3.4.17

Σέρβος ειδικός: "Το Κοσσυφοπέδιο πρακτικά έχει στρατό"

«Η δημιουργία στρατού στο Κοσσυφοπέδιο είναι απλά μια τυπική διαδικασία. Ο στρατός του Κοσσυφοπεδίου, εκ των πραγμάτων, υπάρχει ήδη. Έχει δομή, διοίκηση, ιεραρχία, αλλά μόνο η ονομασία του είναι «Δύναμη Ασφάλειας Κοσσυφοπεδίου». Η εκπαίδευση πραγματοποιείται από στελέχη και εκπαιδευτές του ΝΑΤΟ. Φυσικά, οι Αμερικανοί δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν στη δημιουργία ενόπλων δυνάμεων, αγνοώντας τις ψήφους των Σέρβων στο Κοινοβούλιο του Κοσσυφοπεδίου. Παρά το γεγονός του ότι ο στρατός δεν αποτελεί απειλή για τη Σερβία, η Πρίστινα έκανε ένα βήμα προσπαθώντας να εδραιώσει την υπόστασή της, καθώς αυτοαποκαλείται «κράτος του Κοσσυφοπεδίου. Οι Αμερικανοί σήμερα τους χορηγούν ενισχύσεις. Η πρόσφατη άρνησή τους στη δημιουργία, ήταν γιατί δεν ήθελε να δώσει ‘προίκα’ στην προεκλογική περίοδο της Σερβίας, αλλά, νομίζω ότι σε ένα ή δύο χρόνια η (ηγετική) ομάδα στην Πρίστινα θα προβεί σε «παράκαμψη» για να επιτύχει το στόχο της», λέει ο στρατιωτικός αναλυτής, Μίροσλαβ Λαζάνσκι, σύμφωνα με το σερβικό δημοσίευμα.

Ο Λαζάνσκι σχολίασε σχετικά με την έγκριση της Διακήρυξης των Αντιπροσώπων της Συνέλευσης του Κοσσυφοπεδίου, ότι το Κοσσυφοπέδιο έχει αναγνωρισθεί μόνο με βάση το συνταγματικό όνομα «Δημοκρατία του Κοσσόβου», χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις.  «Αυτό είναι καθαρά λαογραφικό, ένα είδους τσίρκου και σάτιρας. Με ή χωρίς υποσημειώσεις, που ενεργεί όμως ως ανεξάρτητο κράτος. Το γεγονός είναι ότι αναγνωρίζεται από περισσότερες από εκατό χώρες στον κόσμο, κυρίως από τις μεγάλες δυτικές χώρες, αλλά εξακολουθεί να είναι ουσιώδες ότι ποτέ δεν θα παραδεχθούν (ως κράτος)», κατέληξε ο Λαζάνσκι.

The Hellenic Information Team

1 comment :

XXXX. said...

ΟΝΤΩΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΟ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ....ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ....ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΝΕΡΟ ΣΤΡΑΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ...ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΧΙΛΑΔΕΣ ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΑΠΟ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΜΑΚΑΡΟΦ ΚΑΙ ΤΟΚΑΡΕΦ ΜΕΧΡΙ ΑΚ-47 ΚΑΙ RPG-7...ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΗΝ Β.ΕΛΛΑΔΑ,ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ Ο.Κ...ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΟΥΝ ΝΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ....ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ....Ο ΑΛΒΑΝΙΚΟΣ ΜΕΓΑΛΟΙΔΕΑΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟ,ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΜΜΕΣΟΣ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ (ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ) ΟΠΟΤΕ ΕΙΤΕ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΗΤΤΑ...ΕΙΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ...ΤΟΣΟ ΕΓΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ....ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ Γ'ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.

ΧΧΧΧ.