23/02/2017

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Θετικό το Υπουργείο Υγείας στη χρήση κάνναβης - Reuters: Η φτώχεια συγκρίνεται μόνο με τα πρώην κομμουνιστικά κράτη! - Ο Δήμαρχος Στυλίδας Γκλέτσος ανυπομονεί να πάνε οι «πρόσφυγες»

Μπορεί σε όλους τους υπολοίπους τομείς να καταστρέφουν τα πάντα, αλλά σε αυτόν της αποχαύνωσης διαπρέπει η συγκυβέρνηση… Διαβάσαμε σήμερα, χωρίς ομολογουμένως να εκπλαγούμε, ότι η ηγεσία του υπουργείου Υγείας είναι θετική «στη λήψη μέτρων ώστε οι ασθενείς με συγκεκριμένες παθήσεις, οι οποίες περιλαμβάνονται στις θεραπευτικές ενδείξεις να αποκτήσουν πρόσβαση σε φαρμακευτικά σκευάσματα με αποδεδειγμένο κλινικό όφελος» δήλωσε μετά το πόρισμα. Όπως πάντα, για κάποιες ασθένειες, επικαλούνται την ιατρική χρήση…Το πόρισμα συντάχθηκε από ομάδα εργασίας που προτείνει τη νομιμοποίηση της χρήσης κάνναβης για ιατρικούς σκοπούς, υπό την αναπληρώτρια καθηγήτρια Φαρμακολογίας και προέδρου της Επιτροπής για τη χρήση ιατρικής κάνναβης Κατερίνα Αντωνίου περιέχει και προτάσεις για τη δημιουργία κανονιστικού πλαισίου που θα ρυθμίζει το ζήτημα.

Μπορεί να είμαστε στην χειρότερη οικονομική κατάσταση των τελευταίων 30 ετών, τουλάχιστον, αλλά λεφτά για Τέμενος, “πρόσφυγες” και “μετακλητούς” υπάρχουν… Επτά χρόνια μετά την ένταξη της Ελλάδας στο καθεστώς των μνημονίων οι συνθήκες διαβίωσης για τους Έλληνες έχουν επιδεινωθεί. Αυτό τονίζει και σε ρεπορτάζ του το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, το οποίο αναφέρει ότι το ποσοστό της φτώχειας στην Ελλάδα αυξάνεται, όπως σε καμία άλλη χώρα της Ε.Ε. Το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο συγκρίνει μάλιστα την χώρα μας με την κατάσταση που επικρατεί στη Βουλγαρία και τη Ρουμανία υπογραμμίζοντας ότι σε αντίθεση με τα πρώην κομμουνιστικά κράτη της Ευρώπης στην Ελλάδα πολλαπλασιάζονται οι πολίτες που δεν μπορούν να αποκτήσουν βασικά υλικά αγαθά.

video: https://www.youtube.com/watch?v=mt0yVhymW74

Ο Γκλέτσος ανυπομονεί να πάνε οι «πρόσφυγες» για να… έχει φθηνά εργατικά χέρια!

Μηχανήματα του στρατού ισοπεδώνουν τα παλιά κτήρια και καθαρίζουν το οικόπεδο για να τοποθετηθούν τα λυόμενα σπίτια. Εκπρόσωποι της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ και ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος επιβλέπουν τις εργασίες. Το γεγονός ότι βάζουν το στρατό να κάνει τον “εργολάβο έργων” φυσικά κανέναν δεν ενοχλεί… Ο Δήμαρχος εκφράζει την ικανοποίησή του για την πορεία των εργασιών που αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τέλος Απριλίου. Η κανονική ένταξη των Σύριων προσφύγων στην τοπική κοινωνία με ενοικίαση διαμερισμάτων μέσα στην πόλη της Στυλίδας είναι ο απώτερος σκοπός του Απόστολου Γκλετσου. Θεωρεί μάλιστα πως η υποδοχή τους από τους κατοίκους της Στυλίδας θα είναι φιλική και η ένταξη των 300 περίπου "προσφυγόπουλων" στα σχολεία της πόλης ομαλότατη. Προβλέπει μάλιστα, ακόμη και γάμους μεταξύ Ελλήνων και προσφύγων. Αλλά δεν έμεινε μόνο σε αυτό το σημείο ο” ανθρωπισμός ”του” μαχητικού ” δημάρχου, προχώρησε κι άλλο. Όπως δήλωσε ο ίδιος “Oι πρόσφυγες θα μας βοηθήσουν γιατί θα εργαστούν στις αγροτικές παραγωγές και θα κατέβει το κόστος της παραγωγής”

Γεια σου Γκλέτσε αριστερέ, κομμουνιστή και Πατριώτη. Η αποθέωση του ψευτοαριστερισμού σε όλο της το μεγαλείο… Να θυμηθούμε τι έλεγε ο” αρμόδιος “επί των κομμουνιστικών θεμάτων” Μαρξ ( όπου φανταζόμαστε ότι θα είναι κι ο αγαπημένος του Αποστόλου) «Ο σκοπός της εισαγωγής ξένων εργατών από τους εργοδότες είναι η διαιώνιση της σκλαβιάς» Karl Marx (Moses Mordechai Marx Levy). Εμείς ένα ερώτημα έχουμε προς τον συμπαθέστατο “σκληρό” της ελληνικής τηλεόρασης: “Άραγε είναι σύμφωνο με την ισλαμική θρησκεία να ψήνει κανείς το ψάρι και από τις δύο μεριές; “

video: https://www.youtube.com/watch?v=b-Ze6e3N3Hc

http://www.elkosmos.gr/

1 comment :

  1. Anonymous23/2/17 19:36

    Ήρθε και το τέλος του γλετσου λοιπόν, ξεβρωμίζει ο τόπος σιγά σιγά!

    12G

    ReplyDelete