13/03/2017

Στέλνουν τους κατοίκους της Σάμου στην δικαιοσύνη επειδή αντιδρούν στην λαθρομετανάστευση!

Όχι μόνο κλειστές πόρτες, αλλά αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη βρέθηκαν οι κάτοικοι της Σάμου, στην προσπάθειά τους να ανοίξουν διάλογο και να ζητήσουν απαντήσεις από τον κυβερνητικό Βουλευτή Δημήτρη Σεβαστάκη, για τη συνεχή υποβάθμιση της Σάμου από το προσφυγικό – μεταναστευτικό ζήτημα. Όλα ξεκίνησαν όταν η Κίνηση Πολιτών Σάμου ανακοίνωσε ότι την Κυριακή (12/3) θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία του Θεμιστοκλή Σοφούλη και στη συνέχεια επίσκεψη στο γραφείο του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Σάμου Δ. Σεβαστάκη προκειμένου να του εκφράσουν την έντονη ανησυχία τους για τα όσα συμβαίνουν στο νησί. Την ανακοίνωση υπέγραψε ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Σάμου Γιάννης Βέττας.

Μετά την ανάρτηση έγινε το ανήκουστο. Αφού σύμφωνα με τη «Σαμιακή Γνώμη», ο κ. Βέττας ειδοποιήθηκε τηλεφωνικά από την Αστυνομία πως θα πρέπει να παρουσιαστεί προκειμένου να δώσει κατάθεση σε προκαταρτική έρευνα, που διέταξε η Εισαγγελία Σάμου, μετά από αναφορά του Βουλευτή Σάμου, Ικαρίας και Φούρνων Δ. Σεβαστάκη. Ο Βουλευτής στην αναφορά του στην Εισαγγελία ζητούσε να μάθει ποιοι κρύβονται πίσω από αυτή την Κίνηση Πολιτών, αν έχουν Α.Φ.Μ., ότι είναι ακραίοι και φυσικά ζητά την τιμωρία τους αφού προχωρά σε μηνύσεις.

http://www.elkosmos.gr/

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ. (ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ). ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ (ΚΙ ΑΥΤΗ ΛΕΙΨΗ) ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ... ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΩΝ, ΟΜΑΔΩΝ, ΚΙΝΗΣΕΩΝ, ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ Κ.Λ.Π. Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ. ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ/ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗΣ, ΕΑΝ ΠΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΕΤΟΙΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ/ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ. (ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ, ΑΠΡΟΘΥΜΩΣ* ΚΙΟΛΑΣ, ΣΥΖΗΤΟΥΜΕ. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.)

* ΑΠΡΟΘΥΜΩΣ, ΔΙΟΤΙ ... Ο ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΕΘΑΝΕ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΑΠΝΟΙ "ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ" ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΑΡΟΥΦΟΛΟΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΧΙΚΗΣ ΟΙΚΕΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΧΥΝΟΥΝ ΑΙΜΑ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ. 

No comments :

Post a Comment