3.4.17

Α(υτα)πάτες ενός έθνους, το Grexit δεν οδηγεί στη Μόσχα αλλά στην Άγκυρα!

Ένα από τα μεγαλύτερα πολιτικά ψεύδη, που συστηματικά καλλιεργήθηκε από τη σημερινή κυβέρνηση είναι αυτό της δήθεν «στροφής προς της ανατολή». Το ρωσικό χαρτί παίχθηκε επισταμένα και επίμονα, πείθοντας για την ειλικρίνεια των προθέσεων των κυβερνώντων, σημαντικό τμήμα της ελληνικής κοινωνίας. Άλλωστε το έδαφος ήταν πρόσφορο για την αποδοχή της αλλαγής του γεωπολιτικού προσανατολισμού του έθνους. Το αίσθημα προδοσίας από τη Δύση είναι γενικευμένο το οποίο συναντήθηκε με τις παραδοσιακές φιλορωσικές διαθέσεις των Ελλήνων, που ίσως είναι τα ισχυρότερα σε όλη την βαλκανική χερσόνησο. Δυστυχώς, όμως, και γι’ αυτούς και για τη χώρα, η στροφή προς την Ρωσία είναι μια τερατώδης εξαπάτηση. Γιατί στο τέρμα του δρόμου που έχουν δρομολογήσει για την Ελλάδα οι μέντορες των Τσίπρα/Βαρουφάκη δεν είναι η Μόσχα αλλά η Ουάσιγκτον και η Άγκυρα! Τώρα που η ομίχλη αρχίζει να καθαρίζει το γεωπολιτικό τοπίο, τουλάχιστον για όσους θέλουν να δουν πέρα από τη μύτη τους, δεν μένει καμία αμφιβολία για το ύπουλο σενάριο που εξυφαίνεται ενάντια στον ελληνισμό. Διαγράφεται ανάγλυφα πλέον ο ρόλος που παίζει η Ελλάδα εν αγνοία του λαού της στο σχεδιασμό των υπερατλαντικών κέντρων τόσο απέναντι στην Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και στην αναδιαμόρφωση του χάρτη στα Βαλκάνια και στην Ανατολική Μεσόγειο.

Η πραγματικότητα είναι ότι η αμερικανική αυτοκρατορία βρίσκεται σε γενική αντεπίθεση για να αποτρέψει την ανάδυση ενός πολυπολικού κόσμου. Και γι’ αυτό επιτίθεται τόσο ενάντια στην Ευρώπη, κεκαλυμμένα, όσο και ενάντια στη Ρωσία, ανοιχτά. Και χρησιμοποιεί κάθε όπλο και εργαλείο για την επίτευξη του σκοπού της. Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα έδωσε, λοιπόν, τη δυνατότητα στην Ουάσιγκτον να εισέλθει μέσω του ΔΝΤ στην Ευρώπη, αλλά και να υπονομεύσει την ευρωπαϊκή σταθερότητα. Κάτι που ουσιαστικά σημαίνει τον εκτροχιασμό του οράματος για μια Ευρώπη που θα αποτελούσε διακριτό πόλο απέναντι στην ατλαντική Δύση –η διάκριση της Δύσης όχι ως μιας ενιαίας οντότητας είναι κομβικής σημασίας για την κατανόηση των αντιθέσεων. Στο όραμα αυτό άλλωστε είχαν αντιταχθεί σφόδρα ήδη από την εποχή του Ντε Γκωλ. Η γερμανική ενοποίηση επέτρεψε σε τμήμα του γερμανικού κεφαλαίου να επαναπροωθήσει το σχέδιο, το οποίο όμως για να πετύχει είχε και έχει προαπαιτούμενο τη συνεργασία με τη Ρωσία. Η απειλή για τις ΗΠΑ είναι επομένως ζωτικής σημασίας. Ως εκ τούτου δεν δίστασαν να απαντήσουν. Και απάντησαν πρώτα στην Ουκρανία, που έκοψαν την Ευρώπη στα δυο. Με τη ζώνη ελέγχου που εγκαθίδρυσαν έσπασαν τον αναδυόμενο άξονα Βερολίνου-Μόσχας.

