιτικός δορυφόρος της Τουρκίας, ο κίνδυνος πολέμου θα απομακρύνεται, οι ψευδαισθήσεις θα αβγατίζουν και η παράλυση θα γίνεται ακόμα ηδονικότερη, εφ' όσον η υποχωρητικότητα θα αμείβεται με αμερικανικούς και ευρωπαϊκούς επαίνους, που τους χρειάζεται κατεπειγόντως ο εκσυγχρονιζόμενος Βαλκάνιος, και επίσης με δάνεια και δώρα για να χρηματοδοτείται ο παρασιτικός καταναλωτισμός. Απ' αυτές τις συνθήκες ό,τι στην πραγματικότητα θα συνιστά κάμψη της ελληνικής αντίστασης κάτω από την πίεση του υπέρτερου τουρκικού δυναμικού, οι Έλληνες θα συνηθίσουν σιγά-σιγά να το ονομάζουν «πολιτισμένη συμπεριφορά», «υπέρβαση του εθνικισμού» και «εξευρωπαϊσμό»…”.(ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ)

Εμείς οι Χρυσαυγίτες δεν πιστεύουμε στην υπέρβαση του Εθνικισμού και στον λεγόμενο “εξευρωπαϊσμό” και για τον λόγο αυτό πιστεύουμε και δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι υπάρχει τουρκική απειλή εις βάρος της Ελλάδος και ο εφησυχασμός αποτελεί στην ουσία τον ηθικό αποκλεισμό του Έθνους μας απέναντι σε αυτήν ακριβώς την απειλή. Και μια και μιλήσαμε για τα Ίμια, τα οποία για κάποιους δεν είναι “γκρίζα ζώνη” να αναφέρουμε πως όχι μόνον δεν μπορεί να στηθεί εκεί μια Ελληνική Σημαία και να πάει ένας Έλληνας Στρατιώτης, αλλά όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην Κυριακάτικη Δημοκρατία, ο δήμαρχος της Καλύμνου κ. Διακομιχάλης, καλείται να πληρώσει πρόστιμο 50 χιλιάδων ευρώ, γιατί στήριξε οικονομικά τον βοσκό, ο οποίος υπήρχε επάνω στα Ίμια και ο οποίος τελικά αναγκάστηκε να τα εγκαταλείψει όταν του κόπηκε η επιχορήγηση…

Η Τουρκία απειλεί την Πατρίδα μας χίλια ολόκληρα χρόνια από την Μάχη του Ματζικέρτ μέχρι την κρίση των Ιμίων και όμως δυστυχώς για την Ελλάδα το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο που ποδηγετεί τον Λαό μας, δεν είναι διατεθειμένο να διακινδυνέψει τα συμφέροντά του, απαιτώντας τα εθνικά μας δίκαια απέναντι στον τουρκικό επεκτατισμό. Πολύ σοφά και πάλι ο Παναγιώτης Κονδύλης είχε γράψει: “Οι μετριότητες, υπομετριότητες και ανθυπομετριότητες, που συναπαρτίζουν τον ελληνικό πολιτικό και παραπολιτικό κόσμο, δεν έχουν το ανάστημα να θέσουν και να λύσουν ιστορικά προβλήματα τέτοιας έκτασης και τέτοιου βάθους, ίσως να καταρρεύσουν ακόμα και στην περίπτωση όπου θα βρεθούν μπροστά στη μεγάλη απόφαση να διεξαγάγουν έναν πόλεμο γιατί, αν ο πόλεμος είναι συνέχεια της πολιτικής, ποιος πόλεμος θα συνεχίσει μια σπασμωδική πολιτική;"

Ιδού λοιπόν ο λόγος, όπως διαβάσατε παραπάνω, για τον οποίο δεν πρόκειται ποτέ αυτοί που μας κυβερνούν και αυτοί που φιλοδοξούν να μας κυβερνήσουν να κρατήσουν μια σκληρή στάση απέναντι στις Τουρκικές προκλήσεις.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σημαίνει προσκλητήριο για κάθε Έλληνα Πατριώτη. Οι Οθωμανοί επιστρέφουν και αυτό δεν το βλέπουν μόνον οι προδότες και οι βλάκες.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

16 comments :

