08/03/2017

113 νέους λαθρομετανάστες μάζεψαν 32 Ν.Μ (!!!) ΔΥΤΙΚΑ των Παξών.

Εκατόν εννέα Πακιστανοί, τρεις Σύροι και ένας Ινδός περισυνελέγησαν από το φορτηγό πλοίο «Gagliarda» με σημαία Μάλτας, 32 ναυτικά μίλια δυτικά των Παξών. Το πλοίο αναμένεται να καταπλεύσει αύριο στις 8 το πρωί στο λιμάνι της Πάτρας, όπου εκεί θα αποβιβαστούν και θα κρατηθούν προσωρινά.

Μετά θα χαρτζηλικωθούν και θα αφεθούν ελεύθεροι να περιφέρονται όπου γουστάρουν. Από πότε η Ινδία είναι στις χώρες που ο Ο.Η.Ε θεωρεί ως επικίνδυνες; Το Πακιστάν μάλιστα έχει υπογράψει συμφωνίες με Ο.Η.Ε και Ε.Ε για άμεση παραλαβή/επαναπατρισμό όλων των υπηκόων του.

Είναι προφανές από τις εθνικότητες των εισβολέων, πως το σημείο επιβίβασης τους δεν ήταν κάπου στα παράλια της Αφρικής (από εκει εξορμούν αφρικανοί) αλλά στην Μικρασία. Αυτό σημαίνει πως ανεμπόδιστα διέπλευσαν κατά πλάτος, όλον τον ελληνικό θαλάσιο χώρο προφανώς για να καταλήξουν στην Ιταλία. Αυτό από μόνο του δείχνει πολλά για τα χάλια της ελληνικής άμυνας, αλλά και για την δήθεν νατοική παρακολούθηση αυτών των κινήσεων. Θα μπορούσε μάλιστα κάποιος κακοπροαίρετος να σκεφτεί πως κάποιοι "έλληνες" (ή/και άλλοι νατοικοί) βγάζουν χοντρά λεφτά...

7 comments :

  1. Anonymous8/3/17 13:52

    Οι κρήτες "αγρότες" -της πλάκας και του κόλου- είναι σήμερα στην αθήνα και το παίζουν άντρες γιατί τους πειράξανε τα προνόμια (το ότι είχαν δηλώσει τρεις φορές την κρήτη σε στρέμματα και καμπόσα εκατομμύρια ζώα παραπάνω για τις επιδοτήσεις δεν είναι τίποτα!). Βέβαια περί του θέματος των μεταναστών που θα αποβιβαστούν στο νησί σύντομα δεν γίνεται κουβέντα, μόνο οι παράδες μας νιάζουν. Εύχομαι να τους ανοίξουν καμπόσα κεφάλια οι ματατζίδες του τσύριζα, μιας και αυτοί πρώτοι και καλύτεροι το έκαναν κυβέρνηση!



    12G

    ReplyDelete
  2. ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ... ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ , ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ 4-5 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΝΕΟ-ΕΠΟΙΚΟΥΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. ΙΣΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ... ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΚΑΠΟΙΟΣ "ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ" ... ΑΥΤΑ ΛΟΓΙΖΟΥΝ, ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΕΣ ΜΑΙΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ. ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΑ ΧΟΡΟΠΗΔΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ ΩΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΛΕΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ .

    ReplyDelete
  3. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΛΥ ΓΑΜΑΝΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΦΕΥΓΟΥΝ...

    ReplyDelete
  4. http://www.cretanlexiko.gr/dictionary/echnos/

    ReplyDelete
  5. ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΝΕΙΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΝΩΡΙΣΑΤΕ ΕΝΑΝ ΠΑΠΠΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΨΗΛΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΚΡΗΤΗ ΟΥΤΕ ΑΛΛΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΑΣ.

    Η ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ , ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΩΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΗ ΓΩΝΙΑ. ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΟ-ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ-ΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ.

    ReplyDelete
  6. Anonymous8/3/17 19:26

    ΑΥΤΟ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ!ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΩΣ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ...ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ Σ'ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΔΩ ΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  7. Anonymous9/3/17 06:12

    Είναι γνωστός ο μύθος του Θησέα και του Μινώταυρου. Σήμερα χρειάζεται ένας νέος ημίθεος να καθαρίσει το θηρίο που λυμαίνεται την Κρήτη, και δεν είναι άλλο από ένα μεγάλο μέρος του κρυφοεβραικου και βορειαφρικανοαραβογενους πληθυσμού της. Προφανώς οι μαχητές του ισχύς θα παίξουν τον ρόλο του Θησέα όταν έρθει η ώρα.

    ReplyDelete