Το πρώτο μέρος του σχεδίου στη χώρα μας το έφερε σε πέρας ο Γιώργος Παπανδρέου με τη βοήθεια των Γκαλμπρέιθ, Στίγκλιτς, Κρούγκμαν, Βαρουφάκη και στο βάθος του Σόρος. Το δεύτερο μέρος το ολοκληρώνει η κυβέρνηση των Τσίπρα-Καμενου με Βαρουφακη, Γκαλμπρέιθ, Στίγλκιτς, Κρούγκμαν και στο βάθος Σόρος! Πόσο πιο καθαρά να πούμε τα πράγματα; Για το λόγο αυτό οι επαφές με τη Ρωσία των Τσίπρα, Λαφαζάνη, Καμένου δεν ήταν τίποτε περισσότερο από προπέτασμα καπνού για να το “χάψει” το πόπολο. Και σε μεγάλο βαθμό το κατάφεραν. Κι όμως, αν χρησιμοποιήσει κάποιος ελάχιστα τη λογική του θα αντιληφθεί τις τρομερές αντιφάσεις της πολιτικής αυτής. Θα αντιληφθεί ότι μια αδύναμη κυβέρνηση, η οποία είναι σχεδόν αποσυνάγωγη στην Ευρώπη, και η οποία απολαμβάνει τη στήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, δεν θα μπορούσε να κάνει την παραμικρή ουσιαστική κίνηση προς τη Μόσχα. Γιατί θα είχε τη τύχη των σοσιαλιστών της Βουλγαρίας, την τύχη του Κώστα Καραμανλή, θα είχε την αφόρητη πίεση του Όρμπαν στην Ουγγαρία. Θα είχε την κα Νούλαντ και τον φοβερό Μακέιν, τον πόλεμο του κερδοσκοπικού κεφαλαίου του Σόρος και των ευαγών ιδρυμάτων του. Κι όμως δεν συνέβη τίποτε από αυτά. Το αντίθετο. Όλες οι διατεταγμένες στην αντι-ρωσική εκστρατεία υπηρεσίες και οι οργανικοί τους διανοούμενοι δίνουν αγώνα υπέρ του μασκαρεμένου φιλο-ρωσικού ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο, η Μόσχα προειδοποίησε πολλές φορές και στο ανώτατο επίπεδο την Ελλάδα, έστειλε συνεχώς μηνύματα στον ελληνικό λαό να μη πέσει στη παγίδα:
Διέψευσε αμέσως τα απίστευτα ψεύδη που διακινούσε η κυβέρνηση ότι θα δοθούν 5 δισεκατομμύρια ευρώ προκαταβολή από τον σχεδιαζόμενο αγωγό φυσικού αερίου.Διέψευσε ότι μας ζήτησαν να γίνουμε μέλη των BRICS. Διέψευσε ότι θα μας δοθεί δάνειο για να αποπληρώσουμε τα χρέη μας. Μας προέτρεψε να βρούμε λύση εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Ρωσία δεν κινήθηκε τυχοδιωκτικά, δεν καλλιέργησε ψευδαισθήσεις. Γιατί άραγε; Ούτε αυτό δεν βάζει σε σκέψεις τους ειλικρινείς υπέρμαχους της ελληνορωσικής συνεργασίας; Μα η αλήθεια είναι ότι ο Πούτιν διαβλέπει το colpo grosso που έχουν στήσει από καιρό οι Αμερικανοί στην Ελλάδα. Αντιλαμβάνεται ότι η έξοδος από την Ε.Ε, το χάος που θα ενσκήψει στη χώρα, θα επιτρέψει στην Ουάσιγκτον να βάλει επιτέλους σε εφαρμογή το τελικό στάδιο της δημιουργίας μιας ενιαίας ζώνης Τουρκίας –Ελλάδος υπό την αμερικανική γεωστρατηγική επιρροή. Η Ελλάδα θα είναι η αποζημίωση στους νέο-οθωμανούς για την απώλεια του Κουρδιστάν. Και το Αιγαίο θα γίνει μια αμερικανική θάλασσα που πλέον οι Ρώσοι δεν πρόκειται να ξανακατέβουν. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι οι ίδιοι κύκλοι ωθούν και διευκολύνουν τις μεταναστευτικές ροές των μουσουλμάνων προς την ελλαδική επικράτεια. Η ενδιάμεση χριστιανο-μουσουλμανική ζώνη των Βαλκανίων βρίσκεται κοντά στην πραγματοποίησή της. Άραγε τόση τύφλωση έχει καταλάβει όσους αγωνιούν για την ελληνική ταυτότητα της Ελλάδος και φθάνουν να συστρατεύονται με αυτούς ακριβώς που προετοιμάζουν την τελική πράξη του δράματος για τον ελληνισμό;

Σωτήρης Δημόπουλος. Γεωστρατηγικός Αναλυτής – Τουρκολόγος
http://terrapapers.com/?p=29320

8 comments :

Anonymous said...