  1. Anonymous30/7/17 14:23

    Δεν το διάβασα το άρθρο και δεν πρόκειται να το διαβάσω διότι έχω διαβάσει κι άλλα όμοια άρθρα, εθνικιστικής επαναστατικής φύσεως, του αρχηγού της Χρυσής Αυγής και πάντοτε δυσκολευόμουν να κρατίσω των εμετό μου.
    Άποτελεί τεράστιο θράσος ένας άνθρωπος που ηγείται μιας άκρως παρακρατικής φωλιάς που φέρει το όνομα Χρυσή Αυγή, να μας κάνει μαθήματα περι διαφοράς έθνους και κράτους. Η Χρυσή Αυγή που έχει ξεπουλήσει κάθε επαναστατική εθνικιστική ιδέα και δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα ακροδεξιό κόμμα που πληρώνεται άμεσα και έμεσα, οι παλιοι τα ξέρουν, από το Κράτος και το σάπιο Σύστημα. Η Χρυσή δεν έχει μέλλον χωρίς το σαπιο κράτος. Είναι οι φαναριώτες εθνικιστές της εποχής και αποτελουν εχθροί μας. Θα τους έχουμε απέναντι μας, στην ουσία τους έχουμε ήδη απέναντι μας. Η Χρυσή Αυγή αυτή την στιγμή και μόνο με την παρουσία της δεν επιτρέπει να αναπτυχθεί άλλο υγιές εθνικιστικό κίνημα. Η Χρυσή Αυγή στα μάτια του μικροαστούλη νεοέλληνα συνδέεται με τον εθνικισμό. Ρεζιλέυοντας τον Εθνικισμός, διοτι αυτή είναι η δουλειά της Χρυσής Αυγής, απομακρύνονται ακόμη περισσότερη από τον Εθνικισμός και τις πραγματικές ιδέες του. Η Χρυσή Αυγή είναι άλλος ένας πυλώνας στήριξης του Συστήματος και για να γκρεμιστεί το Σύστημα αυτό πρέπει να καταστραφεί και η Χρυσή Αυγή.

    ReplyDelete
  2. ΕΥΓΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΣΤΙΣ 30/7/17 14:23

    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΠΩΘΟΥΝ...ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ ΜΟΥΦΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΕ Η ΙΔΙΑ ΑΡΧΟΥΣΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΚΕΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ "ΚΑΨΕΙ" ΟΠΩΣ ΚΑΙΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ.Ο ΛΟΓΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ...ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΠΡΟΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ....ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ Α-Π-Ε-Χ-Ο-Υ-Μ-Ε ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ ΤΩΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΠΑΡΧΘΟΥΝ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΩΣΤΕ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ....ΕΛΛΗΝΙΚΗ....ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟΘΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ.ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΑΧΥΤΕΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΑΠΟΧΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΤΑΧΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥΣ...ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete
  3. Anonymous31/7/17 15:15

    Είτε διαβάσεις μπλόγκ της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, είτε τα σχόλια εδώ μέσα, ένα και το αυτό! Δεν υπάρχουν Έλληνες, η πλειοψηφία είμαστε γύφτοι και τούρκοι και δεν ξέρω κι εγώ τι, η ΧΑ είναι δεκανίκι του συστήματος και πάει λέγοντας. Λες και δεν γνωρίζουμε άτομα από το συγκεκριμένο κόμμα, λες και δεν τους είχαμε παρέα στους δρόμους τόσα χρόνια, λες και δεν έχουμε φάει πέτρες στο κεφάλι παρέα με τον ηλία.! Ξανά είπα στο παρελθόν και το ξανά λέω, δημοσίευση σχολίων που μόνο κακό μπορούν να κάνουν δεν βλέπω τον λόγω γιατί γίνεται, μπορεί κάλλιστα ο κάθε ξεκάρφωτος αναρχοαριστερός να μπαίνει εδώ μέσα και να γράφει σχόλια σαν τα παραπάνω και να το παίζει αγανακτισμένος εθνικιστής. Συνεχίστε τις δημοκρατικές διαδικασίες στον τομέα των σχολίων!

    12G

    ReplyDelete
  4. Anonymous31/7/17 16:28

    Για πιο λογο διαγράφτηκε το σχολιο μου ;

    -Πετροπουλος-

    ReplyDelete
  5. Anonymous31/7/17 17:07

    Ισως οι παραπανω σχολιαστες να αλλαξουν γνωμη εαν αποφασισει ο αρχηγος και τα στελεχη της ΧΑ να τους ενταξουν στα προσεχη ψηφοδελτια ,οταν και εαν γινουν εκλογες, με προοπτικη φυσικα να εκλεγουν.
    δηλαδη κοινως, πες μας τι δινεις για να σταματησω να σκουζω αρνητικα. χχεχε.
    γνωστη και η περιπτωση εθνικιστη μακελεμενου δημοσιοκαφρου που μολις κοπηκε το μαρουλι ανακαλυψε ροζ σκανδαλα και λοιπες αηδιες.
    Είναι οι φαναριώτες εθνικιστές της εποχής....!!!!!!
    ρε τι αλλο θα ακουσουμε και θα διαβασουμε στην εποχη των μνημονιων.
    ελεος.


