01/07/2017

Αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, η κατάσταση των ονομάτων των νέων Ανθυπολοχαγών, αποφοίτων ΣΣΕ, τάξεως 2017. Aλβανός πρώτος στο Πεζικό…

"Σκέντο Φώτης του Κρίστο, που γεννήθηκε την 30-03-1995 στα Τίρανα Αλβανίας και είναι γραµµένος στα µητρώα αρρένων του ∆ήµου Κομοτηνής Ροδόπης ΑΜ:71015"

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΠΩΣ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΗΣ ΚΑΙ Η ΜΗ ΑΡΣΗ ΑΥΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΛΛΟΕΘΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΙΣ Ε.Δ ΚΑΙ ΣΤΑ Σ.Α ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ (ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ !) ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ...ΦΟΒΙΚΟΥΣ. ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ, ΟΥΤΕ Ο ΜΟΝΟΣ. ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΤΙΣ Ε.Δ ΚΑΙ ΣΤΑ Σ.Α, ΑΥΤΟΣ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΙΑ ΣΕ ΟΠΛΟ , ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ.

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΣΗΓΟΥΜΑΣΤΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΜΙΓΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ. Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΑΠΕΡΡΙΦΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ, ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΣΥΝΟΧΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΝ ΤΟΙΣ ΠΡΑΓΜΑΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥ ΧΑΡΙΣΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΗΔΗ ΞΗΛΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΕΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΙΣΧΥ. ΑΥΤΗ Η ΙΣΧΥΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΜΥΝΑΣ/ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΝ.

ΟΙ ΠΙΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΑΣ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΩΣ ΒΙΑΙΟ ΞΥΠΝΗΜΑ.

Υ.Γ: ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΙΘΕΤΑΙ ΕΝ ΣΥΝΟΛΩ ΣΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ  Ε.Δ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΛΕΙΤΟΤΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΛΛΟΕΘΝΩΝ. ΠΑΛΙ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΑ ΤΗΝ ΧΩΝΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ. ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΕ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ ΣΩΜΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΠΩΣ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ "ΔΙΑΥΓΕΙΑ", ΑΠΟ ΤΟ kranos.gr

11 comments :

  1. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΠΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΜΩΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ....ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ "ΠΡΩΤΙΑ" ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΣ η ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΣ η ΠΟΙΟ ΜΕΛΕΤΗΡΟΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ....ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΝΩΘΕΝ (Π.Χ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ) ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ η ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ;;;ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΙΧΕ ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ "ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕΓΑΛΗ" ΘΑ ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ ....ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΤΗΝ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΟΙ......ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ....ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΙΔΙΑ Η ΣΧΟΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΤΗΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ...ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ "ΑΛΛΩΣΕΙ" ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.....ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΚΑΠΟΤΕΕΕΕΕ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΧΑΣΕΤΕ.

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΛΑΛΑ ΚΟΥΦΑ ΚΑΙ ΤΥΦΛΑ ΚΟΥΝΕΛΙΑ;;;ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ" ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥΣ.!!!ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ.

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete
  2. ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ "ΓΑΤΟΝΙΑ" ΤΗΣ ΔΔΣΠ .....Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟΧΟΣ ΓΙΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.!!!ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ "ΣΥΡΜΑ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ...ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ "ΣΥΡΜΑ" ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ.

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete
  3. Anonymous2/7/17 18:18

    Γιατί δεν δημοσίευσες ΙΣΧΥΣ το σχόλιό μου το σχετικό με τους αλλογενείς εισαχθέντες στην ΣΣΑΣ από το 2011;

    ReplyDelete
  4. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 18:18

    ΟΤΙ ΣΟΒΑΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΛΑΒΑ, ΑΝΕΒΑΣΑ. ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΣΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 8 ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΡΙΖΑΝ ΣΚΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΩΣ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΙΝΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΣΟΙ ΜΑΣ.

    ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΑΣ ΕΒΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΕΒΑΣΑ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΕΙΝΑΙ
    - ΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΕΣ ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΝΟΜΙΣΕΣ ΠΩΣ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ, (Ο BLOGGER ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟ ΣΠΑΝΕ ΣΤΑ ΔΥΟ ή ΣΤΑ ΤΡΙΑ)
    - ΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΗΡΕ Η ΜΠΑΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ.

    ΕΑΝ ΣΥΝΕΒΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙΣ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ.

    ΠΑΝΤΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗ-ΜΕΣΗ-ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ.

    ReplyDelete
  5. Anonymous2/7/17 20:07

    ΣΧΟΛΙΟ ΕΦΕΔΡΟΥ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ:


    ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΕΦΕΔΡΟ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΗ: ΜΗΝ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ 28 Ιουνίου 2017 @ 09:13

    https://en.wikipedia.org/wiki/Istiglal_anti-materiel_rifle#/media/File:Gun_of_istiglal.jpg

    Βάζω τον παρακάτω σύνδεσμο, να δούνε και οι αναγώστες τα πυρομαχικά που παίρνει το Istiglal, διαμετρήματος 14,5 κατηγορία πυρομαχικών που κάποτε χρησιμοποιούταν μόνο σε πολυβόλα κατά υλικού, τα οποία φαίρονταν από άρματα, δραστικού βεληνεκούς 3000μ. οφέλιμου 4000μ. Είναι δεδομένο το τι θέλουν οι Τούρκοι στα Βαλκάνια και χρειάζονται την UCK, όπως και το να την μετατρέψουν από όχλο σε στράτευμα, όπου σε συνεργασία με την Αλβανία και άλλες Βαλκανικές χώρες, να είναι σε θέση να επιφέρουν σοβαρό πλήγμα, διότι ξέρουν ότι σαν όχλος θα χάσουν. ΣΥΝΕΠΩΣ: ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΜΕ ΟΤΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ. Δεν χωράει αμφιβολία, πως οφείλουμε να είμαστε σε θέση να τους αντιμετωπίσουμε, πάση θυσία!