Μία ανάλυση που προμηνύει τα παρακάτω γεγονότα, γιατί εμείς είμαστε λίγο πίσω ακόμα:
https://www.youtube.com/watch?v=w5oLoW9jZJc
https://www.youtube.com/watch?v=dBaTVwIJH-E
https://www.youtube.com/watch?v=LJqElmOMMwk

ΙΣΧΥΣ, από εδω και πέρα οι αναλύσεις σας για τον ρόλο των ΕΔ του πρώην Ελληνικού χώρου είναι περιττές και μακρηγορείτε άσκοπα. Δε χρειάζονται ούτε όπλα, εξοπλισμούς και στρατιωτικές εκπαιδεύσεις αλλά υλικοτεχνικό εξοπλισμό και εκπαίδευση στο catering, μεταφορά, περίθαλψη και στέγαση των λαθρομεταναστών!

Κατόπιν τούτου οι αναλύσεις σας θα πρέπει να εστιάσουν πλέον στην ανοχή, σεβασμό στη διαφορετικότητα και καινούργιο τρόπο ζωής των Ελλήνων (συμπεριλαμβανομένων και των “Αριστεριστών”) και του πολιτικού συστήματος γενικότερα:
- Χαλάλ, καθημερινή προσευχή, θρησκευτικές διακοπές στους ιερούς τόπους, μαντήλα, ραμαντάνι, αξιοπρεπή γυναικεία ενδυμασία, γιουσουφοποίηση, κοκ
ή
- εισιτήρια, βίζα, απαραίτητες προυποθέσεις και προσόντα για μετανάστευση
Διαλέγετε και παίρνετε...

BONUS
η αφύπνιση του Μαρμαρωμένου Βασιλιά και των 20 εκατομ “κρυπτοχριστιανών” για τη δημιουργία της “Βυζαντινής” Αυτοκρατορίας με πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη, όπως προβλέπουν οι “προφητείες”!
...απλά πράγματα...

ΙΣΧΥΣ said...

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ (ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ, Κ.Λ.Π) ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΥΠΟ-ΕΚΘΕΤΙΚΩΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ) ΤΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ..."ΤΙ ΕΓΙΝΕ". ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΡΙΣΙΜΗ "ΜΑΖΑ", ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗ -ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΡΙΖΙΚΑ ΤΟ ΟΛΟΝ.

ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ; ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΟΥΔΟΛΩΣ ΕΜΑΣ , ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΑΣΧΕΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ. ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΚΑΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΥΓΙΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ , ΝΕΩΝ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΧΑΡΑΜΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΦΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ "ΕΚΔΡΟΜΗ" ΣΤΟΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΩ.

Υ.Γ: ΟΣΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΟΡΘΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΜΙΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ...ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΠΕΛΕΓΑΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ, (ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ "ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ" ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ) ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΤΟΥ...

Anonymous said...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΙΚΑΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΥΓΙΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΕΙΣ ΓΕΝΝΕΕΣ!ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΜΙΑ (ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ,ΔΕΝ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΚΙΟΛΑΣ).ΟΠΟΤΕ...ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ.

-ΔΗΜΗΤΡΑ-

Anonymous said...

XXXX,
Καμμία “Βυζαντινή” Αυτοκρατορία δε μπορεί να γίνει πραγματικότητα με τους κατά φαντασία 20 εκατ. “κρυπτοχριστιανούς”. Οι γεννίτσαροι είναι χειρότεροι και από τους γνήσιους Τουρκόφωνους μογγόλους από την Ανατολή, γιατί γνωρίζουν ότι δεν είναι γνήσιοι (βιολογικώς) Τουρκόφωνοι νομάδες γιαυτό και είναι πιο φανατισμένοι, γιατί πρέπει ν’ αποδείξουν ότι είναι. Υπάρχει και ειδική αναφορά από κρατική υπηρεσία πληροφοριών πάνω σ’ αυτό (ονόματα δεν αναφέρονται για να μη παρξηγηθεί κανείς).