    ReplyDelete
  6. "Είτε διαβάσεις μπλόγκ της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, είτε τα σχόλια εδώ μέσα, ένα και το αυτό! "

    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΟΠΟΥΛΑ.!
    ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΕ ΛΕΝΕ ΦΑΣΙΣΤΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙ, ΤΟΤΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ....ΟΤΙ Δ-Ε-Ν ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ, ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.

    "Δεν υπάρχουν Έλληνες, η πλειοψηφία είμαστε γύφτοι και τούρκοι και δεν ξέρω κι εγώ τι, "

    ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ, ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ 300.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΙΣΧΥΣ...ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΕΓΡΑΦΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΣΦΑΓΙΑΣΑΝ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ 1/3 ΤΩΝ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ, ΤΑ ΑΛΛΑ 2/3 ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΑΡΑΒΟΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ...ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ) ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΟΠΟΥΛΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ...ΙΔΕΑ... ΚΑΙ ΩΣ ΙΔΕΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ, ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟΥΣ ΥΛΑΙΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ....ΟΤΑΝ ΣΤΑ ΑΙΘΕΡΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΕΚ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ, ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΦΥΣΙΚΟΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΠΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ...ΛΟΓΟΥ...ΤΟΤΕ ΛΟΓΟ ΠΥΚΝΩΣΕΩΣ, ΓΕΝΑΤΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ, ΑΥΤΗ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΩΣ....ΕΛΛΗΝΑΣ.!!

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ 12G;; ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;;ΤΙ ΔΙΑΤΑΝΟ ΣΑΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ;; ΣΤΟ ΝΤΕΦΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ, ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕΣ ΣΑΝ ΧΡΥΣΑΥΓΟΠΟΥΛΟ....ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΧΙΟΥΓΑ.

    " Ξανά είπα στο παρελθόν και το ξανά λέω, δημοσίευση σχολίων που μόνο κακό μπορούν να κάνουν δεν βλέπω τον λόγω γιατί γίνεται, "

    ΕΣΕΝΑ ΣΤΟ ΝΤΕΦΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΓΡΦΗ ΣΧΟΛΙΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΟΠΟΥΛΟ;;;ΕΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ.

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete
  7. "Ισως οι παραπανω σχολιαστες να αλλαξουν γνωμη εαν αποφασισει ο αρχηγος και τα στελεχη της ΧΑ να τους ενταξουν στα προσεχη ψηφοδελτια ,οταν και εαν γινουν εκλογες, με προοπτικη φυσικα να εκλεγουν."

    ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟΝ ΚΡΟΤΑΦΟ...ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕ.!!
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ Η ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΑ...ΟΤΙ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ.

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete
  8. -ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ-
    ΔΕΝ ΔΙΕΓΡΑΨΑ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΔΙΕΓΡΑΨΑ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΜΜΙΑ 35αρια ΗΔΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΚΟΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ, ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΕΑΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΔΙΕΓΡΑΨΑ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ. ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΤΟ.

    12G
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ Η Χ.Α , ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ (ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ) ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΚΡΑΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ. ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΚΟΜΜΑ, ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΑΦΗΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Χ.Α, ΑΝΑΓΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΩ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ή ΟΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΞΙΩ ΚΑΙ ΜΕΜΦΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΜΕΤΑΞΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ (ΔΛΔ ΙΣΩΝ, ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ). ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΖΟΥΝ "ΑΡΙΣΤΕΡΙΛΑ", ΧΛΕΥΗ , ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ ΥΒΡΕΙΣ.

    ΕΓΩ ΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΩΡΑ ή ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΑΛΛΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΣΧΟΛΙΑΣΑΜΕ (ΠΛΗΝ ΙΣΩΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΗΣ ΦΟΡΑΣ) ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ Χ.Α ή ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟ ΚΑΙ ΟΡΘΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΟΥΤΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΕΝΟΣ (ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ) ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΕΝΕΡΓΓΕΙΕΣ ΠΟΥ Η ΙΣΧΥΣ ΕΚΤΙΜΑ ΩΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ. ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΝ ΠΩΣ ΟΧΙ. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ.

    ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑΜΕ ΩΣ ΘΕΤΙΚΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ Χ.Α ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΠΑΛΙ ΘΑ ΑΝΕΒΑΖΑΜΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΤΙ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΝΤΑΚΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ Χ.Α. ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΑΥΤΗ ΟΥΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ , ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ/ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Χ.Α (ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΑΛΛΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ) ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ Χ.Α, ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΦΑΣΜΑ.

