12.3.17

Η Γερμανία πρόσφερε σε "πρόσφυγες" κάρτα ελεύθερης επίσκεψης σε οίκους ανοχής ;

Με στόχο τη μείωση του αριθμού των βιασμών των γερμανίδων από τους πρόσφυγες που έχουν κατακλύσει τη χώρα, η γερμανική κυβέρνηση εξέδωσε και διένειμε στους πρόσφυγες κάρτα ελεύθερης (δωρεάν) επίσκεψης σε οίκους ανοχής. Η δωρεάν επίσκεψη στα πορνεία ισχύει για μια φορά το μήνα. Η είδηση κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Γερμανίας και από τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, αν και πολλοί εκφράζουν επιφυλάξεις για την αλήθεια του μέτρου αυτού. 12/03/2017 (πρακτορείο ειδήσεων Blitz)

http://www.echedoros-a.gr

2 comments :

Anonymous said...

Να τους δώσουν τις γυναίκες και τις κόρες τους, έτσι κι αλλιώς στην πλειοψηφία τους οι ευρωπαίοι είναι ευνουχισμένοι πλέον, ότι λένε οι αριστερ'οικολογοαναρχοβρωμιάρες με τα τρία εκατομμύρια κόμπλεξ πάνω τους τα ακολουθούν και τα κάνουν πολιτική οι ευνουχισμένοι χάνοι των ευρωπαϊκών κοινοβουλίων!


12G

XXXX. said...

Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ...ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ .....ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ...ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΤΗΝ ΣΥΝ+ΕΙΔΗΣΗ....ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

http://www.mimikama.at/allgemein/freikarte-stadt-celle-bordellbesuch/

ΧΧΧΧ.