20/02/2017

Ωραιοκάστρο: Μέλη του 'τΣύριζα' και λοιπών (συνεργαζομένων...) ανθελληνικών οργανώσεων, κατά Ελλήνων γονέων, στο 1ο δημοτικό σχολείο.

Πρωτοφανείς σκηνές εκτυλίχθηκαν την Παρασκευή 17η Φεβρουαρίου, έξω από την είσοδο του 1ου δημοτικού σχολείου Ωραιοκάστρου, όπου θα ..."υποδεχόταν" τα πρώτα παιδιά λαθρομεταναστών, ενάντια στην απόφαση των Ελλήνων γονέων. Μάλιστα υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ των γονέων και των με-τα-φε-ρό-με-νων ε ξ ω σ χ ο λ ι κ ώ ν του Σύριζα, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις προσήγαγαν (!) αρκετούς γονείς, ώστε εξελιχθεί ομαλά μπροστά στις συστημικές τηλ.κάμερες, το σόου "αλληλέγγυων" και λαθρομεταναστών...

Αξιοσημείωτο αλλά πρωτίστως ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ, ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ & ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ, είναι και το γενογός πως οι οπαδοί του Σύριζα... φώναζαν το σύνθημα «ΕΑΜ - ΕΛΑΣ-Μελιγαλάς» (!!!) προς τους γονείς, όπως και άλλα εμετικά και ανθελληνικά συνθήματα, παρουσία του (διακοσμητικού;) γενικού γραμματέως του υπουργείου Παιδείας, Γιάννη Παντή.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΣΕ 2 ΣΥΝΤΟΜΑ 'βιντεάκια', ΠΩΣ "ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ" η καρα-στημένη ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ" ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ! ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ, ..."ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΙ" ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΗ!!!

ΒΙΝΤΕΟ -ΦΩΤΟ ΕΔΩ: https://odysseiatv.blogspot.gr/2017/02/blog-post_33.html

No comments :

Post a Comment