09/02/2017

Η ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ομιλία του Ομότιμου Καθηγητού του Τομέα Γενετικής, Ανάπτυξης και Μοριακής Βιολογίας του Τμήματος Bιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Κωνσταντίνου Τριανταφυλλίδη.

2 comments :

  1. Anonymous10/2/17 04:17

    Θα συμφωνήσω μαζί σου ΧΧΧΧ. Η θεωρία της εξέλιξης των έμβιων όντων είναι άτοπη, ρατσιστική και μη πολιτικά ορθή, πχ:

    - Ο κροκόδειλος είναι ένα προιστορικό ερπετό. Γιατί δεν εξελίχτηκε ή εξεφανίστηκε όπως τα υπόλοιπα είδη;

    - Οι σημερινοί χιμπατζήδες γιατί δεν εξελίχτηκαν σε ανθρώπους τόσα χρόνια;
    “Homo antecessor ονομάζεται οι κοινός γενετικός πρόγονος μεταξύ ανθρώπων και Νεάντερταλ.[13] Εκτιμάται πως εκείνο το διάστημα οι άνθρωποι είχαν περίπου 20.000–25.000 γονίδια και είχαν όμοιο κατά 99% DNA με αυτό των Νεάντερταλ[14] και 95-99% DNA με τον πιο κοντινό σωζόμενο εξελικτικό συγγενή, τον χιμπαντζή.[15][16]”
    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A7%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%BF_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CE%B5%CE%BE%CE%AD%CE%BB%CE%B9%CE%BE%CE%B7%CF%82

    - Οι μαύροι τότε γιατί δεν εξελιχθήκαν σε λευκούς ανθρώπους; ΑΚΡΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΘΗ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ!
    “Ο Homo ergaster είχε ύψος περίπου 1,9 μέτρων. 1,2 εκατομμύρια χρόνια πριν εξελίχτηκε το μαύρο δέρμα, που πιθανότατα συνδέεται με την πτώση του τριχώματος των ανθρώπινων προγόνων. Ο Homo pekinensis εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην Ασία περίπου 700 χιλιάδες χρόνια πριν, αλλά σύμφωνα με τη θεωρία της κοινής Αφρικανικής καταγωγής των σύγχρονων ανθρώπων, δεν μπορούσαν να είναι ανθρώπινοι πρόγονοι, αλλά υπήρξαν, πιθανότατα, ένα συγγενικό είδος, παρακλάδι του Homo ergaster ”.
    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A7%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%BF_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CE%B5%CE%BE%CE%AD%CE%BB%CE%B9%CE%BE%CE%B7%CF%82

    Ο πλανήτης Γη έχει κοντά 7 δις έτη ζωής. Διάφορα είδη ζωών και πολιτισμών έχουν ανακυκλωθεί όλη αυτή την περίοδο για διάφορους λόγους.

    Οι ισχύουσες θεωρίες πρέπει να αναθεωρηθούν, αλλιώς γελειοποιείται η αξιοπιστία του ακαδημαικού και εκπαιδευτικού συστήματος.

    ReplyDelete
  2. Anonymous10/2/17 16:19

    “ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΑΙΖΕ ΤΟΝ "ΘΕΟ" ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ...”
    Με πρόλαβες.... αυτός που μας έφτιαξε και έφτιαξε όλα τα υπόλοιπα όντα του πλανήτη, οι θρησκείες τον ονομάζουν θεό.
    Η βιογεννετική άλλωστε αυτό κάνει σήμερα. Προσπαθεί να δημιουργήσει νέα είδη ζώων.
    Η μελέτη των αρχαίων ελληνικών κειμένων ειναι η καλύτερη πηγή ενημέρωσης. Αυτό το ξέρουν μερικοί, γιαυτό γνωρίζουν αρχαία ελληνικά, γιατί μελετούν αρχαία ελληνικά κείμενα:

    http://cudl.lib.cam.ac.uk/collections/newton
    http://cudl.lib.cam.ac.uk/view/MS-ADD-03996/12

    Η πληθώρα (αλληλοσυγκρουόμενων) λανθασμένων θεωριών (πχ θεωρία της εξέλιξης, διαφορετικές θρησκείες κοκ) σε συνδυασμό με την απόσυρση των αρχαίων ελληνικών από τα σχολεία, εξασφαλίζει την αμάθεια και τον αποπροσανατολισμό των μαζών. Η γνώση είναι δύναμη. Απλά, οι Σύντροφοι ακαδημαικοί και επιστήμονες στερούνται επιχειρημάτων πλέον και το έργο τους έχει γίνει πιο δύσκολο!
    Η εισαγωγή στη Δύση αλλότριων τριτοκοσμικών μαζών χαμηλού επιπέδου από μη εμπόλεμες ζώνες και η επερχόμενη συμμετοχή τους στα κοινωνικά, οικονομικά, πολιτιστικά και πολιτικά δρώμενα, θα βοηθήσει σε αυτό, γιατί θα υποβαθμίσουν ακόμα περισσότερο το εκπαιδευτικό σύστημα και θα οδηγήσουν στην αναπόφευκτη κατάρευση της Δύσης.

    ReplyDelete