ΙΣΧΥΣ η ουσία είναι ότι το καράβι που φέρει τ΄όνομα Παγκοσμιοποίηση βουλιάζει και μένει χωρίς προσωπικό. Ανέκαθεν έμπαζε νερά, αλλά το πλήρωμα του (δημοσιογράφοι, πολιτικοί, καλλιτέχνες, τρομοκρατημένα Σώματα Ασφαλείας από αντιρατσιστικούς νόμους, κτλπ) το εγκαταλείπει και τώρα δεν υπάρχει πλήρωμα να συνεχίσει να βγάζει τα νερά έξω...
Τη δεκαετία του 70 ξεκινήσαν με την ιδεολογική μόδα της Αναρχίας με κύριους εκφραστές τους Sex Pistols και το περίφημο Anarchy in the UK. Τώρα ο τραγουδιστής των Sex Pistols Johnny Rotten είναι ένας από αυτούς που εγκαταλείπουν το καράβι:
http://www.spin.com/2017/03/sex-pistols-johnny-rotten-to-americans-support-trump-or-you-will-destroy-the-country/

ΙΣΧΥΣ said...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΟΜΟΙΑΣ ΑΠΟΨΕΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ , ΑΛΛΑ... ΩΣ ΟΨΕΤΑΙ Η ...ΑΚΟΜΗ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΕΛΠΙΔΑ (ΠΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ). ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ..."ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΥΤΗ Η ΕΛΠΙΔΑ" ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Anonymous said...

ΧΑΧΑΧΑ!ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΑΝΤΩΣ ΚΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΘΑ ΛΕΜΕ ΩΡΑΙΑ ΑΣΤΕΙΑ...

-ΔΗΜΗΤΡΑ-

ΙΣΧΥΣ said...

ΑΝΩΝΥΜΕ 19:59

ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΩΣ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ "ΚΑΗΚΕ" ΚΑΙ ΟΡΟΣΗΜΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΑΘΗΚΕ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΡΑΜΠ

ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΟΡΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟΣ.

ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΜΕΝ ΤΙΣ ΗΠΑ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΤΙ , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΔΑΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΥ, Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΘΕΙ ΟΥΔΟΛΩΣ. ΑΠΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΕΚΤΟΣ.

ΕΧΕ ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ ΠΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΦΡΕΝΑΡΕ ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΘΥΜΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΟ. ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΟΤΙΣΕΙ ΓΕΝΙΕΣ, ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΤΟ '80 ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΤΟ 2010 (ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ) ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΑΡΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ, ΟΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

Anonymous said...

XXXX τα σχόλια μου στις 16:02 για “Βυζαντινή” Αυτοκρατορία είναι μέσα σε εισαγωγικά. Τα περί ανασύστασης του Βυζαντίου είναι προπαγανδιστικές αναλύσεις ευαισθητοποίησης και χειραγώγησης του λαικού αισθήματος από διάφορες Υπηρεσίες. Είναι το χάπι Τουρκελλάδα επιχρυσωμένο. Για να στο πω απλά, ας μαζευτούν όσοι πιστεύουν στην ανασύσταση του Βυζαντίου και ας πάνε στην Πόλη των 17 εκατομ. γενιτσάρων και μη για να δούμε στο τέλος τι θα φτιάξουν εκεί.

ΙΣΧΥΣ δεν ανέφερα πουθενά ότι η Παγκοσμιοποίηση φρέναρε ή τέλειωσε. Τουναντίον η λαθροεποίκηση συνεχίζεται με σταθερούς ρυθμούς, αλλά πιο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 2016 και αυτό γιατί κάποιες τοπικές ελίτ, καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι, κοκ αρχίσαν να διαισθάνονται τον κίνδυνο.
Η κεντρική ιδέα του εγχειρήματος της λαθροεποίκησης είναι να γίνουμε προλετάριοι (καταστροφή της μεσαίας τάξης) ένα πολυεθνικό κοπάδι χαμηλής ποιότητας δίχως ταυτότητα και εθνικότητα εύκολα χειραγωγήσιμο. Αλλιώς θα μας πάνε σε γενικές ταραχές και συγκρούσεις όποτε θέλουν, καθότι οι Υπηρεσίες Ασφαλείας αδυνατούν να παρακολουθήσουν/ανατρέψουν επιτυχώς όλες τις κινήσεις των υπόπτων (30:1 για κάθε ύποπτο). Όταν S.M. Huntington μιλούσε για σύγκρουση πολιτισμών, πολλοί δεν τον πήραν στα σοβαρά. Τώρα οι συνθήκες έχουν δημιουργηθεί. Η Λιβανοποίηση της Δύσης είναι γεγονός!