29/01/2017

Για τους αλβανούς στρατιώτες και τη μάνα ενός που η Τατιάνα έβγαλε στην εκπομπή της. - Στρατιωτική Δικαιοσύνη: "Ως προς τον ποινικό χαρακτήρα της πράξης παρατηρείται κενό νόμου" - Οι πεμπτοφαλαγγίτες του Δικτύου Σπάρτακος ζητούν να σβηστούν οι ποινές.

Η Εθνική μας κατινάρα Τατιάνα Στεφανίδου αποφάσισε να χειραγωγήσει το λαϊκό αίσθημα και δη τις ηλίθιες Ελληνίδες μανούλες, βγάζοντας στον αέρα, τη μάνα ενός εκ των Αλβανών στρατιωτών που σχημάτισαν με τα χέρια τους το σύμβολο του Αλβανικού μισελληνισμού, αλυτρωτισμού και επεκτατισμού, κλαίουσα γιατί λέει ο κανακάρης της και τα υπόλοιπα "παιδιά" το έκαναν γι αστείο και σήμερα είναι με ψυχοφάρμακα από την απόγνωση τους και το κυριότερο θέλει να αυτοκτονήσει. Εισρέοντας και εγώ στη μόδα της εποχής βούρκωσα, με τα πάθη των λαθρομεταναστών, από εμάς τους ανάλγητους Έλληνες, που τους δεχόμαστε, τους φιλοξενούμε, τους ταΐζουμε, τους ποτίζουμε και εν κατακλείδι δουλεύουμε για να τους πληρώνουμε και απαιτούμε από αυτούς τα αδιανόητα όπως... το να μας σέβονται και να σέβονται και τη χώρα μας. Αλίμονο τι ζητάμε εμείς οι αισχροί για το ότι τους κάναμε δώρο ως κωλόχ@ρτο την Ελληνική Ιθαγένεια... Αν είναι να μη στεναχωριούνται τα παιδιά να δώσουμε στην Αλβανία τα εδάφη που ζητάει...

Υ.Γ1 Πείτε στη μ@λακισμένη μανούλα του μπ@σταρδου, ομού με τα της Εθνικής μας κατινάρας, ότι χεστήκ@με αν αυτοκτονήσει το καμάρι της γιατί πολύ απλά θέλουμε να είμαστε σίγουρες, όταν πάνε τα δικά μας παιδιά, να πολεμήσουν για τα αιματοβαμμένα χώματα της Ελλάδας με οποιονδήποτε εχθρό που κάλλιστα μπορεί να είναι η Αλβανία, ότι δεν θα έχουν δίπλα τους με όπλο στο χέρι, έτοιμο να τους τινάξει τα μυαλά στον αέρα, ένα παρόμοιο μπ@σταρδο σαν και τα Αλβανά που έχουν αλυτρωτικές διαθέσεις για επέκταση της Αλβανίας στα Ελληνικά χώματα. Γι αυτό αφαίρεση της Ελληνικής ιθαγένειας από όλους τους στρατιώτες και τις οικογένειες τους και άμεση απέλαση τους, σε αυτή που θεωρούν πατρίδα τους.

Υ.Γ2 Δεν υπάρχει μεγαλύτερο δράμα από το να έχεις γείτονες τους Αλβανούς, Σκοπιανούς, Βούλγαρους και Τούρκους, όλους με διεκδικήσεις στα Ελληνικά Εδάφη, κυβέρνηση κομμουνιστοσυμμοριτών και υπουργό Εθνικής Άμυνας έναν που έχει κολλήσει τη καρέκλα στο κ@λο του, έχει κάνει τους στρατιωτικούς ορτινάτσες των λαθρομεταναστών και καθημερινά είναι στα τέσσερα για να μη του τραβήξουν το αυτί τα κομμούνια. Η καταστροφή ολοκληρώνεται με μία αξιωματική αντιπολίτευση η οποία αποσιωπά τα όποια θέματα προκύπτουν και αφορούν στους Έλληνες και στην Ελλάδα προκρίνοντας με ζήλο, μόνο ότι έχει να κάνει με λαθρομετανάστες.

