12/06/2017

Ο ν. περί προσβολής της δημοσίας αιδούς δεν ισχύει για το Athens Pride;

Το φετινό Athens Pride στήριξαν οι: ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΣΕΚ, ΟΚΔΕ Σπάρτακος, το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι, η Φιλελεύθερη Συμμαχία και… το Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ, Ελλάδας με συνθήματα κατά του Τραμπ. Έλεος!

“Θέμα Παιδείας”, λοιπόν, είναι η καταπάτηση του ν. περί προσβολής της δημοσίας αιδούς με τις ευλογίες των αξιωματούχων της κυβέρνησης, της τοπικής αυτοδιοίκησης, τη συμμετοχή ομάδας αστυνομικών (όπου σημειώθηκε ένταση όταν κάποιοι από τους διαδηλωτές αντιλήφθηκαν την παρουσία τους με μήνυμα κατά των διακρίσεων, ενώ λίγο αργότερα οι διαδηλωτές έδιωξαν και το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ) και κομμάτων αντιπολίτευσης.

Εκτός κι αν αυτές οι εικόνες δεν προσβάλλουν την δημόσια αιδώ: http://nea.allnewz.gr/?p=37153

2 comments :

  1. Anonymous12/6/17 18:25

    ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ;;;ΕΛΕΟΣ!!!ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ. ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ;;;ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ ΚΙ ΕΔΩ.ΤΟ ΠΡΩΚΤΟΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΠΡΩΚΤΟΥΣ;;;

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  2. Anonymous13/6/17 11:20

    ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ!
    Αγαπητοί/τες ομοφυλόφιλοι την πατήσατε. Το κίνημα σας καπελώθηκε από πολίτικους φορείς και κόμματα που θέλουν ΚΑΙ να πάρουν την ψήφο σας, ΚΑΙ σας βάζουν να κάνετε την βρομοδουλειά. Η μέθοδος απλή και γνωστή ,φυτεύουν δικούς τους ανθρώπους να πρωτοστατούν στην πρώτη γραμμή των εκδηλώσεων σας ,γίνονται αναγνωρισημοι και προνομιακοί συνομιλητές με τα ΜΜΕ.Σας θυμίζει κάτι αυτό?Μα βέβαια τα ...Αγανακτισμενα Κορόιδα της Πλατείας Συντάγματος. Κοινός κάτσε εσύ να ξεφωνιζεσαι για να κάνει καριερα ο άλλος. Καλή τύχη αδέλφια.

    ReplyDelete