    Μπορεί, να χουμε αμφιβολίες για το αν θα τους προμηθεύσει η Τουρκία με τέτοιο εξοπλισμό αλλά αναγνώστες:
    1. Στον πόλεμο δεν βασίζεσαι σε πιθανότητες.
    2. Δεν νομίζω πως εμποδίζει κάτι την Τουρκία από το να το κάνει.
    3. Ο τρόπος πολέμου τίνει ν αλλάξει σιγά σιγά, παγκοσμίως και οφείλουμε να προσαρμοστούμε, προτού πάθουμε την ζημιά. Μετά δεν θα υπάρχει γυρισμός!
    4. Άνευ το τι θα κάνει το κράτος, οφείλουμε να προνοήσουμε, οι ίδιοι, μόνοι μας! Αυτό σημαίνει, πως η γινόμαστε πολυμήχανοι και ότι θέλουμε να έχουμε, το κατασκευάζουμε οι ίδιοι, η τρώμε τα μούτρα μας! Δύσκολο ξεδύσκολο, όλα είναι θέμα βούλησης και κατανόησης της ανάγκης. Στο κάτω κάτω, έναν μικρό χώρο/εργαστήριο χρειάζεστε, εργαλεία, διαδίκτυο για αναζήτηση τεχνικών ζητημάτων και όρεξη για σχεδιασμούς και φυσικά, αρκετό χρόνο και αφοσίωση!
    5. Η κατασκευή τυφεκίου μάχης, (ναι, από μας τους ίδιους, εγώ σκοπεύω να φτιάξω) είναι απαραίτητη, καθώς ικανοποιητικά για πόλεμο όπλα, οι έφεδροι δεν θα χουμε, γιατί δεν θα γινει επιστράτευση και να γίνει, είναι περιττό να συγκρίνουμε π.χ. τα ΗΚ416/417 με το G3Α3, η τα Μ16Α2, Μ16Μ4, που οι ίδιοι οι Αμερικανοί τ αποσύρουν και τ αντικαθιστούν με ικανότερα, της FN και κατά κύρια περίπτωση σε διαμέτρημα 7.62χ51. Ακόμα και το διαμέτρημα 7.62χ39, του ΑΚ47 υπερέχει του 5.56 και ναι, με σκοπευτική διόπτρα, μπορείς με ένα ΑΚ47, να χτυπήσεις στόχο στα 600 μέτρα και να τον κατεβάσεις, πολύ ποιο αποτελεσματικά, απ το 5.56, που βγήκε για να τραυματίζει περισσότερο παρά να σκοτώνει. Ακόμα και ο απαρχαιωμένος οπλισμός που έχει στην κατοχή της η UCK, τυφέκια Αλβανικά αντίγραφα του Type 56 της Norinco, είναι σε διαμέτρημα 5.54 και αποδείχθηκε ποιο ικανό απ το ΝΑΤΟικό, υπό την προυπόθεση, πως μιλάμε για την σειρά στρατιωτικών πυρομαχικών, τύπου 7Ν6.
    6. Από τότε που μπήκαν στο παιχνίδι, οι υπέρυθρες διόπτρες, θερμικού εντοπισμού, δεν μπορείς πια να χρησιμοποιήσεις την παραλλαγή, εκτός κι αν, φέρεις το λιγότερο μια στολή κάλυψης απόκρυψης τύπου Ghillie Suit και υπό την προυπόθεση, πως εφαρμόζεις τις απαραίτητες τεχνικές, για να κρύψεις το θερμικό σου ίχνος και ν΄ανακατέψεις, όχι μόνο εσένα αλλά την θερμότητά σου, με το περιβάλλον. Το πρόβλημα είναι, ότι η στολή αυτή, πρέπει ν αντικατασταθεί με πρακτικότερη, τύπου Cobra Suit, που μπορείτε να φτιάξετε πάλι μόνοι σας και πως δεν επαρκεί, καθώς θέλουμε να κρύψουμε την θερμότητά μας τελείως. (Δυστυχώς, στο μέλλον, θα πρέπει να φοράμε αρκετά ζεστή στολή, ακόμα και το καλοκαίρι). Αυτό σημαίνει, πως η στολή που μας προτείνει η ΟΕΑ, είναι η λύση. Πολλοί στρατοί, ήδη χρησιμοποιούν τέτοιες στολές. Ο πόλεμος αλλάζει, τέλος!

    ReplyDelete
  6. Anonymous2/7/17 20:08

    7. Δεν επαρκεί μόνο η απόκρυψη αλλά και ο εντοπισμός του αντιπάλου. Αυτό σημαίνει πως χρειαζόμαστε, το λιγότερο αναλογικές συσκευές νυχτερινής παρατήρησης, που να είναι σε θέση να δουν, ακόμα και σε απόλυτο σκοτάδι. Δηλ. 2+ΓΕΝΕΑΣ το λιγότερο! Επίσης, οφείλουν να είναι ασφαλείας.
    α)Να μην τυφλωνόμαστε όταν μας φέξει φακός, καθώς παρατηρούμε μέσα από την συσκευή, διότι μπορεί να ναι και μόνιμη τύφλωση.
    β) Να μην καίγεται η συσκευή, αφού μας φέξει φακός.
    γ) Να είναι γερή και αντοχής, με στρατιωτικές προδιαγραφές! Προτείνω Αμερικάνικες, γνήσιες, που όντως βρίσκονται. Ελπίζω βέβαια, να υπάρχει και ο κατάλληλος μάστορας, να συνεισφέρει στην κατασκευή της, για όσους δεν σηκώνει η τσέπη μας πολλά, γιατί »δεν μπορώ να κατασκευάσω τα πάντα» θέλει πολύ χρόνο και ήδη είμαι απασχολημένος με αρκετά. Προφανώς η συνενόηση μεταξύ μας, επιβάλλεται! Επιτέλους πια! Απλό είναι, είναι δυνατόν να πνιγήκαμε σε μια κουταλιά νερό;
    8. Η θωράκιση, από διασπορά και βολίδες, είναι απαραίτητη σε περιπτώσεις, σύγκρουσης, κοντινών αποστάσεων, π.χ. σε κλειστούς χώρους. Πλέον, στον σύγχρονο πόλεμο, αρχίζει και επανέρχεται η βαρέα θωράκιση και οι βαλλιστικές ασπίδες. Ένα πρόβλημα με την θωράκιση, είναι το βάρος, σε συνδυασμό με τον βαθμό προστασίας και η αναλωσιμότητα των κατασκευών. Αυτό πρέπει να εξαληφθεί, πράγμα που σημαίνει, πως οφείλουμε να κατασκευάσουμε, όσο το δυνατόν ελαφρύτερη θωράκιση γίνεται, όσο το δυνατόν ποιο ευέλικτη, όσο το δυνατόν ποιο ικανή, »να μειώνουν την κινητική ενέργεια μιας εισερχόμενης βολίδας» όσο το δυνατόν ποιο άθραυστη από τους κραδασμούς για να μην ραγίσει, όσο το δυνατόν ποιο »μη αναλώσιμη» σχεδόν άμεσα επισκευάσιμη, αφού μετά από μια επιχείρηση, μπει στο οπλουργείο!
    Είναι εφικτό αλλά απαραίτητο να ενώσουμε τις γνώσεις μας. Π.χ.
    α) Το πλέγμα, πολλών στρώσεων, κόβει την κινητική ενέργεια μιας εισερχόμενης βολίδας και σταματάει την διασπορά αλλά μπορεί να μην ανοίξει, η παραμορφωθεί, με αποτέλεσμα να μην κάνει διάτρηση;
    β) Μια πλάκα, σταματάει την διατρητικότητα της βολίδας αλλά κόβει τους κραδασμούς που μπορούν να μας προκαλλέσουν ανακοπή, η να ραγίσουν την θωράκιση από την πίεση και να ναι για ανακύκλωση;
    γ) Το πλέγμα σταματάει διασπορά και κινητική ενέργεια, η πλάκα εμποδίζει την παραμόρφωση και την διάτρηση. Το σωστό θα ήταν, εφόσον η πλάκα μπορεί να ραγίσει, το πλέγμα από πάνω και η πλάκα από κάτω. (Περί πλέγματος: Δοκιμάστε να πάρετε καλώδια χαλκού, να στριφογυρίσετε 3 μεταξύ τους, να κάνετε μια λωρίδα και με πολλά παρόμοια να φτιάξετε ένα πλέγμα, αφού φτιάξετε και μια βάση, πλεξίματος του πλέγματος. Κρατάει πάσης φύσης διασπορά. Από κάτω βάλτε πλάκα για να εμποδίσετε την παραμόρφωση και να γίνεται να κρατήσει και μια βολίδα 7.62χ54R, τότε πετύχαμε). Το θέμα είναι, πόσο θα ζυγίζει όλη η κατασκευή και να τελικά, υπάρχει ποιο πρακτική εναλλακτική… Δεν μπορεί, κάποιος θα χει σκεφτεί, βέβαια δεν θέλουμε να το γνωρίζει αυτό ο εχθρός. Η συνενόηση, επιβάλλεται! Όσο καθυστερούμε, τόσο χειρότερα…

    ReplyDelete
  7. Anonymous2/7/17 20:11

    9. α) Γενικό τυφέκιο μάχης, οφείλουμε να φτιάξουμε κάποιο ενδιάμεσο από 7.62χ39 και 7.62χ51 με χαμηλή ανάκρουση, χωρητικότητα το λιγότερο 20 φυσίγγια, αντάπτορα ξιφολόγχης, ξιφολόγχες εκσυγχρονισμένες που θα ναι και μαχαίρια πάσης χρήσεως, όπως και όλη η κατασκευή, να μιμείται τα προνόμια του ΑΚ-12 των Ρώσσων, καθώς η πλατφόρμα καλάσνικοφ, είναι και η ποιο απλή.
    β) Δεν συνιστώ πλέον, σκοπευτικά τύπου red dot, η ολογραφικά, καθώς βασίζονται σε ρεύμα και τα όπλα ηλεκτρομαγνητικού παλμού, έρχονται σιγά σιγά στο πεδίο, οπότε θέλουμε κάτι φωσφορίζων, χωρίς ρεύμα. Τριτίου όπως οι γνήσιες διόπτρες ACOG, η κάποιο υλικό, ως εναλλακτική αντί τρίτιο. Προτείνω, ανοιχτά σκοπευτικά, με κάποιο φωσφορίζων υλικό στην ακίδα.
    γ) Σκοπευτικές οφθαλμίδες, προτείνω, FIX, όχι με μεγένθυση, καθώς σε κάθε διαφορετική μεγένθυση, αλλάζει το Point of Impact και όταν θες ν’αντιδράσεις γρήγορα, δεν έχεις τον χρόνο να βγάλεις το μπλοκάκι σημειώσεων, για να δεις πως θα συμπεριφερθεί η βολή, στην τάδε απόσταση, με τον τάδε άνεμο και να ρυθμίσεις. Οπότε θέλουμε μια φιξ, όπως 6χ42, 8χ42, 10χ50 κλπ. κλπ.
    δ) Το προνόμιο των οφθαλμίδων τύπου POSP, SVD, ρωσικής κατασκευής, είναι το σταυρόνυμα που επιτρέπει γρήγορη και εύκολη, στόχευση, ενώ οι οφθαλμίδες με Mil Dot, πολύ καλύτερη ακρίβεια. Θέλουμε κάτι ενδιάμεσο, που να τοποθετείται σε όπλο, από πλαινή βάση, όπως οι SVD, προκειμένου να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ταυτόχρονα και την διόπτρα και τα ανοιχτά σκοπευτικά σε κοντινές αποστάσεις και να την τοποθετούμε και αφαιρούμε, όποτε είναι ανάγκη, δίχως να χρειάζεται επαναρύθμιση στο πεδίο βολής. (Ναι είναι απαραίτητο αυτό, γιατί για να κρατήσετε τα στοιχεία/ σημειώσεις, που χρειάζεστε, για να στε σε θέση, να χτυπήσετε με ακρίβεια κάθε στόχο, σε κάθε συνθήκη, σε κάθε απόσταση, σημαίνει ότι θα πρέπει να ξαναεκτελέσετε, άλλες 1000 βολές και να σημειώσετε τ αποτελέσματα. »Καλως ήρθατε στην σκόπευση ακριβείας»). Βέβαια να σημειώσω, πως σε βολές κάτω των 500μέτρων, δεν θα είναι απαραίτητη τόση ρύθμιση και σημείωση των βαλλιστικών αποτελεσμάτων αλλά από τα 500 και μετά, θα είναι. Θέλουμε οφθαλμίδα, με νύμα, που μας επιτρέπει να χτυπήσουμε εχθρό που κινείται, με βάση την απόσταση που πρέπει να γνωρίζουμε και την ταχύτητα και κατεύθυνσή του, δηλ. οριζόντιο νύμα, από το κέντρο του κύκλου της οφθαλμίδας, όπως επίσης και νύμα, που μας επιτρέπει τον υπολογισμό της απόστασης του στόχου με βάση το μέγεθός του και ενδείξεις, συμβατές με την βαλλιστική συμπεριφορά του συγκεκριμένου διαμετρήματος, προκειμένου, μετά από την πρώτη βολή, καθώς το Point of impact αλλάζει μετά από κάθε βολή, να χρησιμοποιήσουμε την δεύτερη ένδειξη, μετά την τρίτη κλπ. κλπ. Το ίδιο πρέπει να εφαρμοστεί και για το οριζόντιο νύμα. Στην ουσία οι υπολογισμοί, οφείλουν να γίνονται ταχέως, μέσα στο κυάλι, στην οφθαλμίδα και με δυο κλικ, οριζόντιος πύργος ρύθμισης, κάθετος πύργος ρύθμισης, να είμαστε έτοιμοι για βολή. (Θεωρητικά, είμαστε οι πρώτοι που σκοπεύουμε να εμπλακούμε, οπότε, αν εμείς τα ξέρουμε, θα εκπαιδεύσουμε και άλλους).

