25/01/2017

Ο ιταλός, νέος πρόεδρος του Ευρωπαικού κοινοβουλίου δεν αποκαλούσε απλά τους σλαβοτάταρους μακεδόνες... Έλεγε και άλλα πολλά



Η ανακοίνωση από το γραφείο του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου: «Αναφορικά με δημοσιεύματα στον ελληνικό Τύπο και στα ΜΜΕ σχετικά με την προ έτους επίσκεψη του κυρίου Tajani στα Σκόπια, ο νεο-εκλεγείς Πρόεδρος του ΕΚ επιβεβαιώνει την πάγια θέση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ότι το Σώμα αναγνωρίζει ως μόνη ονομασία της χώρας τη διεθνώς αναγνωρισμένη "Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας" (ΠΓΔΜ-FYROM)»

Η ανάρτησή του στο twitter γραμμένη στα ελληνικά: «Γνωρίζω πολύ καλά την ιστορία. Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Έλληνας με ιδέες που συνέβαλαν στην γέννηση της Ευρώπης»,

1) ΑΛΛΟ Η ΠΑΓΙΑ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΜΕΣΩ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΚΙ ΑΛΛΟ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ, Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ. ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ, (ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ. ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΤΩΡΑ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ.
- Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΡΙΖΕΤΑΙ ή ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΑΤΟΜΙΚΩΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ.
2) ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΩΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΣΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΓΔΜ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΨΗ.
-  ΑΦΟΥ (ΑΝ) ΑΛΛΑΞΕ ΑΠΟΨΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΛΕΚΤΙΚΗ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ.

ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ. ΕΙΤΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΤΕ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΒΟΛΕΜΑ. ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΩΣ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

6 comments :

  1. Anonymous26/1/17 11:36

    Θα τα μαζέψει όταν καταλάβει πόσο ρόμπα έγινε! Εντάξει δεν μπορείς να περιμένεις από όλες τις μαριονέτες που παίρνουν αυτές τις θέσεις να έχουν ανοίξει και κάνα βιβλίο! Το ενδιαφέρων θα ήταν να ξέραμε που γεννήθηκε ο άνθρωπος, διότι αν είναι νότιο ιταλός κάποιος θα πρέπει να του πει ότι είναι Έλληνας και ο ίδιος!


    12G

    ReplyDelete
  2. Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΑΤΙΝΙΚΩΝ. Η ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ/ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΟΙΑ, ΑΛΛΑ ΩΜΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ. ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΠΑΙΖΑΝ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΑΜΕ. ΘΑ ΜΟΥΣ ΠΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΑΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ; ΟΧΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

    Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΞΕΛΕΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ; ΣΤΗΝ Ν.Δ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΡΙΔΗΣ, ΠΛΕΥΡΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΔΙΟΤΙ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. ΜΗΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΞΕΦΥΓΕ;

    ΟΙ ΜΑΛΤΕΖΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥΤΣΟΥΣ ΕΒΓΑΖΕ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ), ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΝΗΡΤΗΣΑ. ΕΙΔΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ; ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΟΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΣΤΙΣ ΚΑΤ ΙΔΙΑΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΝΕ ΟΤΑΝ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙ ΤΟΥΣ.

    ReplyDelete
  3. Anonymous26/1/17 19:25

    Και όπως προεβλεψα τα πήρε πίσω και με δηλώσεις από το γραφείο και με προσωπικό του tweet στα ελληνικά μάλιστα!

    12G

    ReplyDelete
  4. ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΑ ΠΗΡΕ ΠΙΣΩ. ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΙΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.

    ReplyDelete
  5. Anonymous26/1/17 23:14

    Όχι βρε, δεν είδες τη τουίταρε στα ελληνικά?

    http://www.enikonomia.gr/international/137322,tagiani-apantisi-me-tweet-sta-ellinika-gia-tin-pgdm.html


    12G

    ReplyDelete
  6. Anonymous27/1/17 11:58

    Αφού είναι τόσο καλός στην ιστορία, γιατί είπε όσα είπε; Ήταν και στρατιωτικός ...

    ReplyDelete