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ (ΟΥΔΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΧΥ, ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ Χ.Α, ΝΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ) ΠΩΣ ΑΝ/ΟΤΑΝ Η Χ.Α ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ, (ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΙΣΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ) ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΨΗΓΜΑΤΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟΥ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.

    ΠΑΡΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΘΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΜΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ Η ΟΡΘΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΣ.

    ReplyDelete
  9. ΧΧΧΧ
    ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΑΚΙ, ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΡΠΑΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΥΡΗ. ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΑΧΙΙΛΛΕΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ. ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ Η ΤΡΟΙΑ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΥΚΟΛΑ ΠΟΛΛΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΣΕ ΟΛΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ-ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ. ΤΟ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΤΟ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΑ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ή ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΔΙΚΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο 12G ΕΧΘΡΟΣ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΣΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ. ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΜΑΣ. ΗΡΕΜΙΑ.

    ReplyDelete
  10. ΑΓΑΠΗΤΟ ΙΣΧΥΣ....ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΗΡΕΜΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΕΩΡΗΣΑ ΤΟΝ 12G ΕΧΘΡΟ ΜΟΥ...ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΟΥΣΑ...ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΙΣ "ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ" ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ....ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΛΙΓΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ.

    ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;; ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΦΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΟΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Xi Jinping,ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΣΤΟΛΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ....ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ....ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ.

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete
  11. Anonymous31/7/17 18:40

    Οκ δεν πειράζει που διαγράφτηκε το σχόλιο μου.

    Το Σύστημα ειναι όντος εύκολα να πέσει, ειδικά σε αυτή την συγκεκριμένη εποχή που ζούμε. Αυτό όμως μόνο αν εμείς οι εθνικιστές δουλέψουμε ενωμένοι, σοβαρά, αποφασιστικά και γρήγορα. Στην Ελλάδα της παρακμής και της δημοκρατικής αηδίας το 2013 δεκάδες χιλιάδες έλληνες εθνικιστές συμμετείχαν στην Πορεία των Ιμίων. Όλοι οι εθνικιστές τις υπόλοιπης Ευρώπης κοιτούσαν έκπληκτοι. Το Σύστημα τρομαγμένο έβαλε το καρφί στην κατάλληλη στιγμή στην φούσκα που το ίδιο έφτιαξε: Στην Χρυσή Αυγή. Γι αυτό κατηγορούμε την Χρυσή Αυγή. κατέστρεψε την επαναστατικότητα του εθνικιστικού κινήματος και αυτό οχι απο το 2013 και μετά... διότι το σχέδιο ξεκίνησε με την ίδια δημιουργία της Χρυσής Αυγής.

    ReplyDelete
  12. ΟΤΑΝ ΕΠΕΛΘΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ 75-85% ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ (ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ. ΕΞΑΣΘΕΝΗΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ, ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ ή ΑΝ ΦΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ, (ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ή ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΤΟΥΣ) ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ.

    https://isxys.blogspot.com/2011/09/blog-post_13.html

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΚΟΜΗ. ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΠΩΣ ΟΙ ΣΙΝΕΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΩΣ ΑΔΥΝΑΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ ΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΞΑΣΘΕΝΗΜΕΝΟΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΡΙΝ 2-3 ΕΤΗ. ΑΡΑ Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΟΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΟΥΣ (ΘΥΜΙΣΕΣ ΤΟΥ ΜΑΟΙΚΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΤΟΥΣ) ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΗΝ Β.ΚΟΡΕΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ 2-3 ΕΤΗ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ "ΑΛΛΑΞΟΒΑΣΙΛΙΚΙΑ" ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 18. ΣΥΜΒΕΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΕΙ, Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ. ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ.