Χριστίνα Σιδέρη

"Δεν υπάρχει διάταξη ούτε στον Ποινικό Κώδικα ούτε στον Στρατιωτικό Ποινικό Κώδικα στον οποίο μπορεί να υπαχθεί η εν λόγω συμπεριφορά. Το άρθρο 58 του Στρατιωτικού Ποινικού Κώδικα, για το οποίο γίνεται λόγος από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, προβλέπει ότι “Στρατιωτικός που δημόσια με λόγο ή έργο ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο εκδηλώνει καταφρόνηση για την σημαία, το στρατό ή διακριτικό σήμα του στρατού ή σώματος αυτού, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών (μέχρι δηλαδή πέντε χρόνια). Ο όρος “εκδηλώνει καταφρόνηση” ερμηνεύεται σύμφωνα με την έννοια της εξυβρίσεως στο άρθρο 361 ΠΚ και της δυσφημήσεως στο άρθρο 363 ΠΚ. Οποιαδήποτε άλλη καταφρονητική εκδήλωση η οποία δεν καλύπτει το νόημα της εξυβρίσεως ή της δυσφημήσεως, δεν εμπίπτει στο εννοιολογικό πεδίο της προσβολής στρατού. Επίσης η προσβολή του στρατού πρέπει να είναι ευθεία και όχι έμμεση, πρέπει δηλαδή η πράξη να στρέφεται ευθέως κατά του στρατού και όχι να ερμηνεύεται ως τέτοια. Για παράδειγμα αν οι συγκεκριμένοι νεοσύλλεκτοι φωτογραφίζονταν κρατώντας ένα πανό που έγραφε “ντροπή στον ελληνικό στρατό" τότε η πράξη τους κάλλιστα θα υπάγονταν στο ρυθμιστικό πεδίο του άρθρο 58 ΣΠΚ. Ομοίως αν την φωτογραφία που τραβήχτηκε με τον αλβανικό αετό κάποιος από αυτούς την αναρτούσε στο διαδίκτυο συνοδεύοντάς την με υβριστικό σχόλιο για τον ελληνικό στρατό τότε επίσης θα μπορούσε να υπαχθεί στο 58 ΣΠΚ. Η ανάρτηση όμως της φωτογραφίας όπως έγινε και με αυτό που απεικόνιζε δεν μπορεί να υπαχθεί στο 58 ΣΠΚ γιατί κάτι τέτοιο θα συνιστούσε απαράδεκτη διεύρυνση του αξιοποίνου.  Με τον τρόπο αυτό θα άνοιγαν οι ασκοί του Αιόλου και θα υπάγονταν στην συγκεκριμένη διάταξη οποιαδήποτε συμπεριφορά κρίνονταν ότι αντέβαινε στα συμφέροντα του ελληνικού στρατού. Για αυτόν άλλωστε τον λόγο μέχρι σήμερα δεν έχει ασκηθεί σχετική ποινική δίωξη ούτε έχει παραγγελθεί προκαταρκτική εξέταση από τον αρμόδιο Στρατιωτικό Εισαγγελέα. Αντιθέτως αναμένεται με την ολοκλήρωση της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης και τον καταλογισμό σχετικών ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΩΝ ευθυνών, το σχετικό πόρισμα να αποσταλεί σε αυτόν για ποινική αξιολόγηση. 

Το ως άνω περιγραφόμενο κενό νόμου που υπάρχει ενέχει τον εξής σοβαρό κίνδυνο. Αν οι συγκεκριμένοι νεοσύλλεκτοι διωχθούν ποινικά και η κατηγορία εκπέσει στο ακροατήριο, πράγμα πολύ πιθανόν όπως περιγράφεται παραπάνω, η αθώωσή τους θα οδηγήσει στην ηρωοποίησή τους από την γείτονα χώρα με ότι αυτό συνεπάγεται για την εικόνα της χώρας μας διεθνώς. Όλα αυτά βέβαια θα είχαν αποφευχθεί αν εγκαίρως είχε επικαιροποιηθεί ο Στρατιωτικός Ποινικός Κώδικας και είχε προβλέψει ρητώς την τιμώρηση τέτοιου είδους συμπεριφορών. Αντιθέτως ο ΣΠΚ από την νομοθέτησή του το 1995 μέχρι σήμερα δεν έχει υποστεί ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ με αποτέλεσμα να εμφανίζεται ως ένα παρωχημένο νομικό κείμενο και όλα αυτά λόγω της απροθυμίας της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και παρά της επανειλημμένες εκκλήσεις εκ μέρους της Στρατιωτικής Δικαιοσύνης. Ενώ δηλαδή ο Ποινικός Κώδικας προσαρμόζεται διαρκώς στα δεδομένα της σύγχρονης εποχής ποινικοποιώντας συμπεριφορές όπως τα ρατσιστικά σχόλια ή ακόμα και το bulling ο Στρατιωτικός Ποινικός Κώδικας από το 1995 μέχρι σήμερα παραμένει απαράλλακτος την ίδια ώρα που η πολυσυλλεκτικότητα και πολυφυλετικότητα της ελληνικής κοινωνίας παράγει συμπεριφορές όπως αυτή που έλαβε χώρα στο Μεσολόγγι. Μέχρι και το λεγόμενο "καψόνι" που κατά καιρούς απασχολεί την επικαιρότητα όταν είναι υπέρμετρο, μέχρι σήμερα υπάρχει ατολμία ποινικοποίησής του από τις εκάστοτε πολιτικές ηγεσίες του ΥΠΕΘΑ."


ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΠΟΙΝΕΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΛΗΞΕΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ. ΤΕΛΟΣ, ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΕΣ (ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ ΤΙΣ ΟΝΟΜΑΖΕΙ) ΠΡΩΤΟΥ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΦΕΡΟΝΤΕΣ ΕΝΣΤΕΡΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.

"Πενήντα συν 10 ημέρες φυλακής είναι η πειθαρχική ποινή για καθένα από τους επτά νεοσύλλεκτους που φωτογραφήθηκαν σχηματίζοντας τον αλβανικό αετό με τα χέρια τους. Οι 50 μέρες είναι από τον Α/ΓΕΣ και οι 10 από τον ΥΕΘΑ Π Καμμένο. Όπως αναφέρουν πηγές του ΓΕΣ “O Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, λαμβάνοντας υπόψη το πόρισμα της ΕΔΕ που διενεργήθηκε αναφορικά με την εμφάνιση φωτογραφίας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδες, που εμφανίζει Στρατιώτες να σχηματίζουν με τα χέρια τους χαρακτηριστική απεικόνιση της Αλβανικής σημαίας, επέβαλλε σε αυτούς πειθαρχικές ποινές, εξαντλώντας την πειθαρχική του δικαιοδοσία. Η απόφαση αυτή του Αρχηγού ΓΕΣ, έχει ήδη υποβληθεί στο ΓΕΕΘΑ και στο ΥΠΕΘΑ, όπου ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος αποφάσισε να επαυξήσει τις ανωτέρω ποινές, στο ανώτατο όριο της πειθαρχικής του δικαιοδοσίας. Η πλήρης διερεύνηση της υποθέσεως συνεχίζεται”.

Το ΓΕΣ και το ΥΠΕΘΑ ΘΑ ΜΑΣ πουν πόσο έριξαν φυλακή στους Χρυσαυγίτες; ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ για υπέρ-πατριώτες που επωάζουν το ΦΑΣΙΣΜΟ. Μια επίπληξη ήταν αρκετή. ΝΑ ΣΒΗΣΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΒΑΡΙΕΣ ΠΟΙΝΕΣ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ. ΤΗΛ ΕΠΙΚ 6932955437

2 comments :

  1. ΨΟΦΟΣ ΣΤΗΝ ΣΚΑΤΙΑΝΑ, ΨΟΦΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΒΑΝΑΡΙΑ!

    ReplyDelete
  2. Anonymous29/1/17 17:25

    ΟΙ 50 ΣΥΝ 10 ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ 40 ΜΕΤΑ 30,20,10 ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ...ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΠΛΑ...ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ!

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete