18.1.17

Ε.Υ.Π: Π.Δ.1-2017, ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤAΓΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ Ε.Υ.Π.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ ΣΕ PDF: https://drive.google.com/file/d/0BzgFGUqHe5J2Yy0tbzMxYXV2czA/

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ: ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΗΜΕΤΕΡΩΝ... ΑΝΑΚΑΤΕΨΑΝ ΤΙΣ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΔΟΜΕΣ, "ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΑΝ" ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΞΑΜΕ...ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΙΤΛΟ "ΔΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ"... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ...

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΟΥΔΕΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ, ΟΥΤΕ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ.  ΟΠΟΙΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΟΥΝ. ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΣΑΜΕ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΘΑ ΑΝΕΛΑΜΒΑΝΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΟΓΚΟ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΟΧΙ.

2 comments :

Anonymous said...

Το άρθρο 39 μου φαίνεται πολύ ύποπτο... Σα να φωτογραφίζει κάλυψη προσλήψεων...

ΙΣΧΥΣ said...

ΚΑΙ ΤΟ 38. ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ Π.Δ ΟΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.