28/01/2017

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Δεν αποδεχόμαστε τις γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο. Καλώ την Ελληνική Βουλή να καταθέσει στεφάνι και να υψώσει την Ελληνική Σημαία στα Ίμια!

Μας λένε εδώ τόσο η Κυβέρνηση όσο και η Αξιωματική Αντιπολίτευση ότι το Αιγαίο είναι ελληνικό και καταγγέλλουν τους Τούρκους που αμφισβητούν την κυριαρχία μας. Σε λίγες ημέρες συμπληρώνονται είκοσι ένα χρόνια από την τραγική, τη μεγάλη θυσία τριών γενναίων αξιωματικών του Πολεμικού μας Ναυτικού στις βραχονησίδες των Ιμίων. Καλώ την Ελληνική Βουλή -και είναι πρόταση της Χρυσής Αυγής- μια αντιπροσωπεία Βουλευτών από όλα τα κόμματα να πάει στα Ίμια να καταθέσει ένα στεφάνι και να υψώσει μια Ελληνική Σημαία. Μόνο τότε θα δεχτούμε ότι τα Ίμια είναι Ελληνικά. Αλλιώς ακολουθείτε έναν ολισθηρό δρόμο εθνικής μειοδοσίας και την πολιτική των γκρίζων ζωνών. Η Χρυσή Αυγή δεν πιστεύει στις γκρίζες ζώνες. Πιστεύει σε μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες. Πιστεύει σε μια νέα Ελλάδα, εθνικιστική, που έρχεται μέσα από την τραγική σας αποτυχία και τη δυστυχία που σπείρατε στον λαό.

Δικαιωθήκαμε όταν είδαμε στη Διεθνή Διάσκεψη της Γενεύης τον Αναστασιάδη να κάθεται και να έχει μπροστά του ένα ταμπελάκι, στο οποίο δεν έγραφε «Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας». Του κάνατε αβάντα όλοι σας για τη διάλυση του κυρίαρχου κράτους της Κύπρου και τη μετατροπή της σε ομοσπονδία. Τα σχέδιά σας, όμως, να ξέρετε ότι δεν θα περάσουν. Και μου κάνει μεγάλη εντύπωση ότι σε όλα τα δελτία ειδήσεων των μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών και των εφημερίδων έλεγαν ότι συμφώνησε όλος ο πολιτικός κόσμος. Ξεχνούσαν τρεις λέξεις: «πλην Χρυσής Αυγής» ή αλλιώς, «πλην Νικολάου Μιχαλολιάκου». Τόσο πολύ σας φοβίζουν αυτές οι τρεις λέξεις; Ακόμη και τον αποκλεισμό μας φοβάστε να αναφέρετε; Ο Αναστασιάδης απέτυχε. Αυτή τη στιγμή, δέχεται την κατακραυγή του συνόλου σχεδόν του Ελληνικού Κυπριακού λαού. Και στην αποτυχία του αυτή ήσασταν όλοι συμπαραστάτες, πλην ημών, πλην της Χρυσής Αυγής, που στάθηκε σταθερά πιστή στα εθνικά συμφέροντα και είπε «Όχι» στα σχέδια του Αναστασιάδη να μετατρέψει ένα κυρίαρχο κράτος σε μια συνομοσπονδία.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ (ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017)

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

No comments :

Post a Comment