21/01/2017

Έκλεισαν το Υπουργείο, για να ψήσουν σουβλάκια και να κόψουν την πίτα τους !

Δεν δίστασαν να βάλουν «λουκέτο» στις γενικές γραμματείες Εμπορίου και Βιομηχανίας οι εργαζόμενοί της, προκειμένου να κόψουν ανενόχλητοι την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, με την αφορμή της οποίας είχαν στήσει ολόκληρο γλέντι! Το γεγονός πως οι πολίτες που έφταναν στην υπηρεσία για να εξυπηρετηθούν έβρισκαν τις πόρτες κλειστές χωρίς καμία προειδοποίηση δεν συγκίνησε τους υπαλλήλους, που με απόφαση του συλλόγου εργαζομένων απείχαν από τις θέσεις τους, προκειμένου να χαρούν ανεπηρέαστοι το πάρτι, στο οποίο προσφέρονταν ακόμα και σουβλάκια - όχι φυσικά στους ταλαίπωρους που έμεναν απέξω και χωρίς να ολοκληρώσουν τις δουλειές τους, αλλά στους «από μέσα», που το ευχαριστήθηκαν δεόντως. Η ταλαιπωρία ήταν ακόμα μεγαλύτερη για όσους ατυχείς πολίτες είχαν επιλέξει την χθεσινή ημέρα για να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές τους με την ΓΓ Εμπορίου και για το σκοπό αυτό είχαν ταξιδέψει από την επαρχία.

Ένας τουλάχιστον συμπολίτης μας είχε ταξιδέψει για τον σκοπό αυτό από την Θεσσαλονίκη, αφού μάλιστα προηγουμένως είχε συμβουλευθεί την ηλεκτρονική ιστοσελίδα της υπηρεσίας, ώστε να βεβαιωθεί πως λειτουργούσε κανονικά. Την επομένη πάντως υπήρξε ανάρτηση, η οποία πληροφορούσε τους πολίτες πως «η κατάθεση των εμπορικών σημάτων και το πρωτόκολλο της Διεύθυνσης Εμπορικής Ιδιοκτησίας την Πέμπτη 19-01-2017 λόγω εκδήλωσης κοπής πίτας θα λειτουργήσει ως τις 12:30».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν έστω για λίγα λεπτά ο Γ.Γ. Εμπορίου Αντώνης Παπαδεράκης και ο Γ.Γ. Βιομηχανίας Στ. Ζαφείρης.

ΦΩΤΟ ΕΔΩ: http://www.protothema.gr/greece/article/647088/ekleisan-tin-geniki-grammateia-eboriou-gia-na-psisoun-kai-na-kopsoun-tin-pita/

1 comment :

  1. Anonymous21/1/17 17:23

    ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙΣ ΜΕΣΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΝΟ;ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕΤΑ ΣΒΕΛΤΑΔΑ...

    https://www.youtube.com/watch?v=s80kD5e-Lbg

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete