4.1.17

Η Μοσσάντ ζητά …γυναίκες

Η ισραηλινή υπηρεσία πληροφοριών, Μοσάντ, άρχισε τη Δευτέρα, επίσημα, να διαφημίζει τις δυνατότητες των γυναικών στην κατασκοπεία, στοχεύοντας στην πρόσληψη γυναικών ‘ειδικού χαρακτήρα’ για να τις εκπαιδεύσει ως πράκτορες. Η διαφημιστική καμπάνια που δημοσιεύεται στις ισραηλινές εφημερίδες, αλλά και στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης, παρουσιάζουν εικόνα από τη σκιά μιας γυναίκας σε ασπρόμαυρη φωτογραφία που συνοδεύεται από το μήνυμα: «Αναζητώντας δυναμικές γυναίκες: δεν έχει σημασία για εμάς τι έχεις κάνει, αυτό που έχει σημασία είναι ποια είσαι» Ο Οφίρ Τζέντλεμαν, ο εκπρόσωπος στην αραβική γλώσσα του Ισραηλινού πρωθυπουργού Βενιαμίν Νετανιάχου, φέρεται να ζητάει πρόσληψη υπαλλήλων από τον αραβικό πληθυσμό. Σύμφωνα με το ‘Anadolu’ που επικαλείται την ισραηλινή εφημερίδα «Yedioth Ahronoth», οι γυναίκες κατάσκοποι στη Μοσάντ, αντιπροσωπεύουν το 40 τοις εκατό του σημερινού εργατικού δυναμικού της υπηρεσίας.

The Hellenic Information Team

5 comments :

Anonymous said...

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΕΝΟΣ ΠΟΛΥ ΕΙΔΙΚΟΥ... ΒΕΒΑΙΑ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΒΡΑΙΕΣ "ΕΙΔΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

http://www.defence-point.gr/news/?p=95007

Anonymous said...

Μ΄ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ "ΕΙΔΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ"... ΧΑΧΑΧΑ!!!
ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΔΗ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ 40% ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ... ΩΧ...!!! ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΗΔΑΝΕ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΑΝΤΟΥ...
ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Η ΠΟΣΕΥΠ ΤΟ 2008, ΜΕ ΘΕΜΑ: «Κράτος – Ασφάλεια και ο ρόλος των Υπηρεσιών Πληροφοριών. Η περίπτωση της Ελλάδας - Αρμοδιότητες και λειτουργία της Ε.Υ.Π.» ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΚΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ "Π.Ν. ΣΑΚΚΟΥΛΑ" ... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΛΕΕΙ...:
"Κλείνω τις διαπιστώσεις μου για τη λειτουργία της ΕΥΠ με κάτι που δεν σχετίζεται για το επίπεδο της πολιτικής μας ζωής. Με τον Ν.1645/1986 που ξεκίνησε την αποστρατικοποίηση της ΕΥΠ, ιδρύθηκε Διεύθυνση Ανάλυσης χωριστή από την Διεύθυνση Συλλογής πληροφοριών. Εκ των υστέρων κρινόμενη, η καινοτομία λειτούργησε εις βάρος τις κύριας αποστολής της υπηρεσίας που είναι η συλλογή κλειστών πληροφοριών. Η τάση αυτή ενισχύθηκε από την πρακτική των αποσπασμένων στην ΕΥΠ ένστολων, ιδίως αξιωματικών της Αστυνομίας, να θεωρούν τις επιχειρήσεις και το χειρισμό πηγών αποκλειστική τους αρμοδιότητα. Τάση που η πλειοψηφία των πολιτικών υπαλλήλων επιχειρησιακής κατηγορίας αποδέχεται, διότι βολεύεται με τη δουλειά γραφείου, διότι δεν τους εξηγήθηκε ποτέ καθαρά η αποστολή τους, είτε διότι δεν έχουν τα κατάλληλα προσόντα. Η αθρόα πρόσληψη γυναικών σε επιχειρησιακές θέσεις μετά το 1986 επιδείνωσε το πρόβλημα. Συχνά μάλιστα δεν φταίνε οι ίδιες, αλλά η νοοτροπία των ανδρών προϊσταμένων τους."

ΙΣΧΥΣ said...

16.9.15

Γυναίκα στέλεχος της ΕΥΠ αποκαλύπτεται στο Facebook! ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟ ΣΑΧΛΟΚΟΥΔΟΥΝΟ.

https://isxys.blogspot.com/2015/09/facebook.html

Anonymous said...

ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΙ;

ΙΣΧΥΣ said...

ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ BLOGGER.
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΔΩ:

http://www.thebexter.com/2010/09/blogger-tip-how-to-put-link-in-blogger.html