    ReplyDelete
  13. Anonymous1/8/17 02:12

    Μα δεν μπαίνω κάνα χρόνο τώρα στο ντεφι αγαπητέ χχχχ, αποφάσισα ότι δεν άξιζε τον κόπο με το επίπεδο της λογοκρισίας που υπήρχε εκεί αφού όποτε τους έτριβα στα μούτρα τις παπαριές που έγραφαν με διέγραφαν, οπότε με κάποιον άλλο με μπερδεύεις! Το σχόλιο μου πάντως δεν αφορούσε εσένα αφού σου έχω ξανά πει ότι δεν διαβάζω τα σχόλια σου πλέον, όχι επειδή έχω κάτι εναντίον σου αλλά γιατί βαριέμαι τα σεντόνια με ασυναρτησίες που γράφεις συνήθως! Σε αυτήν την περίπτωση είδα το όνομα μου γραμμένο και κοίταξα να δω τη λέει. Φίλε μου μπορεί λοιπόν ο λιακόπουλος να σε έχει πείσει ότι σε παρακολουθούν όλοι και ότι είσαι το επίκεντρο του κόσμου διότι είσαι Έλλην των αιθερικών πεδίων και πάει λέγοντας...δεν ισχύει, ρώτα κανένα ψυχίατρο όσο προλαβαίνεις ακόμα!
    Η εριστική απάντηση μου βεβαίως οφείλετε στο εριστικό "ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΟΠΟΥΛΟ"

    Αγαπητό Ισχυς δεν υπονόησα πουθενά ότι είστε χρυσαυγήτες, και προφανώς κι εγώ όσες φορές και να γράψω ότι δεν είμαι θα χρεώνομαι αυτήν την "ιδιότητα" λόγο των απόψεων μου.

    Να είστε καλά κύριοι -12G

    ReplyDelete
  14. "Φίλε μου μπορεί λοιπόν ο λιακόπουλος να σε έχει πείσει ότι σε παρακολουθούν όλοι και ότι είσαι το επίκεντρο του κόσμου διότι είσαι Έλλην των αιθερικών πεδίων και πάει λέγοντας...δεν ισχύει, ρώτα κανένα ψυχίατρο όσο προλαβαίνεις ακόμα! "

    ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΑΝΕΦΕΡΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΩΣ ΠΗΓΗ η ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ...ΟΥΕΠΟΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΟΥ η ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΙ ΚΟΙΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ, ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ COPY-PASTE ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΚΑΙ ΜΕΤΑ...ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ "ΠΕΙΣΘΕΙ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΜΑΙ η ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ.ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ...ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΛΑΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ "ΟΜΟΦΩΝΙΑ" η ΤΗΝ "ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΙΑ" ΠΑΝΩ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ....Η ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ.

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete
  15. Anonymous14/8/17 01:47

    "ΣΥΜΒΕΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΕΙ, Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ. ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ. '

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ...ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΝΩΘΟΥΝ....ΜΕΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΝΙΚΗ.

    Αυτο που βλεπω εγω παντως ειναι οτι οι σινες αφου χρησιμοποιησουν τους ρωσους για να εξουδετερωσουν την δυση , αφου ξερουν οτι μονοι τους δεν μπορουν , θα φανε και τους ρωσους στο τελος για να ειναι οι κατοχοι της γης.

    Γιώτης

    ReplyDelete
  16. Γιώτης

    ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΕΞ ΑΡΧΗΣ. ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΒΑΘΜΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΑΠΙΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΠΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΝΟΜΙΖΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΟ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥΣ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑ ΚΡΙΣΙΜΟ ΛΑΘΟΣ. ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΩΣ ΠΟΛΥΦΕΡΝΗ "ΝΥΦΗ" ΚΑΙ ΕΧΘΡΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ. ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. Η ΚΙΝΑ ΗΤΑΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ; ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ "ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΣΚΕΨΗΣ", ΤΑ ΜΜΕ, ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΙΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΧΥ, ΕΠΗΡΕΑΖΑΝ, ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΏΝΑΝ,, ΘΟΛΩΝΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΙΛΗ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΦΡΟΝΤΙΖΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΥΤΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥ ΣΙΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΕΦΑΣΙΣΘΗ ΤΟΤΕ Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ . ΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΝΑΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ; ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΙ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΝ. ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΙΝΕΣ.

    ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΠΕΤΡΕΞΑΝ ΣΕ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΣΜΟ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΠΟΔΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ. ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΡΟΠΟ, ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΕΛΚΥΣΗ ΣΟΙΓΚΟΥ ΣΤΑ ΥΠΑΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ. ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΣΧΕΣΗ ΡΩΣΙΑΣ-ΚΙΝΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΑΚΟΥΓΑΜΕ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΛΕΟΝ. ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ. ΤΩΡΑ Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ, ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΛΥΣΗΣ "ΒΛΕΠΟΥΜΕ". ΕΑΝ ΟΙ ΗΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΣΑΚΩΘΟΥΝ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ. Ο ΛΕΥΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΒΓΑΛΕΙ ΜΕ ΓΠΠ ΣΤΗΝ ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΟΥ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΟΠΤΙΚΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙ ΩΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ "ΝΥΦΗ" ΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ , ΤΟΣΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ.

    ReplyDelete