29/01/2017

Είκοσι χρόνια φυλακή στους μοναχούς της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου

Ποινή είκοσι χρόνων κάθειρξης επέβαλλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης στον ηγούμενο της παλαιάς Αδελφότητας της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου και σε έναν ακόμα μοναχό για τα επεισόδια που έγιναν τον Ιούλιο του 2013 στο κονάκι της Μονής στις Καρυές. Το δικαστήριο δεν εξέδωσε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην εκτέλεση της ποινής και αναμένεται να εκδοθούν εντάλματα για την σύλληψή τους αφού στο δικαστήριο παρουσιάστηκαν οι πληρεξούσιοι δικηγόροι τους.

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ ΠΟΙΝΗ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΗΝΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ; ΦΟΝΙΑΔΕΣ, ΒΙΑΣΤΕΣ, ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ; ΤΙ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ Η ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΝΟΙΧΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ (ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ) ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΙΝΕΣ, ΟΤΑΝ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΖΕΙ ΚΑΝ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑΚΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΩΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΠΕΡΑΝ ΠΑΣΗΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΞΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΙΚΑΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

1 comment :

  1. Anonymous29/1/17 19:05

    ΕΝΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΟΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΞΑΙΡΕΣΗ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΠΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ , ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΝΗ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ.

    |||

    ReplyDelete