29.1.17

Επειδή πολύς ντόρος γίνεται από τον… φιλοξενούμενο Αλβανικό λαό, έχω κάποια ερωτήματα:

1. Εφόσον δεν αισθάνεσθε Έλληνες, όσοι έχετε γεννηθεί στην Ελλάδα, ποιός ο λόγος να υιοθετείτε την Ελληνική υπηκοότητα;
2. Δεν ξέρετε ότι εφόσον πολιτογραφείστε ως Έλληνες, έχετε και τις υποχρεώσεις των Ελληνοπαίδων, όπως το να υπηρετείτε με σεβασμό στον Ελληνικό Στρατό;
3. Εφόσον δεν θέλετε να υπηρετείτε στον Ελληνικό Στρατό, (που είναι καθόλα σεβαστό) και αισθάνεσθε υπερήφανοι Αλβανοί, γιατί δεν γυρίζετε να υπηρετήσετε την χώρα σας; Την μαμά Αλβανία;
4. Εφόσον είμαστε τόσο κακός λαός οι Έλληνες και η Ελλάδα δεν σας αρέσει, γιατί δεν επιστρέφετε στα πάτρια εδάφη σας;

Η Αλβανία σήμερα δεν θυμίζει σε τίποτα την Αλβανία του ’80, όταν ήρθατε πεινασμένοι και ρακένδυτοι εκλιπαρώντας για δουλειά. Η Αλβανία σήμερα, είναι μια Ευρωπαϊκή χώρα, φτιαγμένη εξολοκλήρου με τα χρήματα των Ελλήνων που έστελναν οι συμπατριώτες σας στην Αλβανία. Είναι μια ωραιότατη χώρα για να επιστρέψετε. Σας την φτιάξαμε. Άλλωστε, δεν σας καλέσαμε στην Ελλάδα. Μόνοι σας ήρθατε. Είστε φιλοξενούμενοι. Σας δεχθήκαμε, σας δώσαμε εργασία, (ναι, κάποιοι σας εκμεταλλεύτηκαν, όπως εκμεταλλεύονται και τους Έλληνες), σας μορφώσαμε, σας δώσαμε προνόμια που ούτε οι Έλληνες δεν έχουν, σας Ελληνοποιήσαμε ως Βορειοηπειρώτες, ενώ ερχόσαστε με ψεύτικα χαρτιά από τα βάθη της Αλβανίας.Και το ευχαριστώ σας είναι ότι δεν ξέρετε αυτή την λέξη.

Η διαφορά μας φίλε λαέ της Αλβανίας είναι ότι είστε αχάριστοι. Οι Έλληνες είναι φιλόξενοι. Δεν είναι ρατσιστές, αντίθετα με ότι διαδίδετε γιατί σας βολεύει. Αλλά οι Έλληνες δεν ανέχονται την αχαριστία και την ασέβεια. Εφόσον δεν μπορείτε ή δεν διαθέτετε την παιδεία να δείξετε τον δέοντα σεβασμό, πρέπει να είστε διατεθειμένοι να δείτε και το άλλο πρόσωπο των Ελλήνων.

Μ.Κ

http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2017/01/blog-post_75.html

1 comment :

Anonymous said...

Απαντήσεις...

1. Για τον ίδιο λόγο που οι Ελληνες ψηφιζαν αυτούς που ψηφιζαν τόσα χρόνια. Οι Αλβανοί είναι βολεψακιδες, ο μόνος λόγος που γίνονται "ελληνες" είναι επειδή θέλουν να κάνουν την δουλειά τους, ότι δλδ θέλει να κάνει με τη ψήφο του ο μέσος νεοελλην.

2. Το αυτό ισχύει και για τους ιθαγενης Ελληνες, παρά ταύτα οι περισσότεροι θεωρούν αγγαρεία και χαμένο χρόνο την υπηρεσία και γυρίζουν τον κόσμο ανάποδα για να βολευτουν...και σε αυτήν την περίπτωση.

4. Γιατί όπως όλοι οι μετανάστες σε ξένες χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ελλήνων, δεν έχουν τα αχαμνα να κάτσουν στην χώρα τους. Βάζουν την ουρά στα σκελια, πάνε αλλού και κάνουν τους δουλους, ενίοτε το παίζουν και θύματα. Περί μετανάστευσεως ο Τυρταιος τα είπε ωραία!

4. Μαλακες τους έχεις? Εδώ κοψαμε μισθό στη Σάρα τη μαρα και το κακό συναπαντημα, οι ξένοι περνάνε καλύτερα από τους γηγενης, τώρα θα φύγουν?

12G