04/01/2017

Πολλές ευχές για το 2017

- Στον Προκόπη να σταματήσουν να του τρέχουν τα σάλια όταν αναφέρεται στους χιλιάδες «λαθρό» που μπουκάρουν στην πατρίδα μας και να μην ανησυχεί τόσο πολύ για την άνοδο των εθνικιστικών κινημάτων στην Ευρώπη, μην μας πάθει και τίποτε!

– Στον Τσιπράκο να ακούει τους γιατρούς που τον φροντίζουν και να παίρνει τακτικά τα φάρμακά του ώστε να μην γίνεται ρεζίλι δημοσίως.

- Στον σκιώδη πρωθυπουργό Κούλη, πρώτα να μάθει πώς γράφεται σωστά η λέξη «διοικητική» να μάθει ότι στην ελληνική γλώσσα υπάρχουν δίφθογγοι, μακρά και βραχέα φωνήεντα και αφού ξεστραβωθεί τότε να έλθει να μας σώσει.

- Στην Χρυσή Αυγή να έχει καλή εξέλιξη στην δίκη και να αποφύγει τις φημολογούμενες κακές παρέες.

– Στα άλλα αποκόμματα του αμαρτωλού δημοκρατικού τόξου, καλά σαράντα!

– Στα κανάλια να σταματήσουν επιτέλους να προβάλλουν ως πρώτη αθλητική είδηση το αν στραβοκατούρησε ο Έλλην Αντετοκούμπο!

- Στους κατοίκους των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου να ανοίξουν μαζί με τις γιαγιάδες πιο πολύ τις αγκαλιές τους ώστε να εισβάλλουν κι άλλοι «λαθρό» γιατί αυτοί που βρίσκονται στα νησιά τους δεν είναι αρκετοί για να έχουν περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουν το Νόμπελ Ειρήνης τον επόμενο χρόνο.

– Στον Ντόναλντ Τραμπ να ξεβρωμίσει τις ΗΠΑ από την 8ετή θητεία των Ομπάμηδων.

- Στην Μαρίν Λεπέν να γίνει, αν και δύσκολο, η επόμενη πρόεδρος της Γαλλίας και να βάλει μπουρλότο στα θεμέλια της διεφθαρμένης Ευρωπαϊκής Ένωσης.

- Τέλος στον Παναθηναϊκό, να πάρει και κανένα Έλληνα ποδοσφαιριστή, γιατί έχει καταντήσει πολυφυλετική παιδική χαρά, μήπως δούμε άσπρη μέρα.

http://www.elkosmos.gr/to-ftiari-tis-evdomadas-4/

No comments :

Post a Comment