19/01/2017

ΓΣΕΕ: 500 σόμπες κηροζίνης δώρο στους λαθρομετανάστες - Μουζάλας: "...να θεωρείται δεδομένο ότι τα παιδιά των προσφύγων θα πάνε σχολείο" - Το Δ.Σ Περάματος ομόφωνα καλεί.. «να αγκαλιάσουν τα κατατρεγμένα εξαιτίας του ιμπεριαλιστικού πολέμου, προσφυγόπουλα, να απομονώσουν τις ρατσιστικές ξενοφοβικές κραυγές»

Μάλιστα μετά από αίτημα της θα χορηγηθεί δωρεάν και η κηροζίνη από τα Ελληνικά πετρέλαια. Για το που θα διατεθούν η απόφαση είναι του υπουργείου μεταναστευτικής πολιτικής. Η Συνομοσπονδία πληρώνει και τα έξοδα μεταφοράς προς το λιμάνι Θεσσαλονίκης σήμερα θα φτάσουν στις αποθήκες του δήμου και το υπουργείο αποφάσισε να διατεθούν σε μετανάστες στη βόρεια Ελλάδα.Με φορτηγά θα διανεμηθούν από Λάρισα και πάνω.Συνδικαλιστές τονίζουν ότι θεωρούν απαραίτητη αυτή την κίνηση επισημαίνοντας ότι είναι δράση των ίδιων των εργαζομένων αφού τα χρήματα της ΓΣΕΕ είναι αποκλειστικά από τις δικές τους εισφορές.

Με αφορμή το περιστατικό στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ικονίου, από το γραφείο του Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, σημειώνονται τα εξής: «Οι θρασύδειλοι τραμπουκισμοί δεν θα περάσουν, όπως δεν πέρασαν κι όσες φορές επιχειρήθηκαν στο παρελθόν, να θεωρείται δεδομένο ότι τα παιδιά των προσφύγων θα πάνε σχολείο. Επιβάλλεται σε κάθε ανάλογη ενέργεια να παρεμβαίνει ο Εισαγγελέας. Καθιστούμε σαφές, με τον πιο απόλυτο τρόπο, ότι όλα τα παιδιά πηγαίνουν στο σχολείο ελεγμένα υγειονομικά. Κανείς δεν δικαιούται να ισχυρίζεται ότι είχε έλλειψη ενημέρωσης κι αυτό να το χρησιμοποιεί ως πρόσχημα για ρατσιστικές συμπεριφορές.Χαιρετίζουμε την συμπεριφορά εκπαιδευτικών, γονέων και παιδιών που εν τέλει υποδέxονται τα παιδιά των προσφύγων στα σχολεία με Ευθύνη, Αλληλεγγύη και Αγάπη».

Το Δημοτικό Συμβούλιο Περάματος εξέδωσε ομόφωνο ψήφισμα, με το οποίο καταδικάζεται η επίθεση της Χρυσής Αυγής στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Περάματος. Στο ψήφισμα γίνεται αναφορά στην «υπόδικη «Χρυσή Αυγή» που «είναι μια εγκληματική, φασιστική οργάνωση, πρέπει να απομονωθεί, να τιμωρηθεί, το συντομότερο δυνατό για τα εγκλήματά της, για να σταματήσει οριστικά να δηλητηριάζει συστηματικά, την κοινωνία και ειδικά τη νεολαία μας με τις φασιστικές ναζιστικές ιδέες και πρακτικές». Στο ψήφισμα καλούνται εκπαιδευτικοί, γονείς και όλοι οι δημότες «να αγκαλιάσουν τα κατατρεγμένα εξαιτίας του ιμπεριαλιστικού πολέμου, προσφυγόπουλα. Να απομονώσουν τις ρατσιστικές ξενοφοβικές κραυγές». Και συνεχίζεται στην ανακοίνωση: «Για την ανεργία, τη φτώχεια, την εκμετάλλευση, δεν ευθύνονται οι πρόσφυγες και τα παιδιά τους. Ο πραγματικός αντίπαλος είναι το σύστημα της εκμετάλλευσης που μπροστά στο κέρδος ισοπεδώνει τα πάντα, γεννά τη φτώχεια, ανεργία, πολέμους και μαζικούς ξεριζωμούς.Στα σχολεία μας και στα σπίτια μας δεν υπάρχει χώρος για ρατσισμό και ξενοφοβία. Θέλουμε να μεγαλώσουν τα παιδιά μας με τις αξίες της ειρήνης, της αλληλεγγύης, της συνεργασίας και της αγάπης προς τον άνθρωπο».

ΑΜΠΕ

Οι γονείς των σχολείων Περάματος δεν θέλουν “πρόσφυγες” στο σχολείο τους και αυτό κατέδειξαν οι αντιδράσεις τους. Δεν θέλουν να επεμβαίνει το κράτος με τους αριστερούς ινστρούχτορες στον τρόπο διαπαιδαγώγησης των παιδιών τους και στις συνθήκες που λειτουργούν τα σχολεία. Η εκπρόσωπος των γονέων Όλγα Νούλα,είπε μεταξύ άλλων: «Δεν θέλουμε το σχολείο μας να γίνει κέντρο εκπαίδευσης μεταναστών. Δεν θέλουμε να αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς». Κατηγόρησε επίσης το υπουργείο Παιδείας ότι καθυστέρησε να ενημερώσει τους γονείς και δεν έλαβε όλα τα μέτρα. Οι γονείς προσανατολίζονται ακόμη και σε αποχή των παιδιών τους από τα μαθήματα με ταυτόχρονη κατάληψη του σχολείου. Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Περάματος το βράδυ της Τετάρτης η κατάσταση ήταν τεταμένη. Οι γονείς των σχολείων καταγγέλλουν ότι δεν τους ενημέρωσε και πήρε με τρόπο αυταρχικό την απόφαση για το ποια θα είναι τα σχολεία όπου θα κάνουν μάθημα τα παιδιά από τον καταυλισμό “προσφύγων” του Σχιστού. Τα καθεστωτικά ΜΜΕ και οι κυβερνητικοί και “αλληλέγγυοι” κύκλοι προσπαθούν να υποβαθμίσουν τις μεγάλες αντιδράσεις της ελληνικής κοινωνίας, που σε όλη την επικράτεια έχουν δείξει την αντίθεσή της στα πολυπολιτισμικά σχέδια.

http://www.elkosmos.gr/

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ..."ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ" ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ, ΘΕΤΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΠΑΛΑΜΗΣ. ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΥΠΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΑΣ, ΜΙΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΥΠΟΒΟΣΚΟΥΣΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΚΤΙΚΗΣ ΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΟ ΕΣΜΟ, ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ ...ΑΔΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ, ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΛΕΝΕ. Η ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ. ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ. ΣΤΑ ΧΑΛΙΑ ΑΥΤΑ ΦΤΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΣΑΜΕ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΟΥ ΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΗΣ ΑΦΥΣΙΚΗΣ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ. ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΕΥΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΧΘΡΟΣ, ΥΠΕΡΤΕΡΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ. ΕΜΕΙΣ  ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ Η ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΟΧΙ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΡΩΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΝΝΕΝΟΕΙΣΑΙ, ΔΕΝ "ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ", ΟΥΤΕ ΣΥΝΔΙΑΛΕΓΕΣΑΙ. ΤΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΟΓΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ...ΑΔΕΙΣ, ΩΣΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΡΙΝΙΑ, ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑ ΠΤΗΝΑ... ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ...

4 comments :

  1. Anonymous19/1/17 14:47

    Τη δική τους απάντηση δίνουν οι μαθητές του 1ου Λυκείου Περάματος, στους τραμπουκισμούς του υπόδικου βουλευτή Γιάννη Λαγού και των υπόλοιπων Χρυσαυγιτών, που σκοπό είχαν να μην επιτρέψουν στα προσφυγόπουλα από το Σχιστό να ξεκινήσουν μαθήματα του Α’ Δημοτικό Σχολείου Νέου Ικονίου, στο Πέραμα.

    Το ψήφισμα που κοινοποιήθηκε και στο Δημοτικό Συμβούλιο Περάματος, αναφέρει:
    1) Να στηρίξει τους συμμαθητές μας διότι και αυτοί έχουν δικαίωμα στη μάθηση όπως κι εμείς.
    2) Να καταδικάσει κάθε ρατσιστική διάκριση εις βάρος τους. Έχουν και αυτοί τα ανθρώπινα δικαιώματα που έχουμε όλοι μας.
    3) Να καταδικάσει επίσης κάθε εξωσχολική παρέμβαση στα σχολεία, τα οποία πρέπει να λειτουργούν ανεξάρτητα από πολιτικές και κομματικές σκοπιμότητες.
    4) Αποφάσισε, τέλος, να στηρίξει αυτά τα παιδιά συγκεντρώνοντας σχολικά είδη.

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΟΣ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ "ΙΣΧΥΣ". Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ .

    |||

    ReplyDelete
  2. Anonymous19/1/17 17:01

    συμφωνω απολυτα!
    ενας ειναι ο υψιστος εχθρος/ ο συνηδειτος προδοτης, ο εαμοβουλγαρος αριστερος!
    μετα ολοι οι αλλοι/ισλαμιστες, λαθροεποικοι, οσμανλι, τουρκαλμπαν, μπουλγκαρομακεντονσκι, γερμανοτουβλα, φραγκοι, μασονοι,εσωτερικοι, εξωτερικοι, δυτικοι, ανατολικοι και ολα τα σκ@τα της οικουμενης!
    το θεμα ειναι τι κανουμε με τους υπολοιπους πανηλθιους αστουληδες δεξιουληδες χριστιανουληδες κεντρωους μεσαιοχωρουληδες αδιαφορους πανηλιθιους κρετινους σαχλαμαρες χαβαλεδες και ολες τις υπολοιπες κατηγοριες μεταξυ προδοτων αριστερων και ημων των εθνικιστων.
    θα πρεπει να βρεθει τροπος προπαγανδισης των ιδεων μας και προσεγγισης αυτων των στρωματων γιατι ειναι και αυτοι ελληνες(δυστυχως....)
    οι αριστεροι εχουν χωθει παντου(με την εγκριση των αστων) και σε τομεις παραδοσιακα δικους μας οπως στα γηπεδα στα γυμναστηρια πολεμικων τεχνων στα λαικα δημοτικα τραγουδια σε ολους τους τομεις της κοινωνιας και του πολιτισμου.
    θα πρεπει με τιτανια προσπαθεια να τα παρουμε ολα αυτα πισω να τα επανελληνοποιησουμε, εξοντωνοντας ολοκληρωτικα τον εχθρο και επικρατωντας ιδεολογικα παντου!

    FREE GREEK PONTOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=vhYyJk8JwEM


    ReplyDelete
  3. Anonymous19/1/17 17:04

    Είναι γνωστό το σύστημα τους, τη κι αν αντιδρούν οι γονείς του ενός ή του άλλου σχολείου, τους λένε ρατσιστές, μαζεύονται καμιά κατοσταριά έξω από το κάθε σχολείο και οι γονείς βρίσκονται προ τετελεσμένων.Το ζητούμενο είναι να περάσει στον νεοέλληνα ότι δεν γίνεται να μην ζήσουμε παρέα με αυτούς, δεν έχει καμία σημασία αν συμμετείχε ή όχι η χώρα μας στην καταστροφή των δικών τους, και έχει περάσει, το βλέπεις στις συζητήσεις στα καφενεία αριστερά δεξιά, συζητήσεις για το ότι δεν ενοχλούν κανέναν τα προσφυγόπουλα και πάει λέγοντας.


    12G

    ReplyDelete
  4. Anonymous19/1/17 21:16

    Τη είπαν λέει οι μαθητές? Έχουν δικαίωμα και τα λαθροπαιδα στη μάθηση? Εμάς που πληρώνουμε τους φόρους μας ρωτησατε ρε καλοπαιδα ?


    12G

    ReplyDelete