    ReplyDelete
  8. Anonymous2/7/17 20:17

    ε) Πυρομαχικά, μπορούμε να φτιάξουμε αλλά χρειάζεται μελέτη, διότι η μαύρη πυρίτιδα γίνεται, το θέμα είναι ότι η απλή μαύρη πυρίτιδα, απαιτεί διπλάσια ποσότητα για να πιάσει τις επιδόσεις της άκαπνης, οπότε χρειαζόμαστε χημική μελέτη και παραγωγή της. Πυροκροτητές και εργαλεία ιδιογόμωσης, καλούπια χύτευσης για πάσης φύσεως τύπου βολίδας, είτε γενικής χρήσεως, είτε διατρητικά, είτε υψηλής ταχύτητας για ακρίβεια, αναλόγως την χρήση τους, καλούπια χύτευσης για κάλυκες κλπ. κλπ. Αυτά αφορούν το γενικό τυφέκιο μάχης, καθώς οφείλουν να κατασκευαστούν και πολυβόλα, όλμοι, τυφέκια ακριβείας κατά υλικού, αντιαρματικά, πυροβόλα οχημάτων που λειτουργούν με οβίδες είτε μεγάλα φυσίγγια, όπως το 14,5 διαμέτρημα, βομβιδοβόλα κλπ. κλπ. Το βομβιδοβόλο ειδικά, είναι απαραίτητο, καθώς δύο βολές από ένα βομβιδοβόλο, διέλυσαν μια ομάδα οπλιτών και ο αντίπαλος, έχει, εμείς; Πάσης φύσεως νάρκες και εκρηκτικές ύλες είναι εξίσου απαραίτητες, καπνογόνα είναι εύκολα κατασκευάσιμα για όσους δεν είναι και πολύ μάστορες, »χημικά» »τύποι φλογοβόλων» »να πάνε πνιγούν οι διεθνές συνθήκες τους» και φυσικά, ΕΜΡ, όπλα και πυρομαχικά, ηλεκτρομαγνητικού παλμού, κατά εγκαταστάσεων, κατά οχημάτων, κατά προσωπικού με την μέθοδο των πολλών αμπέρ, όπου αυξάνει την πίεση της καρδιάς πάνω από 200 χτύπους, με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να σβίσει επι τόπου κπα. καθώς ο νέος τύπος πολέμου, θα τα φέρει στο προσκήνιο.
    ζ) Έχουμε πολλές ελλείψεις, σ ότι αφορά τις επικοινωνίες, τα οχήματα, τα ραντάρ κλπ. Θα μου πείτε,» δηλ. πρέπει μόνοι μας να φτιάξουμε ακόμα και ραντάρ;

