16/01/2017

ΝΕΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ! ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΥ;

Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΔΗΜΟΥ Η ΜΕΓΑΛΟΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΕΠΙΕΙΚΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΒΙΑΣΤΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ ΔΙΟΤΙ...ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ !!!

1) Ζήτησε την εξαίρεση δύο γυναικών από τους κληρωθέντες ενόρκους, ώστε οι ένορκοι να είναι όλοι άνδρες και να μη κρίνουν με αυστηρότητα τον πελάτη της.
2) Κάλεσε το Δικαστήριο να δείξει επιείκεια προς τον Αχμέτ Βακάς, διότι όταν διέπραξε το έγκλημα (καλοκαίρι 2012) στην Πάρο, διανύαμε την μεγάλη Νηστεία του Ραμαζανιού, η οποία απαγορεύει στους μουσουλμάνους όχι μόνο να τρώνε, αλλά και να συνουσιάζονται και να αυνανίζονται, οπότε ο Αχμέτ ήταν στερημένος. Γι’ αυτό και «του άναψαν τα λαμπάκια» όταν είδε την Μυρτώ μπροστά του και έκανε τα όσα έκανε!..
3) Επίσης, η κ. Δήμου ζήτησε επιείκεια από το Δικαστήριο, διότι ο Βακάς μεγάλωσε στα βουνά του Πακιστάν όπου οι άνθρωποι είναι σκληροί και δεν έχουν σε μεγάλη υπόληψη τις γυναίκες, τις οποίες θεωρούν αναλώσιμες!..

ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ-ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΠΟΡΕΙΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ (!!!) ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΒΙΑΣΤΗ ΑΧΜΕΤ ΒΑΚΑΣ...

ΕΛΛΗΝΕΣ, ή ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ή ΘΑ ΣΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ...

http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2017/01/blog-post_99.html

No comments :

Post a Comment