28/03/2017

Για πρώτη φορά μετά από καιρό δεκάδες ρωσικές επιδρομές sukhoi και ελικοπτέρων κοντά στα τουρκικά σύνορα - Οι τρομοκράτες επιτέθηκαν με πυραύλους Grand ρωσικής βάσης

Για πρώτη φορά εδώ και καιρό η ρωσική αεροπορία βομβαρδίζει σήεμρα θέσεις των τρομοκρατών πολύ κοντά στα τουρκικά σύνορα. Δεκάδες αεροπορικές επιδρομές με sukhoi και επιθετικά ελικόπτερα συνεχίζονταν ως τώρα στην επαρχία της Λαττάκεια και στην περιοχή της πόλης Jisr al-Shughur της γειτονικής επαρχίας του Ιντλίμπ. Σύμφωνα με την ίδια πηγή προηγήθηκε σήμερα επίθεση με πολλούς πυραύλους GRAND κατά της ρωσικής αεροπορικής βάσης Hmeimim και προκλήθηκε έκρηξη στον αέρα με ρωσικό πύραυλο κοντά στη Salma που οι τρομοκράτες και τα μέσα που τους υποστηρίζουν κατάρριψη ρωσικού ελικοπτέρου. Οι λογαριασμοί των τρομοκρατών ανακοίνωσαν σήμερα το μεσημέρι την έναρξη μιας μάχης στην επαρχία της Λατάκειας με το όνομα (Καταιγίδα-ες). Η ημερομηνία έναρξης αρχικά αυτής της επιχείρησης ήταν πριν από τρεις ημέρες αλλά οι αεροπορικές επιδρομές ανάγκασαν τον εχθρό ν΄ αναβάλει την ημερομηνία της μάχης. Σήμερα κατά τις αεροπορικές επιδρομές μεταξύ άλλων σκοτώθηκαν 7 μέλη του ισλαμικού κόμματος του Τουρκεστάν. Συνολικά η ύπαιθρος της Λατάκειας είναι εντελώς ήσυχη αυτή τη στιγμή με εξαίρεση τις εξόδους πολεμικών αεροσκαφών που συνεχίζονται.

Ο πολεμικός ανταποκριτής Εiad Hosein και το μέσο syrianow δίνουν μια άλλη εκδοχή για την δήθεν κατάρριψη ελικοπτέρου στη Β Λαττάκεια στο όρος Al-Akrad. "Σήμερα το πρωί ο εχθρός εκτόξευσε πολλούς πυραύλους Grad προς τη ρωσική βάση Hmeimim στην περιοχή της Λαττάκεια. και προκλήθηκε έκρηξη στον αέρα με ρωσικό πύραυλος κοντά στη Salma. Η τρομοκρατική οργάνωση Ahrar al Sham ανακοίνωσε την κατάρριψη του ρωσικού ελικοπτέρου στον ουρανό τoυ χωριού Salma ...με αντιαεροπορικά πολυβόλα και εγώ αναρωτιέμαι πώς μπορεί ένα πολυβόλο να ρίξει ένα ρωσικό ελικόπτερο mi-23 στα 15 χιλιόμετρα πιο μακριά ενώ δεν είναι σε θέση να καταρρίψει ό,τι κινείται πάνω από το κεφάλι του."

https://dimpenews.com/

No comments :

Post a Comment