    ReplyDelete
  9. Anonymous2/7/17 20:20

    Θα σας απαντήσω: Τι πρέπει να κάνουμε, όταν ο Ελληνισμός, έχει μόνο μια ευκαιρία να επιβιώσει, ειδάλλως θα σβίσει; Που να βασιστεί και γιατί να βασιστεί σε άλλους; Ποιος θα κυρήξει γενική επιστράτευση και θα εκπαιδεύσει και εξοπλίσει τους Έλληνες, ενάντια σε όσα έρχονται; Ποιος θα φτιάξει τις εγκαταστάσεις παραγωγής, άμυνας, διαβίωσης γι αυτόν, έτσι ώστε να είναι εφικτή η νίκη; Ποιον περιμένετε; Τους θρύλους του Λιακόπουλου; Τους Μαρμαρωμένους που θα ξεμαρμαρωθούν; Τους Ρώσους; Τους Ανδρομέδιους; Ναι αμφιβάλλω για την ύπαρξη φίλων από το διάστημα γιατί δεν υπάρχει απόδειξη, όπως αμφιβάλλω για τον κάθε ψευτοσωτήρα που θα βάλει το σύστημα για να χει τον έλεγχο και που στην πραγματικότητα δεν θα σώσει τίποτα, απλά θα επιτρέψει τον αργό θάνατό μας ως πολιτισμό και ως έθνος, κοιμίζοντάς μας με κάτι που πωθούμε. Όσο για τα περί θεού και εκλεκτών, υπάρχουν πολλά επιχειρήματα που λένε ότι ο θεός δεν είναι πρόσωπο αλλά όσα υπάρχουν που είναι μια συνέπεια, από το πρώτο στοιχείο της δημιουργίας. Μα θα μου πείτε κι αυτό ποιος το φτιαξε;
    Και θα σας πω: Τώρα θα το λύσουμε το υπαρξιακό μας πρόβλημα; Τώρα που βρισκόμαστε προ αφανισμού; Είμαστε σοβαροί; Καταλαβαίνουμε καθόλου με τι θα ρθουμε αντιμέτωποι; Θα μου πείτε, »Ε πάντα λίγοι την κάνουν την διαφορά, έτσι και τώρα». Θα σας πω: Όχι, αυτή την φορά, δεν θα την κάνουν λίγοι, πρέπει να ναι όλοι παρόντες, διότι δεν έχουμε να κάνουμε με Πέρσες, με ψάθινες ασπίδες και ξύλινα δόρατα που σπάνε, ενώ είμαστε θωρακισμένοι με μπρούτζο και χαλκό αλλά με εχθρούς, που έχουν και πειθαρχία και εξοπλισμό ανώτερο και αριθμούς και εν δράση ενώ εμείς είμαστε αδρανείς και διχασμένοι και μας καταστρατηγεί και ασκεί ψυχολογικό πόλεμο μέσα στην πατρίδα μας και μας κυβερνά και ένα παγκόσμιο σύστημα που θέλει να σβίσουμε και είμαστε σε κατάσταση μαλθακότητας, αδιαφορίας, ανοργάνωτοι, ευάλλωτοι σε προπαγάνδα και ενισχύουμε πολλές φορές και την ίδια μας την αποδόμηση μέσα από τις πράξεις μας και αναποφάσιστοι είμαστε, ενώ ο εχθρός είναι αποφασισμένος! Και σας ρωτάω: Θέλετε να σας κυβερνάνε ανίκανοι, να σας καταδυναστεύουν, να σας αφαιρέσουν όλες σας τις ελευθερίες, να σας σκοτώσουν και κακοποιήσουν οι εχθροί, να μην έχουν τα παιδιά σας μέλλον, να γίνουμε απλά μια επαρχία του παγκόσμιου συστήματος, να σβίσουμε σαν έθνος και να κυριαρχεί δυστυχία σε όσους επιβιώσουν αλλά οι επιβιώσαντες να ναι και αυτοί δούλοι και δυστυχισμένοι; Αυτό θέλετε;
    Αυτό θέλετε. Αν δεν πάρετε απόφαση να πράξετε τα αναγκαία και προπάντων να συνενοηθούμε άμεσα, τότε αυτό ακριβώς θα συμβεί, καθώς η ελεύθερή σας βούληση, επέλεξε να μην κάνει απολύτως τίποτα, άρα αυτό θέλετε, αυτό θα ναι το αποτέλεσμα… Εμείς όμως δεν θέλουμε και δεν πρόκειται, που να χρειαστεί να περάσουμε την υπόλοιπη ζωή μας ως αντάρτες. Μαγκιά μας, περιφάνειά μας, γιατί θα μαστε ελεύθεροι και θα ζούμε όπως εμείς θέλουμε και θα ζούμε καλά. Δεν θα μας χαλάσει και το να πολεμάμε και γαμώ τα σπορ είναι!

