12.2.17

Ο Σόρος χρηματοδότησε και το Ρεπουμπλικανικό κόμμα του Δισεκατομμυριούχου Εβραίου Σιωνιστή Donald Trump

Πέραν του γεγονότος, ότι η Σιωνίστρια Χίλαρι Κλίντον και ο Σιωνιστής Ντόναλντ Τράμπ, έχουν κοινή Εβραϊκή καταγωγή -η γιαγιά της Κλίντον ήταν Εβραία και ο παππούς του Τραμπ ήταν Εβραίος- αμφότεροι είχαν κοινό χρηματοδότη τον Τζωρτζ Σόρος. Ο Τζωρτζ Σόρος, χρηματοδότησε το Ρεπουμπλικανικό κόμμα, καθώς και τα εξής κορυφαία ρεπουμπλικανικά στελέχη: John McCain, Paul Ryan , Marco Rubio, Lindsey Graham, Jeb Bush, John Kasich, John Boehner, Joe Heck, Ed Royce, Carlos Curbelo, Chuck Grassley, Ron Johnson, McMorris Cathy Rodgers, Dan Donovan. Φυσικά, ο Τζωρτζ Σόρος, χρηματοδότησε και μία πλειάδα άλλων λιγότερο γνωστών στελεχών του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, που ήταν είτε υπέρ είτε και εναντίον της προεδρικής υποψηφιότητας του δισεκατομμυριούχου Εβραίου Σιωνιστή Ντόναλντ Τραμπ.

Σε όλες τις Αμερικανικές προεκλογικές προεδρικές εκστρατείες, οι διεθνείς τραπεζίτες, οι διεθνείς οικονομικοί κερδοσκόποι και οι μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, φροντίζουν να χρηματοδοτούν και τα δύο κόμματα - το δημοκρατικό και το ρεπουμπλικανικό - ώστε κάθε φορά να διασφαλίζονται τα συμφέροντα της οικονομικής ελίτ και του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού σιωνιστικού κεφαλαίου. Έτσι λοιπόν, τα στελέχη που επέλεξε ο Ντόναλντ Τραμπ για να πλαισιώσουν την κυβέρνησή του και πρωτίστως στον οικονομικό τομέα - όχι τυχαία - ήταν πρώην στελέχη των διεθνών τραπεζών Goldman Sachs, J P Morgan, Rothschild & Co και του George Soros. Συνεπώς, το να ισχυρίζεται η αστική ακροδεξιά ηγεσία της Χρυσής Αυγής και οι κάθε λογής Αμερικανόδουλοι, ότι ο νέος Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, είναι "εχθρός" του Συστήματος, ξεπερνά κατά πολύ τα όρια της φαιδρότητας και ασφαλώς γίνεται εκ του πονηρού...

Υ.Γ. Ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ ως δισεκατομμυριούχος δεν δέχθηκε να χρηματοδοτηθεί από κάποιον άλλον, αντιθέτως ο Τραμπ χρηματοδότησε αρκετούς υποψήφιους του ρεπουμπλικανικού κόμματος, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων υποψηφίων της Alt-Right (Εναλλακτικής Δεξιάς).

ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ
http://mavroskrinos.blogspot.gr/2017/02/george-soros-donald-trump.html

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ":  ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΥΔΕΝΟΣ, ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΟΡΘΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΠΩΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ Ο ΤΡΑΜΠ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΧΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ. ΟΤΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΚΥΡΙΕΣ ΦΡΑΞΙΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΙΣΩΣ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΚΥΡΙΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΡΑΞΙΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΝ ΔΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΧΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΑΝ ΟΧΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΗΜΩΝ.

2 comments :

XXXX. said...

Ο ΤΡΑΜΠ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ...ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΧΑΖΑΡΟΥΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ .....Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΧΑΖΑΡΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟ Δ'ΡΑΙΧ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ....ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ...Δ-Ε-Ν ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΛΙΤ,ΤΟΝ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ Η.Π.Α ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΝΤ.ΤΡΑΜΠ...ΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο Τ.ΤΖΕΦΕΡΣΟΝ η Ο ΤΖ.ΚΕΝΕΝΤΙ,η Ο Ι.ΣΤΑΛΙΝ η Ο Β.ΠΟΥΤΙΝ Ο ΝΤ.ΤΡΑΜΠ η Ο ΜΠ.ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ,Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ η Ο ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΣΙΩΝ ΓΕΛΙΟΥΝΤΑΙ ΠΛΑΝΗ ΟΙΚΤΡΑ....ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΝΟΛΟ...ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΑΣΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ.

Η ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΩΝ ΗΠΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ,ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ...Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ,ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ.ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΤΩ Ο ΧΑΖΑΡΟΣ Z. Brzezinski ΜΕ ΤΟΝ O. B. Landen ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ...ΕΧΩ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ,ΚΑΙ ΩΣ ΤΕΧΝΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ-ΠΕΔΙΟ...ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ,ΤΟ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ....ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ..."Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ".https://kendoc911.files.wordpress.com/2015/06/zbigosamamisinfo2.jpg

ΧΧΧΧ.

Anonymous said...

ΧΧΧΧ, πιστεύεις ότι χωρίς τους λευκούς (Αγγλοσάξωνες και μη) θα φτιάξουν κάτι σωστό; Το πολυπολιτισμικό μοντέλο είναι μία αποτυχία! Έχεις δει πολυπολιτισμική κοινωνία χωρίς λευκούς μέσα; Το περίεργο έιναι ότι τις πολυπολιτισμικές ονειρώξεις τους τις εφαρμόζουν στις κοινωνίες των λευκών μόνο.
Υπάρχουν πάρα πολλές αποδείξεις, επ΄αυτού:
https://www.youtube.com/watch?v=mWJSKhEwjy8

Print Friendly Get PDF