09/03/2017

Τρώνε με 500 μασέλες. Απομυζούν ως βδέλες και παράσιτα οτιδήποτε μπορούν και το κάνουν ανοιχτά και στη μούρη μας.

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ: https://isxys.blogspot.com/2010/12/blog-post_3099.html ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ.

Μετά τις αποκαλύψεις για μείωση της εισφοράς αλληλεγγύης έως και 2.000 ευρώ για τους βουλευτές και το «χρυσό» εφάπαξ του προέδρου του ΔΕΣΦΑ, νέα στοιχεία για ρουσφετολογικές ρυθμίσεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Με νέα διάταξη που «παρείσφρησε» σε νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή, προβλέπεται σχεδόν ο διπλασιασμός του μηνιαίου μισθού του γενικού διευθυντή και του αναπληρωτή γενικού διευθυντή του Οργανισμού Διαχείρησης Δημόσιου Χρέους. Πιο συγκεκριμένα, για τους εν λόγω μισθούς προβλέπεται αύξηση από τα 4.631 ευρώ τον μήνα στα 8.315 ευρώ.

Αναλυτικά, εξαιρούνται από το ανώτατο όριο για τις πάσης φύσεως αποδοχές και πρόσθετες αμοιβές ή απολαβές ή σύνταξη που ισχύουν για τους υπαλλήλους του δημοσίου τομέα (αποδοχές γενικού γραμματέα υπουργείου ύψους 4.631 ευρώ μηνιαίως), ο γενικός διευθυντής και ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής του Οργανισμού Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους (ΟΔΔΗΧ). Για τους εν λόγω υπαλλήλους εφαρμόζεται εφεξής το ανώτατο όριο που ισχύει για τους δικαστικούς λειτουργούς και το κύριο προσωπικό Νομικού Συμβουλίου του Κράτους που ανέρχεται σε 8.315 ευρώ μηνιαίως (αποδοχές και πρόσθετες αμοιβές ή απολαβές του προέδρου του Αρείου Πάγου). Τα παραπάνω προβλέπει διάταξη που έχει περιληφθεί στο νομοσχέδιο «Ενσωμάτωση στην εθνική νομοθεσία της Οδηγίας 2014/92/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 23ης Ιουλίου 2014 για τη συγκρισιμότητα των τελών που συνδέονται με λογαριασμούς πληρωμών, την αλλαγή λογαριασμού πληρωμών και την πρόσβαση σε λογαριασμούς πληρωμών με βασικά χαρακτηριστικά και άλλες διατάξεις», που κατατέθηκε χθες στη Βουλή.

http://www.euro2day.gr/

ΣΧΕΤΙΚΟ: Μ.Χατζησάββας-"Μία τρελή παρέα κάνει πάρτι στην καμπούρα του ΕΛΛΗΝΑ". https://www.scribd.com/document/341329828

No comments :

Post a Comment