08/12/2016

Τώρα και "Made in Macedonia" όπλα, από εταιρεία των Η.Π.Α.

Στο νότιο σλαβικό κράτος των Σκοπίων, ξεκινά η κατασκευή σύγχρονου εργοστασίου παραγωγής όπλων και πυρομαχικών από την αμερικανική εταιρεία «Broadstone Defense» που σηματοδότησε, επίσημα, την έναρξη της επένδυσης, αξίας πέντε εκατομμυρίων δολαρίων στην τοποθεσία ‘Μπάρμπαρος’ στην περιοχή του ‘Μακεντόνσκι Μπροντ’, όπου περίπου 10 στρέμματα έχουν προγραμματισθεί για την κατασκευή του εργοστασίου. Θα περιέχει πέντε χώρους παραγωγής, ένα διοικητικό κτήριο και αποθήκες. «Το έργο θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Μαΐου του επόμενου έτους. Η τακτική παραγωγή του εργοστασίου αναμένεται να αρχίσει τον Ιούλιο του 2017. Θα απασχολήσει πάνω από 200 εργαζομένους», δήλωσε ο υπουργός Άμυνας Ζόραν Γιολέφσκι. Σύμφωνα με τον ίδιο, η «Broadstone Defense» θα μεταφέρει σύγχρονη τεχνολογία παραγωγής στη χώρα και με τα προϊόντα του εργοστασίου θα απευθύνονται στον στρατό των ΗΠΑ και των χωρών μελών του ΝΑΤΟ. Στην παραγωγή θα ενσωματωθεί και η κατασκευή προσωπικών όπλων (μικρών). Το εργοστάσιο θα πληροί τις σύγχρονες προδιαγραφές του ΝΑΤΟ. Σύμφωνα με τον Γιολέφσκι, μελλοντικά από την παραγωγή του εργοστασίου θα γίνει και η προμήθεια του στρατού των Σκοπίων. Ο ιδρυτής του εργοστασίου όπλων, Ντένις Πρατ επέλεξε το νοτιοσλαβικό κράτος των Σκοπίων λόγω της εξαιρετικής γεωστρατηγικής θέσης του και του ευνοϊκού επιχειρηματικού κλίματος.

The Hellenic Information Team

5 comments :

  1. Anonymous8/12/16 18:04

    ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΖΑΒΟΥ ''ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ'' ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ,ΑΡΑ ΕΥΝΟ'Ι'ΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΗΤΑΝ,ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΕΡΡΙΠΤΑΝ.Ο ΛΟΓΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ,ΤΩΝ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ - ΕΡΓΑΤΩΝ.

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  2. 45% ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΚΕΡΔΩΝ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ 10%, ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΛΕΕΙ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΗΝ ΜΙΣΗ (5%) ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ 10 ΕΤΩΝ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ.

    ΑΛΛΟ ΠΕΣ... ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΕΞΑΓΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥΣ; ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ. ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΚΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ, ΣΧΕΔΟΝ ΑΤΕΛΩΣ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΡΑΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ...."ΑΣΕ ΜΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ"... ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ.

    ReplyDelete
  3. Anonymous8/12/16 18:32

    ΑΚΡΙΒΩΣ!ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ...ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΠΙΝΟΥΝ ΦΡΑΠΕ ΧΑΛΑΡΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ...ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ: ''70000 ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΚΑΦΕ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΟΙΜΑΤΕ'' ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ;

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  4. Anonymous8/12/16 18:59

    ΜΠΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΔΕΝ ΠΙΝΟΥΝ ΦΡΑΠΕ ΧΑΛΑΡΑ....ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΦΡΑΠΕΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΡΕ ΜΠΑΝΑΛ....ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΦΡΕΝΤΟ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟ.!!ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΦΡΑΠΕΣ ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΦΕΥΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΤΟ 1957 ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΝΑΝ ΣΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΝΗΣΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ.ΤΩΡΑ ΠΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΣΠΡΕΣΟ,ΦΡΕΝΤΟκ.λ.π ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΦΡΕΝΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ....ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΦΡΑΠΕΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΤΟΥ.

    Υ.Γ ΕΙΤΕ ΜΕ 70000 ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ....Ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ.ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΚΑΦΕ ΠΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ (ΑΣ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΗΓΜΕΝΟΝ) ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΞΥΠΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ...ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ ...ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΘΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete
  5. Anonymous8/12/16 19:10

    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΧΧΧΧ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ,ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ...

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete