26/01/2017

«Οι αρχές των ελληνικών νησιών ζήτησαν από την Ε.Ε είσοδο χωρίς βίζα για "Τουρίστες" από την Τουρκία». ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΓΝΟΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΤΥΠΩΔΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΟΜΗ. ΕΝ ΜΕΣΩ ΔΛΔ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΡΑΒΙΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ...ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΩΣ ...ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ. ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΓΝΟΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ή ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ, ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ. ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΔΕ, ΠΩΣ ΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ, ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΩΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΩΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΚΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΝΕΤΑ ΕΠΙΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΚΙ ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ. ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ. 

Οι ελληνικές αρχές των νησιών του Αιγαίου, ζήτησαν από τους ηγέτες της ΕΕ να επιταχύνουν την έναρξη του πιλοτικού προγράμματος για την είσοδο χωρίς θεώρηση των τουριστών από το έδαφος της Τουρκίας. Οι νέοι κανόνες θα μπορούσαν να επηρεάσουν τις αφίξεις Ρώσων και Ιρανών τουριστών από την Τουρκία. Αυτό αναφέρθηκε από τον Σύνδεσμο Tour Operators της Ρωσίας, γράφει το Ria Novosti. Ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος απέστειλε επιστολή στον Επίτροπο της ΕΕ για τη Μετανάστευση, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δημήτρη Αβραμόπουλο, με την οποία προτείνει η πρωτοβουλία να ξεκινήσει το Μάρτιο του τρέχοντος έτους. Σύμφωνα με τους αξιωματούχους, η κίνηση αυτή θα βοηθήσει στη βελτίωση της οικονομικής κατάστασης για μια σειρά από νησιά, όπως η Κως, Λέσβος, Χίος, Σάμος, τα οποία υφίστανται ζημίες λόγω της μείωσης του ξένου τουριστικού ρεύματος που προκλήθηκε από τη μεταναστευτική κρίση. Αναμένεται ότι οι τουρίστες θα φθάνουν στα λιμάνια των ελληνικών νησιών στο πλαίσιο των δρομολογίων κρουαζιέρας που ξεκινούν από τις τουρκικές πόλεις της Αλικαρνασσού και της Σμύρνης.

The Hellenic Information Team

3 comments :

  1. Anonymous26/1/17 21:40

    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ;;;

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  2. Anonymous27/1/17 01:30

    Απορώ γιατί βάζεις αυτόν το τίτλο ΙΣΧΥΣ...μάλλον για να προκαλέσεις ''συζήτηση''...ούτε ''άγνοια κινδύνου'' είναι ''ούτε απύθμενη βλακεία'' είναι όπως γνωρίζεις...ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ με εκτελεστικά όργανα των μπολσεβίκων τα...ένστολα όλων των αποχρώσεων(χακί,λευκόμαυρο,γαλάζιο) που χαϊδεύουν και καλωσορίζουν τους εισβολείς στα στρατόπεδα...ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ...αυτό που μας αξίζει είναι τούτο:
    https://youtu.be/8saMzMeUoI0 στο 3:22
    το σκυλομάγαζο ''βιετναμ'' είναι το δημοκρατικό και στη στη συνέχεια μαρξιστικό ψευδοκρατίδιο ελλαδιστάν.

    ReplyDelete
  3. Anonymous27/1/17 09:01

    Ωραία!
    Μετά από "επενδυτές" θα βαφτιστούν "τουρίστες"...
    Μόνο που σαν τουρίστες πως θα εισπράττουν το 400 το μήνα;

    ReplyDelete