    http://katohika.gr/ellada/ekxorisi-kratikis-periousias-xoris-tin-egkrisi-tis-voulis-prodotiki-evraiki-kivernisi-siriza-edorise-tin-stratigikis-simasias-dei-stin-anthelliniki-kina-ethniki-katastrofi-pro-ton-pilon/#comment-367915

    ReplyDelete
  10. Anonymous2/7/17 21:04

    Ανώνυμος 18:18
    Αμέσως μετά την κατάργηση της προϋπόθεσης του ελληνικού Γένους ως βασικό κριτήριο για την εισαγωγή στις Στρατ. Σχολές, από την σκυβαλοσακκούλα Βενιζέλο, και από το 2011, άρχισαν να εισάγονται αλλογενείς και συγκεκριμένα:
    1.ΣΟΝΠΤΣΥΚ ΚΑΡΟΛΙΝΑ του ΒΟΪΤΣΙΕΧ: το 2011 στο τμήμα Στρατολογικό Στρατιωτικών Νομικών Συμβούλων της ΣΣΑΣ.
    2.ΕΜΙΝΑΪ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΠΥΡΟ: το 2013 στο ίδιο τμήμα της ΣΣΑΣ.
    3.ΑΪΝΤΙΝΙ ΜΑΡΤΑ του ΣΚΕΛΚΙΜ: το 2014 στο οικονομικό τμήμα της ΣΣΑΣ.
    Επίσης το 15-20% των οπλιτών που υπηρετούν στον ''ελληνικό' στρατό είναι αλλογενείς,κυρίως αλβανοί.
    Αυτά τα φωνάζαμε από τότε με κίνδυνο για την επαγγελματική και οικογενειακή μας ισορροπία, από τότε που φωνάζαμε,από τους ελάχιστους εκείνα τα χρόνια, για το ανθελληνικό δηλητήριο που μεταδίδουν και οι μπολσεβίκοι ''εκπαιδευτικοί'' βασικής-μέσης εκπαιδεύσεως στους ελληνόπαιδες.
    Δυστυχώς σήμερα που σχεδόν τα πάντα έχουν αλωθεί ήρθε και η σειρά των Ε.Δ. με την ένοχη σιωπή, και κατά συνέπεια συνεισφοράς σε αυτό τον εθνοαφανισμό, και της ανώτατης στρατιωτικής ηγεσίας.

    ReplyDelete
  11. ΑΝΩΝΥΜΕ 18:18 ΚΑΙ 21:04

    ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ Σ.Α. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΑΞ/ΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΑΞ/ΚΩΝ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ. ΤΕΤΟΙΑΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ Ε.Δ ΚΑΙ Σ.Α ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΜΕ. ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΩΣ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ. Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΟΙ Ε.Δ ΗΤΑΝ ΟΥΤΩΣ ή ΑΛΛΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΟΣ ΣΕ ΟΡΝΤΙΝΑΤΣΑ ΑΛΒΑΝΩΝ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ (ΟΧΙ ΑΚΟΜΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟ) ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΡΙΑ, ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΤΩΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΜΑΣ ΑΦΑΙΡΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΘΕ ΔΙΑΘΕΣΗ.

    Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΩΣ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ. Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΔΟΜΩΝ ΕΝΤΟΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ. ΤΕΛΙΚΑ ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ. ΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ (2 ΕΤΗ ΑΚΟΜΗ) ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΡΑΓΟΙ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΣΤΙΣ Ε.Δ/Σ.Α. ΟΠΟΤΕ, ΕΑΝ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ..."ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" ΤΗΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΩΣ ΜΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ. ΑΝΤΙΛΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ, ΠΩΣ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΟΝΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΔΥΣΚΟΛΗ. ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ... "ΕΛΑΦΡΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ".

    ReplyDelete