23/02/2017

Πατριωτική Ένωση Ωραιοκάστρου: Ανακοίνωση διακοπής των συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας.

''Η πατριωτική ένωση λόγω των τελευταίων δυσάρεστων γεγονότων με αποκορύφωμα τον τραυματισμό ενός νεαρού συμπολίτη μας, διακόπτει κάθε δραστηριότητα έξω από τα σχολεία. Κάποιοι μας παρουσιάζουν ως εγκληματίες που θα βάλουν βόμβες στα σχολεία. Αν είναι δυνατόν!!! Δεν μισούμε κανένα άνθρωπο. Συνεχίζουμε ειρηνικά και με τη βοήθεια του παντοδύναμου θεού την προσπάθεια να επικοινωνήσουμε τις ανησυχίες μας για το μέλλον της πατρίδας μας''.

4 comments :

  1. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΥ ΘΕΟΥ ΣΑΣ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΜΙΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ;;;

    ReplyDelete
  2. Anonymous23/2/17 20:10

    ηττηθηκαμε παλι....κανεις δεν τους βοηθησε.... δεν γινονται ετσι αυτα τα πραγματα.... δεν εχουν ιδεολογικη θεωρητικη καταρτηση πολιτικη παιδεια και κινηματικη εμπειρια....κανεις απο τον εθνικο χωρο μας δεν εχει μονο οι μπολσεβικοι εχουν....προφανως το σταλινικο καθεστως τους απειλησε με σφαγες και αυτους και τις οικογενειες τους....εχουμε πολυ δρομο ακομα μπροστα μας να μαθουμε πως παιζεται το παιχνιδι και να ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ τον θανασιμο εχθρο τον εσωτερικο,εαμοβουλγαρο αριστερο....το ιδιο εγινε και με τον μοναχο που εφαγε 20 χρονια για μια μολοτοφ..... ηττα και εκει και σε χιλιαδες αλλα μετωπα.... δυστυχως μονο η χα υπαρχει σαν κατι οργανωμενο με καποιο μελλον και μια μικρη ελπιδα σωτηριας και βιολογικης επιβιωσης του θεικου γενους των ελληνων...τιποταλλο δεν εχουμε ουτε προκειται να το φτιαξουμε!

    ReplyDelete
  3. κινηματικη εμπειρια
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΙ ΟΛΑΣ. ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΑΗΔΙΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΝΕΥ ΣΗΜΑΣΙΑΣ.

    το σταλινικο καθεστως τους απειλησε με σφαγες και αυτους και τις οικογενειες τους
    ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΜΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΣΗ.

    δυστυχως μονο η χα υπαρχει σαν κατι οργανωμενο
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ Η Χ.Α ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ. Η Χ.Α ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑ. ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ (ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ , ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ), ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΑΝ ΤΗΝ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΕΙ Η Χ.Α ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΕΚΤΕΙΘΕΤΑΙ ΩΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΜΕ ΣΕΙΡΑ, ΕΦΟΡΙΑ, ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΠΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΙΔΡΩΣΕΙ. ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ

    ουτε προκειται να το φτιαξουμε!
    ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΜΕ ΟΤΙ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΟ. ΙΣΩΣ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ.

    ReplyDelete
  4. Anonymous23/2/17 22:21

    Καθόμαστε και συζητάμε χωρίς να βγαίνει νόημα, το κράτος και άνω του 60% των πολιτών του, είναι εχθρικοί προς την επιβίωση της ελληνικής φυλής. Ο πόλεμος δεν είναι εξωτερικος, αλλά εσωτερικός, όσο δεν το καταλαβαίνουμε τόσο θα χάνουμε. Η μόνη λύση είναι η απόσχιση από το ανθελληνικό κράτος, όσων φυλετικά Ελλήνων έχουν μείνει. Καλύτερα τα μισά εδάφη και 100% ελληνικά, παρά τα διπλάσια, και οι Έλληνες να είναι μία ισχνή μειοψηφία προς εξαφάνιση. Φυλή λοιπόν, και όχι πατρίδα (έλεος ποια, τι πατρίδα να έχω κοινή μαζί με εβραιοαναρχοαριστερους και αράπηδες μπασκετμπολίστες;)

    ReplyDelete